University of Texas Health Science Center at San Antonio

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Membentuk masa depan profesion kesihatan

Pelajar kami berkembang menjadi profesional penjagaan kesihatan berpengalaman yang menyediakan tahap penjagaan yang sangat canggih.

Fakulti dan kakitangan

Kami adalah pemimpin dalam pendidikan profesion kesihatan. Amalan fakulti kami dalam bidang masing-masing, menyediakan penjagaan yang paling terkini untuk pesakit. Mereka mengajar pelajar kami kaedah dan teknik terkini. Ahli fakulti kami memahami penyelidikan semasa dan menerjemahkannya ke dalam kelas dan pengalaman klinikal untuk pelajar kami.

Kami adalah UT Health San Antonio. dari UT Health San Antonio di Vimeo.

1

Program induk penjagaan pernafasan langsung di Texas

100%

Graduan penolong doktor lulus peperiksaan pensijilan kebangsaan pada percubaan pertama

30

Tahun mendidik ems pelajar111392_111361_SLP_155.jpg

Anugerah dan penghormatan

Para pelajar dan fakulti kami dikenali di seluruh Texas dan negara atas komitmen mereka kepada pesakit, pendidikan dan inovasi yang luar biasa.

Kami telah membezakan fakulti yang telah dihormati oleh rakan-rakan mereka untuk pengajaran, penyelidikan dan biasiswa mereka. Kami mempunyai pelajar yang diiktiraf kerana latihan klinikal yang cemerlang dan dedikasi mereka kepada perkhidmatan komuniti.

Misi kami adalah untuk menyediakan profesional dan pemimpin kesihatan yang cemerlang sambil memajukan sains dan praktik profesion kesihatan. Matlamat kami adalah untuk diiktiraf sebagai sekolah bertaraf dunia dengan program yang merupakan antara yang terbaik di Amerika Syarikat.

David C. Shelledy, Ph.D., RRT, FAARC, FASAHP111393_111362_SLP_274.jpg

Lokasi

San Antonio

Alamat
Floyd Curl Drive,7703
78229 San Antonio, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami