University of Southern California USC Division of Biokinesiology and Physical Therapy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Bahagian Biokinesiologi dan Terapi Fizikal USC komited untuk pembelajaran berterusan dan penyelesaian inovatif untuk mencapai misi kami: untuk meningkatkan kesihatan manusia dan kualiti hidup. Oleh itu, kami mempersiapkan generasi terapis fizikal seterusnya untuk memberikan tahap penjagaan tertinggi kepada masyarakat. Kami adalah pemimpin yang membentuk masa depan penjagaan kesihatan.

Kami telah membina komuniti fakulti, pelajar, kakitangan, pesakit, dan rakan lain yang unik dan berpengaruh, dan terus menerus memanfaatkan kekuatan gabungan kami dalam penyelidikan, pendidikan, dan perkhidmatan klinikal untuk membantu mewujudkan individu dan komuniti yang lebih sihat.

Kedudukan 1 di negara ini oleh Laporan Berita & Dunia AS sejak 2004, kami terus menjadi pusat kecemerlangan berprestij - dan kami terus berkembang maju, dengan terapi fizikal sebagai salah satu profesion kesihatan yang berkembang pesat di negara ini.

Program ijazah kami membolehkan graduan memilih jalan pendidikan untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka dan menjadi pemimpin di lapangan. Sebilangan besar pelajar kami terdaftar dalam Doktor Terapi Fizikal (DPT) tiga tahun perintis kami, yang disampaikan dalam format hibrid dan kediaman. Kami juga menawarkan salah satu program teratas dalam biokinesiologi - kajian mengenai asas pergerakan biologi, dengan ijazah sarjana dan Ph.D.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
Alcazar Street,1540
90033 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami