University of Illinois at Urbana-Champaign

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa Illinois?

Terletak di kawasan tengah, University of Illinois menyampaikan pendidikan terkemuka dengan akses kepada penyelidikan seni, sambil mempromosikan suasana keluarga. Kolej Pertanian, Pengguna dan Sains Alam Sekitar (ACES) menempatkan lima jurusan Sains Profesional Sarjana: Pengeluaran Pertanian (termasuk sains sains, sains pertanian dan pengeluaran lestari), Bioprosesan

Kolej Seni Liberal

Walaupun jurusan dan kepekatan kita sudah tentu berbeza, tema penyatuan adalah penekanan kepada pembelajaran dengan melakukan di dalam kelas dan kerjasama dengan rakan industri. Program kami dipandu oleh lembaga penasihat luar yang terdiri daripada kepimpinan kanan dari banyak syarikat Fortune 500.

Apa yang kita lakukan dan mengapa ia penting

Fakulti bertaraf dunia kami sedang berusaha untuk memajukan bidang mereka untuk membantu mewujudkan makanan yang berlimpah, tenaga, dan persekitaran yang sihat.

Pejabat Pengajian Sains Profesional Illinois membantu pelajar menavigasi jalan pendidikan dan kerjaya mereka. Jenis bantuan ini telah membawa kepada kadar peletakan internship 100% dan kadar penempatan kerjaya sebanyak 92% dalam tempoh 12 bulan selepas tamat pengajian. Pelajar yang akan datang juga dipasangkan dengan salah satu daripada lebih 200 alumni PSM untuk mentoring.

Sapukan hari ini untuk menyertai keluarga Universiti Illinois.

University of Illinois hanya menduduki tempat # 1 untuk Universiti Awam di Midwest untuk ROI Terbaik (pulangan pelaburan).

Urbana-Champaign adalah sebuah oases mikro-bandar dengan akses kepada persembahan bertaraf dunia, galeri seni, tempat muzik, dan banyak lagi. Selain itu, ia adalah perjalanan singkat ke Chicago, St. Louis, dan Indianapolis.

Sapukan hari ini!

Lokasi

Champaign

Alamat
204 Coble Hall 801 S. Wright Street
61820 Champaign, Illinois, Amerika Syarikat