Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej kami unik. Kami mempunyai pelbagai tawaran akademik dan dapat dengan jujur mengatakan, kami mempunyai sesuatu untuk semua orang.

Sekiranya anda ingin menjadi doktor, penerbang, petani, penyelidik, penulis, ahli perniagaan, pereka, ahli diet, ahli ekonomi atau jenis profesional lain, CAAS adalah tempat yang sesuai untuk anda.

Kami di CAAS lebih tahu daripada nama anda; kami tahu siapa anda. Fakulti kami bangga memahami cita-cita peribadi dan keilmuan anda dan kemudian membantu anda mencapai tujuan tersebut. Dari peluang penyelidikan hingga bimbingan satu lawan satu, profesor anda berusaha untuk membantu anda berjaya.

Pada tahun 1888 Kolej Pertanian Utah ditubuhkan. Dua tahun kemudian, Vendla Berntson mendaftar sebagai pelajar pertama kolej.

Pada tahun 2001, College of Agriculture menyerap sebahagian daripada bekas College of Family Life termasuk program pendidikan sains keluarga dan pengguna, dan Jabatan Sains Pemakanan dan Makanan.

Pada tahun 2012 Bangunan Sains Pertanian baru dibuka pada 29 Februari. Bangunan baru ini menempatkan Pusat Khidmat Pelajar, makmal, bilik darjah dan sebahagian besar pentadbiran kolej.

Empat tahun selepas kelas pertama program, 27 doktor perubatan veterinar yang baru dilantik meraikan kelulusan mereka dari program USU / WSU dalam bidang perubatan veterinar.

Pada tahun 2018 Kilang Coklat Aggie membuka pintunya sebagai makmal sains makanan khusus. Ini adalah kilang coklat pertama di sebuah universiti di barat Amerika Syarikat dan menghasilkan manisannya dari kacang ke bar.

Pada tahun 2019 USU memperluas teknologi penerbangan dan program pengurusan penyelenggaraan penerbangan ke kampus Price. Program USU Eastern akan menerima antara 25-100 pelajar, dan pelajar dapat menerima pensijilan FAA setelah selesai.

Lokasi

Logan

Alamat
Old Main Hill,4800
84322 Logan, Utah, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami