Baca keterangan rasmi

Sekolah Pengurusan di University of Texas di Dallas komited untuk menyediakan pengalaman pendidikan yang cemerlang kepada kami, yang akan mengembangkan dan mempertajam kemahiran mereka, membantu mereka menjadi pemimpin perniagaan, dan meninggalkan mereka dengan prospek kerjaya yang kuat.

Misi Sekolah Pengurusan adalah untuk memenuhi cabaran masyarakat global yang berubah-ubah, teknologi yang didorong oleh teknologi dengan berinteraksi dengan komuniti perniagaan untuk:

  • Menjalankan penyelidikan meningkatkan pengetahuan pengurusan
  • Menyampaikan pendidikan pengurusan berkualiti tinggi kepada pelbagai kumpulan pelajar sarjana dan siswazah dan eksekutif mengamalkan
  • Membangun, berinovasi dan terus meningkatkan program yang memajukan pendidikan dan amalan pengurusan

Banyak ciri membezakan University of Texas di Dallas School of Management. Pertama, kami mempunyai kumpulan ahli fakulti yang sangat berbakat, yang kebanyakannya telah mencapai pengiktirafan kebangsaan dan antarabangsa, dan kami merekrut ahli fakulti junior dan senior terbaik. Kedua, lokasi kami di kawasan yang dinamik dan berkembang pesat dengan banyak syarikat global yang bersemangat menawarkan sekolah keunggulan kompetitif yang unik. Kami mempunyai Lembaga Penasihat Industri yang aktif, dan kami komited untuk terus memperkukuhkan hubungan kami dengan industri. Akhirnya, kami adalah sebahagian daripada universiti yang muda tetapi berkualiti tinggi yang telah mengenal pasti pendidikan pengurusan sebagai bidang keutamaan yang tinggi. Semua ciri ini menyediakan persekitaran di mana kita boleh menyampaikan pendidikan berkualiti tinggi kepada pelajar kita.

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: