Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Matlamat Sekolah Perniagaan di UW Tacoma adalah menawarkan pendidikan yang relevan, sesuai dan tepat pada masanya yang akan segera diterjemahkan kepada tenaga kerja di rantau ini dan seterusnya. Kami berbangga untuk bekerja dan belajar di sini dan menjemput anda untuk menyertai kami. Mengalami perbezaan gelaran Perniagaan UW Tacoma boleh membuat masa depan anda.

Kurikulum siswazah memberi tumpuan kepada hasil pembelajaran komunikasi, analisis kuantitatif, kemahiran kewangan, pemikiran strategik, etika dan perniagaan dalam masyarakat, kesedaran global, kerja berpasukan, teknologi, dan profesionalisme; kecekapan yang dikenal pasti oleh pemimpin perniagaan South Sound sebagai penting untuk kerjaya yang berjaya dalam perniagaan. BABA menawarkan kajian pensijilan dalam bidang perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, dan perniagaan am. Peluang-peluang latihan membolehkan pelajar menggunakan kemahiran yang dipelajari di dalam kelas dengan situasi kerja dunia sebenar sambil mendapat pengalaman berharga.

Kurikulum MBA menyediakan pengurus semasa dan masa depan dengan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan abad ke-21 yang semakin dinamik dan kompleks. Program ini menggabungkan kemahiran kepimpinan, teknologi, analisis, interpersonal dan komunikasi. Pelajar belajar menilai trend dalam persekitaran perniagaan yang pantas dan membangun dan melaksanakan perubahan dengan berkesan. Program petang sambilan direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan kehidupan yang sibuk dan keperluan untuk mengimbangi sekolah, pekerjaan, dan kehidupan peribadi.

Program sarjana perakaunan (MAcc) Milgard direka untuk meningkatkan kerjaya perakaunan dengan kurikulum berasaskan praktikal dan penyelidikan dalam perakaunan sektor awam, korporat, kerajaan dan bukan keuntungan. Program kami memenuhi keperluan tahun akademik untuk menduduki peperiksaan CPA - ramai pelajar MAcc kami! Acara-acara malam hari yang ditawarkan dengan selesa, kursus kami direka untuk membolehkan pelajar memperoleh ijazah MAcc dalam tempoh sembilan bulan.

Misi kita

Sekolah Perniagaan Milgard memupuk pemimpin perniagaan melalui pendidikan canggih dan peribadi yang boleh diakses, penerokaan ilmiah yang pelbagai, dan penglibatan masyarakat yang inovatif sambil mempromosikan tanggungjawab sosial. Kami memberi inspirasi kepada pelajar untuk menjadi pelajar seumur hidup.

Visi kami

Sekolah Perniagaan Milgard mengubah komuniti kita melalui pemikiran inovatif, kepimpinan yang penuh kasih sayang, dan keterlibatan pihak berkepentingan yang teladan.

Matlamat Strategik

  • Gunakan amalan impak yang tinggi (https://www.aacu.org/leap/hips) untuk menyampaikan janji pengalaman pembelajaran transformasi untuk pelajar
  • Mewujudkan dan menyebarkan ilmu melalui pelbagai sumbangan intelektual
  • Menawarkan program dan pusat tersendiri yang responsif kepada keperluan masyarakat dan tuntutan pasaran
  • Melengkapkan para pelajar untuk karier yang bermakna dan berjaya
  • Memupuk alumni untuk menjadi duta yang menyokong komuniti perniagaan, satu sama lain dan sekolah
  • Melabur di fakulti dan kakitangan untuk mengoptimumkan potensi dalam kerjaya dan sumbangan mereka ke sekolah
  • Membudayakan budaya inklusif yang dibina atas kepercayaan, penghormatan, kerjasama, dan dialog yang membina
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Master of Cybersecurity ... [+]

Mengenai

Master of Cybersecurity

Visi

Kami memanfaatkan sumber-sumber Institut Teknologi dan Sekolah Perniagaan Milgard untuk mewujudkan salah satu program siswazah yang paling inovatif di UW Tacoma. Dengan mengenal pasti, menangani, dan mempromosikan penyelesaian untuk masalah jaminan maklumat dan keselamatan siber, MCL berfungsi sebagai asas pendidikan untuk penciptaan, inovasi, dan keusahawanan di negeri Washington, memberikan graduan jalan menuju kejayaan dalam bidang cybersecurity. Anda boleh memainkan peranan penting.

Pathway ke Ph.D.

Kolej Kejuruteraan dan Sains Gunaan di University of Colorado Colorado Springs (UCCS) menawarkan keistimewaan Keselamatan dalam Ph.D. dalam program ijazah Kejuruteraan. UCCS bermitra dengan UW Tacoma untuk membantu anda mendapatkan ijazah paling canggih dalam keselamatan siber.... [-]

Amerika Syarikat Tacoma
Sept. 2019
English
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Program Milgard of Business of Master of Accounting (MAcc) menawarkan program perakaunan profesional inovatif yang memaparkan kursus dalam perakaunan antarabangsa, lapora ... [+]

Mengenai

Kursus memberi penekanan kepada akauntan kemahiran dan alatan yang perlu dapat memaklumkan dan membantu pembuat keputusan. Bidang utama perakaunan dan pengetahuan perniagaan yang diliputi dalam kursus kami termasuk topik-topik lanjutan dalam perakaunan, perakaunan antarabangsa, perancangan, penilaian kawalan dan prestasi, analisis penyata kewangan, teori perakaunan kewangan, cukai perniagaan, dan undang-undang dan etika perniagaan.

Program kami menyediakan pendidikan tinggi kelima tahun yang diperlukan untuk peperiksaan State of Washington CPA.

Trek sembilan bulan

Tahun kelima kolej yang anda keluarkan untuk peperiksaan CPA akan membezakan anda dari pertandingan. Program MAcc Sekolah Milgard di UW Tacoma menyediakan pengalaman transformasi bagi mereka yang bercita-cita untuk berjaya dalam bidang perakaunan. Meningkatkan kemahiran anda dengan pengetahuan berasaskan praktikal dan penyelidikan yang berasal dari universiti bertaraf dunia.... [-]

Amerika Syarikat Tacoma
Sept. 2019
English
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Program Milgard of Business of Master of Accounting (MAcc) menawarkan program perakaunan profesional inovatif yang memaparkan kursus dalam perakaunan antarabangsa, lapora ... [+]

Mengenai

Lagu ini dibuka kepada para siswazah dan profesional baru-baru ini yang ingin mengukuhkan kemahiran perakaunan mereka untuk berjaya dalam kerjaya profesional. Ia juga menyediakan pelajar dengan jam kredit yang diperlukan untuk memenuhi syarat peperiksaan CPA di Washington State.

Siapa yang patut memohon?

Mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda dan ingin mendapat ijazah sarjana dalam bidang perakaunan untuk memenuhi keperluan peperiksaan CPA. Sebagai program sepenuh masa, ia sesuai untuk pelajar antarabangsa dan tentera.

FormatKursus diajar di kampus UW Tacoma pada waktu petang untuk menampung jadual profesional kerjaKohort pelajar mengakui untuk suku musim luruh dan kela... [-]
Amerika Syarikat Tacoma
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business
Website
Telefon
253.692.4400