Baca keterangan rasmi

Penyataan Tujuan


Misi Sekolah Perniagaan di Universiti Saint Francis adalah untuk menyediakan badan pelajar yang beragam dengan pengalaman pendidikan yang didorong nilai yang berakar pada prinsip-prinsip asas tingkah laku etika dan tanggungjawab sosial. Melalui pengayaan pertumbuhan peribadi dan rohani pelajar, kami berusaha untuk menyediakan setiap pelajar untuk berjaya berfungsi dalam peranannya sebagai profesional perniagaan dalam persekitaran perniagaan dinamik.

Gambaran Keseluruhan Program


Sekolah Perniagaan menawarkan pelbagai program perniagaan di peringkat bersekutu, sarjana dan sarjana. Kurikulum menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran dunia perniagaan dengan berkesan.

Kurikulum siswazah adalah berdasarkan kepada pemilihan kursus perniagaan teras yang diperkuatkan oleh kumpulan kursus yang terdiri daripada bidang kepekatan. Kurikulum ini memberikan pelajar asas yang kukuh untuk pembelajaran mereka pada masa yang sama membolehkan setiap pelajar untuk individu program pengajiannya dengan memilih bidang kepekatan yang paling sesuai dengan kekuatan akademik dan aspirasi kerjaya mereka sendiri. Program ini memberi penekanan kepada perkembangan peribadi, menyediakan pengalaman pendidikan yang serba lengkap, dan melengkapkan kemahiran profesional dan teknikal yang dipelajari dalam bidang utama.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Saint Francis School of Business

Program MBA membolehkan pelajar memperoleh asas yang kukuh pengetahuan mengenai pelbagai bidang fungsional untuk meningkatkan pemahaman mereka mengenai isu-isu perniagaan ... [+]

Garis Panduan Program (30-44 Jam Kredit)Yayasan Teras / Kemahiran Eksekutif: 0-20 jam kreditACCT 515 Perakaunan Pengurusan - 3-4 kr. BUS 507 Penyiasatan Perniagaan dan Ekonomi Global - 3 kr. BUS 541 Kemahiran Eksekutif 1 - 1-3 cr.BUS 542 Kemahiran Eksekutif 2 - 1-3 cr.BUS 565 Economics Managerial - 3 cr.BUS 575 Kaedah Kuantitatif untuk Sokongan Keputusan - 2-4 cr.Bergantung kepada pengalaman akademik dan pendidikan terdahulu, beberapa atau semua kursus di atas boleh diketepikan.Teras Perniagaan: 15 jam kreditBUS 551 Pengurusan Kewangan - 3 cr.BUS 633 Tingkah Laku Organisasi - 3 cr.BUS 639 Pengurusan Operasi - 3 cr.BUS 675 Persekitaran Perniagaan Luar - 3 cr.BUS 680 Marketing Management - 3 cr.Pilihan yang diarahkan: 15 jam kreditSekiranya pelajar dikehendaki mengambil kerja di Core Foundation, maka tidak lebih dari enam (6) jam kerja tersebut boleh dikira di dalam Kawasan Yang Diarahkan. Sekiranya pelajar tidak dikehendaki mengambil apa-apa kerja di Core Foundation, maka diperlukan 15 jam elektif.Syarat Kemasukan Untuk dimasukkan ke dalam program Pentadbiran Perniagaan MS, calon pelajar mestilah:Mempunyai ijazah sarjana muda dari institusi yang diiktiraf di peringkat serantau.Telah di fail di Office of Admissions suatu permohonan untuk kemasukan dan transkrip rasmi yang menunjukkan pemberian ijazah sarjana muda.... [-]

Amerika Syarikat Fort Wayne
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu