University of Virginia McIntire School of Commerce

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai McIntire

The McIntire School of Commerce dianggap sebagai salah satu sekolah perniagaan terbaik negara, menawarkan program bertaraf dunia di peringkat sarjana, siswazah, dan sijil. Program Sarjana Muda McIntire menawarkan ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perdagangan; pelajar boleh memilih untuk menumpukan perhatian dalam Kewangan, Perakaunan, Pemasaran, Pengurusan, atau Teknologi Maklumat.

Di samping program sarjana, McIntire menawarkan lima program peringkat lepasan. MS in Commerce Program, tuan dalam pengurusan, direka untuk menyediakan graduan seni, liberal, sains dan kejuruteraan baru-baru ini untuk karier dalam perniagaan; MS dalam Global Commerce, ditawarkan dengan kerjasama dua sekolah perniagaan terkenal-ESADE Business School di Barcelona, Sepanyol, dan Kolej Lignan di Universiti Sun Yat-sen di Guangzhou, China-memberikan graduan baru dengan ijazah perniagaan sarjana peluang untuk membangunkan perniagaan global kemahiran yang boleh membayar dividen sepanjang kerjaya mereka. MS dalam Program Perakaunan membantu pelajar-pelajar perakaunan baru-baru ini mengasah kemahiran analitik dan teknikal yang mereka perlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam bidang perakaunan.

MS dalam Pengurusan Teknologi Maklumat (MS dalam MIT) Program adalah untuk profesional awal dan pertengahan kerjaya yang berusaha untuk memajukan kerjaya mereka dengan meningkatkan pemahaman mereka tentang perhubungan IT-IT; MS in Business Analytics (MSBA), yang disampaikan dalam kerjasama dengan Darden School of Business UVA, menyediakan persiapan pakar dalam kemahiran analisis, teknikal, dan kepimpinan yang diperlukan untuk mengubah data set menjadi keputusan strategik.

Pada tahun 2019, MS in Commerce memperoleh ranking # 1 untuk program "Master Terbaik dalam Pengurusan" di Amerika Syarikat oleh The Economist. Pada tahun 2018, McIntire memperoleh kedudukan # 2 di kalangan program perniagaan sarjana di Amerika Syarikat oleh Penyair laman web pendidikan perniagaan

Pada tahun 2019, Penyair

117480_pexels-photo-1451448.jpeg

Kenyataan Misi

Di McIntire, tradisi kita adalah inovasi. Kenyataan misi Sekolah, yang diterima pada tahun 2013, menangkap mantra McIntire ini:

The McIntire School of Commerce adalah sebuah sekolah profesional yang terlibat dalam penciptaan dan penyebaran pengetahuan yang mempengaruhi pengaruh idea dan tindakan para pelajar, ulama, dan pemimpin perniagaan di seluruh dunia. Sekolah McIntire berhasrat untuk menjadi program perniagaan sarjana muda yang paling inovatif dan terfokus di dunia dan menawarkan program ijazah sarjana yang berkualiti tinggi, inovatif, khusus, dan juga dengan orientasi global. Dua elemen penting dalam mencapai kecemerlangan dan inovasi program adalah pembelajaran bersepadu dan berorientasikan tindakan dan memanfaatkan kekuatan fakulti, kakitangan, pelajar dan alumni melalui budaya dan masyarakat yang kuat.

Lima prinsip utama pernyataan misi ini adalah kualiti, inovasi, integrasi, orientasi global, dan masyarakat. Prinsip-prinsip ini secara konsisten diperkuatkan kepada fakulti, kakitangan, pelajar, alumni, dan rakan kongsi korporat melalui fakulti dan mesyuarat kakitangan McIntire, mesyuarat dua tahunan dengan papan pentadbiran McIntire yang terdiri daripada alumni dan rakan kongsi korporat, dan pelbagai kenderaan komunikasi McIntire yang merangkumi majalah McIntire, setiap tahun laporan, dan pelbagai bentuk media elektronik. Prinsip-prinsip ini mendorong keputusan strategik mengenai program, kurikulum, fakulti, kakitangan, dan pembangunan pelajar. Dengan komitmen ke arah kecemerlangan, semangat inovatif, perspektif integratif, penghargaan globalisasi perniagaan, dan pemahaman masyarakat yang kuat, visi Sekolah adalah untuk membangunkan pelajar menjadi pemimpin yang berjaya hidup, bekerja, bersaing dan menyumbang kepada yang baru realiti global.

Sejarah

Universiti Virginia ditubuhkan pada tahun 1819 oleh Thomas Jefferson. Visi beliau mengenai "kampung akademik," di mana para ulama dan pelajar bekerja rapat, tetap menjadi yang paling utama.

The McIntire School, yang ditubuhkan pada tahun 1921 dengan sumbangan dari Paul Goodloe McIntire, sangat menyokong konsep Jefferson tentang sebuah kampung akademik. Program perniagaan sarjana ini telah mencapai reputasi negara yang kukuh, dan program siswazahnya dalam Perakaunan, Perdagangan, Perdagangan Global dan Pengurusan Teknologi Maklumat sangat mendapat kedudukan oleh majikan. Begitu juga, Institut Perniagaan McIntire menawarkan program perakuan peningkatan kerjaya untuk siswazah, graduan, dan profesional yang bekerja.

Lokasi

Charlottesville

Alamat
125 Ruppel Drive
22903 Charlottesville, Virginia, Amerika Syarikat