University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Kejuruteraan Shiley-Marcos Universiti San Diego melakukan lebih daripada sekadar mengembangkan jurutera dan saintis komputer bertaraf dunia dalam program yang diiktiraf secara nasional. Kami membantu minda yang cerdas ini berkembang menjadi Changemakers dengan perspektif global, kesedaran sosial dan kemahiran kepemimpinan untuk membuat perbezaan di dunia. Kami melayani pelajar yang, sebagai anak-anak, bertujuan untuk membina sesuatu yang lebih kompleks daripada gambar di kotak Lego. Di sini, mereka yang mencabar konvensyen boleh menjadi profesional yang berjaya yang meninggalkan tanda positif di dunia mereka.

Program kejuruteraan University of San Diego ditubuhkan pada tahun 1987 dan baru-baru ini ditubuhkan sebagai sekolah pada tahun 2013 oleh Darlene Marcos Shiley, yang visi dan inspirasinya luar biasa bergema di lorong, komuniti dan hati kita. Selama bertahun-tahun, kejuruteraan di USD telah berkembang menjadi program yang sibuk di kedudukan # 13 di negara ini di antara program kejuruteraan bukan pemberian doktor oleh US News & World Report. Hari ini, kami menawarkan program sarjana dalam sains komputer, kejuruteraan elektrik, kejuruteraan industri dan sistem, kejuruteraan bersepadu dan kejuruteraan mekanikal, dan program siswazah dalam kepintaran buatan gunaan, sains data gunaan dan kejuruteraan keselamatan siber. Sekolah ini mempunyai rumah yang sama-sama menakjubkan dan inovatif: Pusat Kejuruteraan Belanich, dimungkinkan oleh penderma murah hati yang mempercayai misi dan impak sekolah.

Terdapat banyak kekuatan di sebalik pertumbuhan kami: reputasi akademik, akreditasi, darjah BS / BA berganda, saiz kelas kecil dan perhatian peribadi semuanya menambah lulusan tenaga kerja. Sebagai undian tambahan, kedudukan University of San Diego sebagai salah satu kampus paling indah di negara ini pasti membantu. Pelajar dan fakultas membersihkan kepala mereka dan menyegarkan deria mereka ketika berjalan-jalan di bangunan gaya kampus, berendam di pemandangan puncak bukit di Mission Bay dan menghirup udara laut yang diwarnai dengan aroma pohon kayu putih dan bunga bougainvillea. Ia adalah tempat yang memastikan pelajar dan fakulti sihat, santai dan diberi makan dengan baik.

Bersedia untuk menerokai Sekolah Kejuruteraan Shiley-Marcos USD?

Lokasi

San Diego

Alamat
Alcala Park,5998
92110 San Diego, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami