Baca keterangan rasmi

WHY HRT

Makmal Hidup

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restoran dan Pentadbiran Pelancongan menawarkan pendidikan pengurusan hospitaliti prasiswazah perdana. Program ijazah sarjana luar biasa kami adalah satu-satunya di negeri Louisiana. Pengalaman kami dicat pada kanvas kota New Orleans - makmal perhotelan yang hidup. Adakah anda melihat diri anda dalam gambar ini?

Pertimbangkan kemungkinan!

Suku Perancis, Mardi Gras, pesta jazz dan warisan, acara sukan utama! Tidak ada tempat seperti New Orleans! Kebanyakan rantaian hotel utama diwakili di bandar dan kawasan metro menawarkan pelbagai peluang di hotel, restoran, syarikat makanan, kelab swasta, syarikat pelancongan, dan syarikat perkhidmatan konvensyen. Usaha baru di bilik hotel, bot sungai dan kasino berasaskan tanah, bersama dengan keunikan dan keindahan French Quarter, masakan bertaraf dunia kami, kepekatan terbesar koki terkenal di satu bandar, dan muzik jazz menjadikan New Orleans sebagai "kehidupan yang paling besar makmal "untuk pengurusan hospitaliti dan pelancongan di negara ini.

Titik Kebanggaan

The Lester E. Kabacoff School of Hotel, Restoran dan Pentadbiran Pelancongan

  • Kami adalah Sekolah bernama: The Lester E. Kabacoff Sekolah Hotel, Restoran dan Pentadbiran Pelancongan.
  • Kami mempunyai ijazah Sarjana dalam Hospitaliti dan Pentadbiran Pelancongan di negeri Louisiana.
  • Sekolah HRT diiktiraf oleh AACSB.
  • Sembilan puluh peratus daripada semua pelajar kami memegang pekerjaan penuh atau sambilan yang berkaitan secara langsung dengan profesion mereka.
  • Fakulti kami mempunyai pengalaman industri yang ketara termasuk pengurus besar, naib presiden bahagian, dan lain-lain.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of New Orleans Lester E. Kabacoff School Of Hotel, Restaurant And Tourism Administration

Pelancongan adalah industri terbesar di dunia dan pada tahun 2011 akan mengupayakan lebih 260 juta orang di seluruh dunia. Ramai orang tidak menyedari bahawa di luar kaki ... [+]

APA ITU?

Program ijazah lanjutan untuk menyediakan lebih baik pemimpin masa depan dalam industri perhotelan dan pelancongan.

MENGAPA MEMILIH PENGURUSAN HOSPITALITI DAN PELANCONGAN?

Pelancongan adalah industri terbesar di dunia dan pada tahun 2011 akan mengupayakan lebih 260 juta orang di seluruh dunia. Ramai orang tidak menyedari bahawa di luar kakitangan barisan hadapan yang kita semua lihat ada kader pengurus yang sangat canggih dengan pekerjaan yang kompleks dan mencabar yang memerlukan kemahiran pengurusan yang lebih maju.

MENGAPA MENGELUARKAN IJAZAH SARJANA?

Ijazah ini bersama-sama dengan pengalaman kerja anda akan memberi anda kelebihan ketika anda maju ke peringkat yang lebih tinggi dalam kerjaya anda. Anda akan terdedah kepada konsep perniagaan yang lebih maju dan memperoleh kemahiran yang akan mempunyai aplikasi praktikal di tempat kerja. Perkembangan peribadi anda akan dipertingkatkan melalui pembelajaran interaktif dan anda akan mempunyai peluang untuk berkongsi pengalaman anda dengan orang dari pelbagai latar belakang.... [-]

Amerika Syarikat New Orleans
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu