University of Saint Francis School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Penyataan Tujuan


Misi Sekolah Perniagaan di Universiti Saint Francis adalah untuk menyediakan badan pelajar yang beragam dengan pengalaman pendidikan yang didorong nilai yang berakar pada prinsip-prinsip asas tingkah laku etika dan tanggungjawab sosial. Melalui pengayaan pertumbuhan peribadi dan rohani pelajar, kami berusaha untuk menyediakan setiap pelajar untuk berjaya berfungsi dalam peranannya sebagai profesional perniagaan dalam persekitaran perniagaan dinamik.

Gambaran Keseluruhan Program


Sekolah Perniagaan menawarkan pelbagai program perniagaan di peringkat bersekutu, sarjana dan sarjana. Kurikulum menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran dunia perniagaan dengan berkesan.

Kurikulum siswazah adalah berdasarkan kepada pemilihan kursus perniagaan teras yang diperkuatkan oleh kumpulan kursus yang terdiri daripada bidang kepekatan. Kurikulum ini memberikan pelajar asas yang kukuh untuk pembelajaran mereka pada masa yang sama membolehkan setiap pelajar untuk individu program pengajiannya dengan memilih bidang kepekatan yang paling sesuai dengan kekuatan akademik dan aspirasi kerjaya mereka sendiri. Program ini memberi penekanan kepada perkembangan peribadi, menyediakan pengalaman pendidikan yang serba lengkap, dan melengkapkan kemahiran profesional dan teknikal yang dipelajari dalam bidang utama.

Lokasi

Fort Wayne

Alamat
Pope John Paul II Center
2701 spring street

46808 Fort Wayne, Indiana, Amerika Syarikat

Program-program