University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

WHY HRT

Makmal Hidup

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restoran dan Pentadbiran Pelancongan menawarkan pendidikan pengurusan hospitaliti prasiswazah perdana. Program ijazah sarjana luar biasa kami adalah satu-satunya di negeri Louisiana. Pengalaman kami dicat pada kanvas kota New Orleans - makmal perhotelan yang hidup. Adakah anda melihat diri anda dalam gambar ini?

Pertimbangkan kemungkinan!

Suku Perancis, Mardi Gras, pesta jazz dan warisan, acara sukan utama! Tidak ada tempat seperti New Orleans! Kebanyakan rantaian hotel utama diwakili di bandar dan kawasan metro menawarkan pelbagai peluang di hotel, restoran, syarikat makanan, kelab swasta, syarikat pelancongan, dan syarikat perkhidmatan konvensyen. Usaha baru di bilik hotel, bot sungai dan kasino berasaskan tanah, bersama dengan keunikan dan keindahan French Quarter, masakan bertaraf dunia kami, kepekatan terbesar koki terkenal di satu bandar, dan muzik jazz menjadikan New Orleans sebagai "kehidupan yang paling besar makmal "untuk pengurusan hospitaliti dan pelancongan di negara ini.

Titik Kebanggaan

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restoran dan Pentadbiran Pelancongan

  • Kami adalah Sekolah bernama: The Lester E. Kabacoff Sekolah Hotel, Restoran dan Pentadbiran Pelancongan.
  • Kami mempunyai ijazah Sarjana dalam Hospitaliti dan Pentadbiran Pelancongan di negeri Louisiana.
  • Sekolah HRT diiktiraf oleh AACSB.
  • Sembilan puluh peratus daripada semua pelajar kami memegang pekerjaan penuh atau sambilan yang berkaitan secara langsung dengan profesion mereka.
  • Fakulti kami mempunyai pengalaman industri yang ketara termasuk pengurus besar, naib presiden bahagian, dan lain-lain.

Lokasi

New Orleans

The University of New Orleans

Alamat
University of New Orleans
2000 Lakeshore Dr, New Orleans

LA 70148, New Orleans, Louisiana, Amerika Syarikat
Telefon
+1 504-280-6000

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami