University of Rhode Island Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pasar hari ini sangat bersemangat untuk profesional yang memiliki kemahiran, pengetahuan, dan visi untuk membawa organisasi ke tahap berikutnya. URI Online menyediakan pendidikan yang anda perlukan untuk membezakan diri anda sebagai peneraju tenaga kerja masa kini.

Terbaik URI - Dalam Talian.

Pembelajaran dalam talian dengan University of Rhode Island menawarkan kelebihan berbanding program dan kursus tatap muka tradisional. Anda akan belajar menggunakan teknologi terkini, mempunyai akses 24/7 ke kuliah, bahan kursus, dan perbincangan kelas, dan menerima maklum balas 1-ke-1 dari pengajar anda.

Belajar dengan Pemikir Besar di Universiti Penyelidikan Utama.

URI adalah institusi empat tahun terbesar di Pulau Rhode dengan fakulti pakar dalam bidang termasuk keselamatan siber, kejururawatan, kajian komunikasi, sains pemakanan dan kesihatan, pengurusan penjagaan kesihatan, dan banyak lagi.

Capai Matlamat Anda.

Sama ada matlamat anda adalah untuk terus berusaha menuju ijazah sarjana muda anda, untuk memperoleh ijazah lanjutan, atau untuk memajukan kerjaya anda melalui program pengembangan profesional, kami memberikan apa yang anda perlukan.

Lokasi

Kingstown Selatan

Alamat
Upper College Road,45
02881 Kingstown Selatan, Pulau Rhode, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami