University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

USC Sol Price School of Public Policy secara konsisten berada di antara 10 sekolah siswazah terbaik di negara ini menurut Laporan Berita dan Dunia AS, dan terlibat dalam menyelesaikan beberapa masalah paling kritikal yang dihadapi dunia kita hari ini. Melalui pendekatan interdisipliner dan lintas sektoral untuk menyelesaikan masalah awam, fakulti Price School, pelajar dan alumni berusaha untuk meningkatkan kualiti hidup orang dan komuniti mereka, di Amerika Syarikat dan di luar negara.

Pada Misi

Pelajar USC Price dalam misi untuk mencapai visi yang berani. Sebagai warga global yang sangat terlibat, mereka mengajukan pertanyaan yang sukar, menantang jawapan lama dan merebut setiap rintangan sebagai peluang baru. Yang paling penting, mereka adalah pemimpin dalam bidang mereka yang memanfaatkan darjah Harga untuk membuat perbezaan.

Fakulti harga terkenal dengan kepakaran mereka, kedalaman sumbangan dalam bidangnya, pertunangan dengan para pemimpin polisi di peringkat tempatan, negeri, nasional dan antarabangsa, dan pengetahuan yang dapat ditindaklanjuti hasil kerja mereka. Kami berbangga mempunyai fakulti dengan latar belakang akademik yang luas dan pelbagai - termasuk ekonomi, hubungan antarabangsa, tingkah laku organisasi, falsafah, sains politik, psikologi, sosiologi, etika sosial dan banyak lagi - yang meningkatkan keilmuan mereka dalam bidang akademik teras Price School.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
Childs Way,650
90089 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami