University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kami

Matlamat Sekolah Perniagaan di UW Tacoma adalah untuk menawarkan pendidikan yang relevan, sesuai dan tepat pada masanya yang akan segera diterjemahkan kepada tenaga kerja di rantau ini dan seterusnya. Kami berbangga untuk bekerja dan belajar di sini dan menjemput anda untuk menyertai kami. Mengalami perbezaan gelaran Perniagaan UW Tacoma boleh membuat masa depan anda.

Kurikulum sarjana muda memberi tumpuan kepada hasil pembelajaran komunikasi, analisis kuantitatif, kemahiran kewangan, pemikiran strategik, etika dan perniagaan dalam masyarakat, kesedaran global, kerja berpasukan, teknologi, dan profesionalisme; kecekapan yang dikenal pasti oleh pemimpin perniagaan South Sound sebagai penting untuk kerjaya yang berjaya dalam perniagaan. BABA menawarkan kajian pensijilan dalam bidang perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, dan perniagaan am. Peluang magang membolehkan pelajar menggunakan kemahiran yang dipelajari di dalam kelas ke situasi kerja dunia sebenar sambil mendapatkan pengalaman berharga.

Kurikulum MBA menyediakan pengurus semasa dan masa depan dengan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan abad ke-21 yang semakin dinamik dan kompleks. Program ini mengintegrasikan kemahiran kepimpinan, teknologi, analisis, interpersonal dan komunikasi. Pelajar-pelajar belajar untuk menilai trend dalam hari ini ' s persekitaran perniagaan pantas dan untuk membangunkan dan melaksanakan perubahan dengan berkesan. Program petang sambilan dirancang untuk orang dewasa yang bekerja dengan kehidupan yang sibuk dan keperluan untuk mengimbangi sekolah, pekerjaan, dan kehidupan peribadi.

Program sarjana perakaunan (MAcc) Milgard direka untuk meningkatkan kerjaya perakaunan dengan kurikulum berasaskan praktikal dan penyelidikan dalam perakaunan sektor awam, korporat, kerajaan dan bukan keuntungan. Program kami memenuhi keperluan tahun akademik untuk menduduki peperiksaan CPA - ramai pelajar MAcc kami! Acara-acara malam hari yang ditawarkan dengan baik, kursus kami direka untuk membolehkan pelajar memperoleh ijazah MAcc dalam tempoh sembilan bulan.

Misi kita

Sekolah Perniagaan Milgard memupuk pemimpin perniagaan melalui pendidikan yang canggih dan peribadi, penerokaan akademik yang pelbagai, dan penglibatan masyarakat yang inovatif sambil mempromosikan tanggungjawab sosial. Kami memberi inspirasi kepada pelajar untuk menjadi pelajar seumur hidup.

Visi kami

The School of Business Milgard mengubah komuniti kita melalui pemikiran yang inovatif, kepimpinan yang penuh kasih, dan keterlibatan pihak berkepentingan yang teladan.

Matlamat Strategik

  • Gunakan amalan impak yang tinggi (https://www.aacu.org/leap/hips) untuk menyampaikan janji pengalaman pembelajaran transformasi untuk pelajar
  • Mewujudkan dan menyebarkan pengetahuan melalui pelbagai sumbangan intelektual
  • Menawarkan program dan pusat tersendiri yang responsif kepada keperluan masyarakat dan tuntutan pasaran
  • Melengkapkan para pelajar untuk karier yang bermakna dan berjaya
  • Memupuk alumni untuk menjadi duta yang menyokong komuniti perniagaan, satu sama lain dan sekolah
  • Melabur di fakulti dan kakitangan untuk mengoptimumkan potensi kerjaya dan sumbangan mereka ke sekolah
  • Meningkatkan budaya inklusif yang dibina atas kepercayaan, penghormatan, kerjasama, dan dialog yang membina

Lokasi

Tacoma

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Telefon
253.692.4400