University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Matlamat Sekolah Perniagaan di UW Tacoma adalah menawarkan pendidikan yang relevan, sesuai dan tepat pada masanya yang akan segera diterjemahkan kepada tenaga kerja di rantau ini dan seterusnya. Kami berbangga untuk bekerja dan belajar di sini dan menjemput anda untuk menyertai kami. Mengalami perbezaan gelaran Perniagaan UW Tacoma boleh membuat masa depan anda.

Kurikulum siswazah memberi tumpuan kepada hasil pembelajaran komunikasi, analisis kuantitatif, kemahiran kewangan, pemikiran strategik, etika dan perniagaan dalam masyarakat, kesedaran global, kerja berpasukan, teknologi, dan profesionalisme; kecekapan yang dikenal pasti oleh pemimpin perniagaan South Sound sebagai penting untuk kerjaya yang berjaya dalam perniagaan. BABA menawarkan kajian pensijilan dalam bidang perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, dan perniagaan am. Peluang-peluang latihan membolehkan pelajar menggunakan kemahiran yang dipelajari di dalam kelas dengan situasi kerja dunia sebenar sambil mendapat pengalaman berharga.

Kurikulum MBA menyediakan pengurus semasa dan masa depan dengan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan abad ke-21 yang semakin dinamik dan kompleks. Program ini menggabungkan kemahiran kepimpinan, teknologi, analisis, interpersonal dan komunikasi. Pelajar belajar menilai trend dalam persekitaran perniagaan yang pantas dan membangun dan melaksanakan perubahan dengan berkesan. Program petang sambilan direka untuk orang dewasa yang bekerja dengan kehidupan yang sibuk dan keperluan untuk mengimbangi sekolah, pekerjaan, dan kehidupan peribadi.

Program sarjana perakaunan (MAcc) Milgard direka untuk meningkatkan kerjaya perakaunan dengan kurikulum berasaskan praktikal dan penyelidikan dalam perakaunan sektor awam, korporat, kerajaan dan bukan keuntungan. Program kami memenuhi keperluan tahun akademik untuk menduduki peperiksaan CPA - ramai pelajar MAcc kami! Acara-acara malam hari yang ditawarkan dengan selesa, kursus kami direka untuk membolehkan pelajar memperoleh ijazah MAcc dalam tempoh sembilan bulan.

Misi kita

Sekolah Perniagaan Milgard memupuk pemimpin perniagaan melalui pendidikan canggih dan peribadi yang boleh diakses, penerokaan ilmiah yang pelbagai, dan penglibatan masyarakat yang inovatif sambil mempromosikan tanggungjawab sosial. Kami memberi inspirasi kepada pelajar untuk menjadi pelajar seumur hidup.

Visi kami

Sekolah Perniagaan Milgard mengubah komuniti kita melalui pemikiran inovatif, kepimpinan yang penuh kasih sayang, dan keterlibatan pihak berkepentingan yang teladan.

Matlamat Strategik

  • Gunakan amalan impak yang tinggi (https://www.aacu.org/leap/hips) untuk menyampaikan janji pengalaman pembelajaran transformasi untuk pelajar
  • Mewujudkan dan menyebarkan ilmu melalui pelbagai sumbangan intelektual
  • Menawarkan program dan pusat tersendiri yang responsif kepada keperluan masyarakat dan tuntutan pasaran
  • Melengkapkan para pelajar untuk karier yang bermakna dan berjaya
  • Memupuk alumni untuk menjadi duta yang menyokong komuniti perniagaan, satu sama lain dan sekolah
  • Melabur di fakulti dan kakitangan untuk mengoptimumkan potensi dalam kerjaya dan sumbangan mereka ke sekolah
  • Membudayakan budaya inklusif yang dibina atas kepercayaan, penghormatan, kerjasama, dan dialog yang membina

Lokasi

Tacoma

University of Washington, Tacoma - Milgard School of Business

Telefon
253.692.4400