University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Moto: Sambung - Transform - Berjaya

Sains ini memberi peluang untuk penerokaan dan penemuan dalam mengejar pengetahuan baru, sistem pemahaman dalam dunia fizikal dan semula jadi, dan untuk memperbaiki keadaan manusia. Dengan cabaran yang dihadapi dunia, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk mengikuti pendidikan sains, penjagaan kesihatan atau kajian sukan. Para saintis, juruteknik, dan penjaga tinggi dalam permintaan. Kolej Sains Semulajadi dan Kesihatan menawarkan kurikulum yang berkualiti tinggi dan berkualiti yang direka untuk mempersiapkan pelajar untuk menghadapi cabaran dan peluang yang akan datang.

Jabatan Kolej

  • Biologi
  • Kimia, Biokimia, dan Fizik
  • Sains Kesihatan dan Prestasi Manusia
  • Kejururawatan
  • Pembantu Perubatan Doktor
  • Pengurusan Sukan

Fakulti kami adalah guru yang sangat baik, baik di dalam kelas dan bekerja dengan pelajar secara individu. UT telah banyak melabur dalam pembangunan pengajaran dan penyelidikan makmal dan makmal kami. Fakulti, bukan pelajar siswazah, mengajar semua kursus berasaskan makmal di semua jabatan kami.

Kolej kami terus memupuk hubungan dengan organisasi di kawasan Tampa Bay yang lebih besar dan di tempat lain untuk memberi para pelajar peluang untuk mengikuti latihan, sukarela, atau berinteraksi dengan profesional yang bekerja di bidang pilihan mereka. Setiap jabatan juga menawarkan kursus pengajian di luar negara yang boleh diambil oleh pelajar untuk mendapatkan kredit ke peringkat mereka.

Kenyataan Misi

Kolej Sains Semulajadi dan Kesihatan (CNHS) menawarkan kurikulum yang berkualiti tinggi dan berkualiti untuk menyediakan populasi pelajar yang pelbagai untuk kemajuan pesat sains, penjagaan kesihatan dan kajian sukan. Fakulti dan staf menyediakan pendidikan transformatif yang tertanam dalam budaya hormat dan positif, yang menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran dan peluang yang mereka hadapi. Melalui perkongsian, kerjasama dan sambungan, fakulti, kakitangan dan pelajar kami terlibat dalam penyelidikan, amalan klinikal dan biasiswa, penyelidikan interaktif dan pengalaman, dan peluang pembelajaran magang yang memupuk kejayaan.

Lokasi

Tampa

The University of Tampa

Alamat
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 813-253-3333

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami