University of Washington Foster School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Michael G. Foster School of Business di University of Washington, yang terletak di Seattle, berada di kalangan sekolah perniagaan teratas di Amerika Syarikat. Ditubuhkan pada tahun 1917, Sekolah ini mempunyai lebih daripada 46,000 alumni. Setiap tahun kira-kira 2,500 pelajar mendaftar dalam program sarjana dan siswazah kami, dan lebih dari 1,000 menyertai Pendidikan Eksekutif. Kenyataan Misi Kami adalah komuniti pembelajaran keusahawanan yang didedikasikan untuk penciptaan, penggunaan, dan perkongsian pengetahuan yang memberi penekanan khusus terhadap persekitaran perniagaan dinamik dan global.

Visi untuk Masa Depan Walaupun Sekolah Perniagaan Michael G. Foster di Universiti Washington telah lama diiktiraf sebagai salah satu institusi utama di negara ini, objektif jangka panjang kami adalah tidak kurang daripada "sekolah perniagaan awam terbaik dalam negara "untuk program sarjana, siswazah dan eksekutif. Kami menyedari bahawa universiti awam mempunyai misi yang agak berbeza, serta cabaran yang berbeza dalam pendanaan, maka universiti swasta, oleh itu kami telah memilih untuk mengukur diri kita terhadap institusi penyelidikan yang dibiayai oleh orang awam yang terbaik di negara ini.

Matlamat kami untuk menjadi yang terbaik bukannya membela hak atau kedudukan media, ia tentang menjadi yang terbaik untuk memenuhi misi awam kami untuk memajukan pengetahuan melalui penyelidikan dan menyediakan lelaki dan wanita muda menjadi pemimpin perniagaan esok dengan menyediakan mereka dengan benar pengalaman pembelajaran transformasi.

Untuk mencapai visi jangka panjang kami untuk Foster School, kami bergerak maju dengan agresif dengan inisiatif berikut: Membina kemudahan kelas dunia dengan pelaburan yang diunjurkan sebanyak $ 160 juta. Menambah kepada pangkat fakulti yang cemerlang oleh pengambilan fakulti baru yang agresif yang sarjana luar biasa dan juga komited untuk menjadi guru besar dan mentor pelajar. Menilai penilaian pelajar dengan sasaran bercita-cita tinggi untuk peningkatan dalam pengalaman pembelajaran. Mengganti kurikulum kami dalam program sarjana dan siswazah untuk memberi penekanan lebih kepada kepimpinan dan pemikiran strategik.

Lokasi

Seattle

Alamat
Mackenzie Hall, Box 353200,

98195-3200 Seattle, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami