University of Wisconsin-Stout

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti yang Mendapat Keputusan

UW-Stout adalah universiti politeknik yang berfokus pada kerjaya. Pelajar, fakulti dan kakitangan kami menggunakan pembelajaran terapan, teori dan penyelidikan saintifik untuk menyelesaikan masalah dunia nyata, mengembangkan ekonomi negara, dan melayani masyarakat.

Terletak di Menomonie, Wisconsin yang indah, kampus kami mempunyai sejarah yang panjang dan kaya dengan menyediakan pelbagai program yang berbeza. Pelajar kami menikmati kadar 98.8% untuk mencari pekerjaan atau melanjutkan pelajaran setelah mereka menamatkan pengajian. Kami bangga dengan perkongsian industri kami yang luar biasa dan sumbangan kami kepada ekonomi tempatan dan serantau.

Memacu Ekonomi Ke Depan

Di UW-Stout, kami memupuk budaya di mana pelajar memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang tidak ternilai. Dengan makmal sebanyak 3 kali lebih banyak daripada dewan kuliah, pelajar kami terbenam dalam pembelajaran langsung yang berkaitan dengan industri. Ini sebahagiannya berkat perkongsian industri kami yang luar biasa dengan syarikat yang diiktiraf secara nasional seperti Target, Thomson Reuters, Sony, dan 3M.

Tetapi bukan hanya pelajar yang mendapat keuntungan di sini - untuk setiap dolar yang dilaburkan di UW-Stout, pembayar cukai menerima sumbangan ekonomi sebanyak $ 3.50. Kajian impak yang dibuat pada tahun 2016 mendapati bahawa secara keseluruhan, universiti kami menyumbang $ 271.8 juta setahun untuk ekonomi serantau.

Lokasi

Menomonie

Alamat
Broadway Street South,712
54751 Menomonie, Wisconsin, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami