Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Sejarah sekolah dan lokasi

Ditubuhkan pada tahun 1920 di kampus Yale, University of New Haven adalah sebuah universiti swasta di pantai selatan New England. Universiti ini bersemangat dan pelbagai, lebih daripada 7,000 pelajar datang dari 50 buah negara di seluruh Amerika Syarikat dan hampir 50 negara di seluruh dunia; proporsi pelajar antarabangsa adalah 12%. Kampus utama 80 hektar terletak berhampiran New Haven, Pusat Teknologi dan Kebudayaan Connecticut, hanya satu setengah jam memandu dari New York City dan dua setengah jam dari Boston. Dibina pada tahun 1638, New Haven mempunyai sejarah yang panjang dan warisan budaya yang kaya, yang dikenali sebagai "pintu masuk ke New England".

Berjaya berlayar dari sini

Institusi kami menawarkan seni liberal, sains, seni, perniagaan, kejuruteraan, penjagaan kesihatan, keselamatan awam dan perkhidmatan awam untuk menyediakan pelajar dengan perkhidmatan pendidikan berorientasikan karier dan transformatif. Kami mempunyai lebih daripada 100 program akademik, yang semuanya berpandukan pembelajaran berasaskan pembelajaran, interdisipliner, berasaskan projek.

Di sini, pembelajaran adalah pengalaman peribadi dan praktikal, dipandu oleh guru yang cemerlang yang akan membawa setiap pelajar ke kejayaan. Pasukan guru adalah pemimpin dalam bidang masing-masing, memberikan inspirasi dan pengiktirafan kepada pelajar untuk membantu mereka mengetahui potensi mereka dan menjadikan mereka berjaya dalam bidang pilihan mereka.

Kami menyebutnya konsep "pelajar pertama"

 • Pengetahuan dan dedikasi profesional guru

Belajar daripada profesor yang komited untuk mempromosikan perkembangan peribadi dan pembangunan kerjaya. Selama hampir satu abad, telah melalui orientasi ini bahawa sekolah telah mengetuai banyak pelajar untuk berjaya dalam kehidupan peribadi dan tempat kerja mereka.

 • Pendidikan asas

Pendidikan terbukti yang disasarkan yang melengkapkan pelajar dengan kemahiran, pengetahuan, dan pengalaman penting yang diperlukan untuk memastikan mereka membuat perbezaan dalam kerjaya dan kehidupan masa depan mereka.

 • Kursus antara disiplin

Jenis kursus ini direka untuk menggalakkan penerokaan interdisipliner dan melengkapkan pelajar dengan keupayaan untuk berjaya dalam komuniti antarabangsa, memastikan mereka bersedia sepenuhnya untuk memahami dan mengemudi dunia yang lebih luas.

 • Sejumlah besar peluang akademik dan kerjasama bersama

Terdapat pelbagai peluang pembelajaran yang ada di dalam, di luar, dan dalam komuniti, supaya anda dapat melepaskan semangat anda atau mencari minat baru.

 • Komuniti kampus yang sibuk

Komuniti kampus yang bersemangat, bersaiz sederhana, kecil, mudah dikendalikan, dan cukup besar untuk menyediakan pelajar dengan pelbagai kemudahan pembelajaran dan penginapan, serta penyertaan dalam pembangunan sukan dan kepimpinan. Peluang.

 • Pemimpin dan pencapaian

Terdapat lebih daripada 57,000 alumni dalam pelbagai industri, dan selepas tamat pengajian, mereka mempunyai persembahan yang berbeza di jalan hidup mereka sendiri. Lebih daripada 91% siswazah bekerja atau mengikuti ijazah siswazah dalam setahun, dan 96% siswazah berjaya dalam bidang masing-masing dalam tempoh enam tahun.

Pernyataan misi

Universiti New Haven adalah universiti komprehensif berorientasikan pelajar dengan pendidikan akademik dan profesional yang cemerlang. Misi kami adalah untuk menyediakan pendidikan berkualiti tinggi melalui pembelajaran berasaskan pengalaman, kerjasama dan penemuan, membantu pelajar mempersiapkan kehidupan yang memuaskan dan bermakna di peringkat antarabangsa.

Kedudukan dan Reputasi Universiti New Haven

 • Disenaraikan sebagai senarai universiti teratas di Amerika Syarikat selama lima tahun berturut-turut - Kajian Princeton
 • Top 100 Universiti Amerika Utara - 2019 US News
 • Top 30% kolej kejuruteraan di US-2019 US News
 • Peringkat ROI Kebangsaan15 - The Wall Street Journal
 • Pengurusan Sukan Profesional Terbaik Peringkat # 12- "Perniagaan Sukan"
 • Sekolah Sains Kesihatan menguasai 10% teratas dalam profesion kesihatan - "College Factual"
 • Sekolah Perniagaan diakreditasi oleh Persatuan Antarabangsa Sekolah Perniagaan AACSB dan berpangkat di antara 5% teratas di dunia.
 • Pusat Khidmat Pekerjaan Terbaik berada pada peringkat ke-17 di Amerika Syarikat

Graduan terkini adalah di Apple, Boston Bruins, ESPN, Google, IBM, Philipps, JP Morgan Chase, PricewaterhouseCoopers, Ernst & Young (Ernst)

Beasiswa cemerlang

Pembantu Provost menyediakan bantuan tuisyen sebanyak 75% dan boleh didapati secara mingguan dalam sektor akademik dengan gaji (gaji setiap jam).

Biasiswa Dekan menawarkan ganjaran 10% -50%.

Pelajar dimasukkan dalam taksiran biasiswa selepas kemasukan dan tidak perlu mengemukakan permohonan biasiswa.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

University of New Haven

"Profesor saya adalah mentor dan jurulatih yang sangat baik," kata Penganalisis Operasi Strategi Sumber Manusia Gerart Wollack (15 tahun Master of Arts). "Mereka sangat p ... [+]

"Profesor saya adalah mentor dan jurulatih yang sangat baik," kata Penganalisis Operasi Strategi Sumber Manusia Gerart Wollack (15 tahun Master of Arts). "Mereka sangat prihatin dengan kejayaan saya dan gembira untuk membincangkan matlamat kerjaya saya dengan saya. Persahabatan yang mendalam, saya percaya persahabatan seperti ini akan menjadikan saya menggunakan kehidupan saya. "

Belajar untuk mengubah pengalaman kerja organisasi dan individu

Sebagai pelajar Program Psikologi Sarjana Perindustrian / Organisasi di University of New Haven , anda akan belajar cara menerapkan psikologi ke tempat kerja dan memberi manfaat kepada pekerja dan majikan.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of New Haven

Program gelar sarjana University of New Haven dalam bidang kejuruteraan awam direka secara unik untuk individu yang mempunyai minat yang tinggi dalam kejuruteraan awam, a ... [+]

Program gelar sarjana University of New Haven dalam bidang kejuruteraan awam direka secara unik untuk individu yang mempunyai minat yang tinggi dalam kejuruteraan awam, alam sekitar, dan kejuruteraan dan kemapanan yang ingin meningkatkan kecekapan terasnya dalam analisis dan reka bentuk, bidang yang kritis untuk pelbagai fungsi projek kejuruteraan awam masa depan.

Masa depan peluang

Kedudukan kejuruteraan awam menyumbang kepada pekerjaan paling banyak bidang kejuruteraan, dan pertumbuhan pekerjaan ini dijangka terus berlanjut. Di Connecticut sahaja, peluang pekerjaan untuk jurutera sivil dan alam sekitar dijangka meningkat 13.8 peratus menjelang 2022, yang lebih tinggi daripada kadar agregat pertumbuhan untuk semua pekerjaan di negeri ini.... [-]

Amerika Syarikat 300
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Penyiasatan kebakaran dan letupan adalah program interdisipliner yang menyediakan latar belakang teknikal yang maju untuk profesional yang terlibat dengan perlindungan ke ... [+]

Penyiasatan kebakaran dan letupan adalah program interdisipliner yang menyediakan latar belakang teknikal yang maju untuk profesional yang terlibat dengan perlindungan kebakaran dan penyiasatan, di bidang seperti perkhidmatan kebakaran, keselamatan kebakaran, keselamatan pekerjaan, dan keselamatan.

Belajar dari profesional terkemuka

Salah satu daripada sebilangan kecil program sedemikian di Amerika Syarikat, program tuan dalam penyiasatan kebakaran dan letupan menawarkan 39 kredit * kursus kursus interdisiplin dalam penyelidikan kebakaran / pembakaran, pengurusan kecemasan, keselamatan awam dan banyak lagi. Pelajar dalam program pengajian bersama para profesional terkemuka dalam perkhidmatan kebakaran termasuk semasa dan bekas ketua bomba dan polis, eksekutif keselamatan tanah air, penyiasat persendirian, dan ejen insurans. Alumni yang berjaya telah berpindah ke kedudukan kepimpinan di jabatan bomba tempatan, agensi kecemasan negeri dan persekutuan, dan firma swasta.... [-]

Amerika Syarikat 300
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Biro Statistik Buruh mencatat bahawa banyak majikan lebih suka mengupah pemohon dalam bidang perakaunan yang mempunyai ijazah sarjana, sama ada dalam perakaunan atau pent ... [+]

Biro Statistik Buruh mencatat bahawa banyak majikan lebih suka mengupah pemohon dalam bidang perakaunan yang mempunyai ijazah sarjana, sama ada dalam perakaunan atau pentadbiran perniagaan dengan kepekatan dalam perakaunan. Akibatnya, pelajar yang mengejar MS dalam perakaunan memperoleh kelebihan dalam memburu kerja.

Mengkhususkan diri dalam sub-disiplin dalam bidang

Untuk berjaya dalam bidang perakaunan, anda bukan sahaja perlu memahami sepenuhnya prinsip perakaunan dan kemahiran untuk mempraktikkannya tetapi anda juga mesti menjadi pakar dalam sub-disiplin dalam perakaunan.

Itulah sebabnya program kami memberi tumpuan kepada menyediakan anda untuk kerjaya yang memerlukan pendedahan yang ketara - dan memahami firma - sub-disiplin ini:... [-]

Amerika Syarikat 300
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Direka untuk jurutera dan saintis profesional, program Sarjana Kejuruteraan Mekanik meningkatkan pengetahuan dan keupayaan pelajar dalam teknik analisis dan sintetik mode ... [+]

Direka untuk jurutera dan saintis profesional, program Kejuruteraan Mekanikal meningkatkan pengetahuan dan keupayaan pelajar dalam teknik analisis dan sintetik moden untuk membantu mereka menggunakan apa yang telah mereka pelajari dalam reka bentuk kejuruteraan.

Pemimpin pendidikan pengalaman

Universiti New Haven diiktiraf sebagai peneraju dalam pendidikan pengalaman di Amerika Syarikat, menawarkan ijazah tajaan 30 kredit dalam bidang kejuruteraan mekanikal. Anda boleh memanfaatkan penyelidikan tangan di dalam dan di luar bilik darjah untuk mengambil bahagian dalam termodinamik, kejuruteraan dibantu komputer, mekanik cecair lanjutan, dan getaran sistem. Sekolah ini juga dilengkapi dengan pelbagai kemudahan interaktif dan maju untuk membantu anda dengan penyelidikan kursus, termasuk makmal-makmal, makmal terma / cecair dan makmal ujian dan latihan suria.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

"Kurikulum sekolah sangat praktikal dan menggabungkan banyak contoh kehidupan yang membolehkan kita menerapkan apa yang telah kita pelajari ke dunia nyata," kata Melissa ... [+]

Belajar untuk menjadi ketua perniagaan sukan

Program Pengurusan Sarjana Sukan kami adalah projek yang paling matang di Connecticut dan yang tertua di Amerika Syarikat, dan sentiasa bergabung dengan sekolah perniagaan.

Kami sentiasa memberi tumpuan kepada perniagaan dan berada di barisan hadapan Amerika Syarikat dalam aplikasi perniagaan yang canggih dalam sektor sukan. Kepada intipati, ijazah kami memberi tumpuan kepada membangunkan dan melatih pemimpin dalam industri sukan atau industri lain melalui pendidikan pengalaman tangan.

Program Master of Sports Management adalah projek praktikal dengan sejumlah 36 kredit yang direka untuk membantu anda mempersiapkan kejayaan dalam pengurusan pasukan profesional, pengurusan sukan kolej, pemasaran sukan, kewangan olahraga, pengurusan kemudahan sukan atau pekerjaan lain. Pelajar dalam program ini boleh mengambil magang dan berpeluang untuk belajar daripada pengamal dengan pengalaman luas dalam pengurusan sukan, yang akan membantu mereka memulakan kerjaya yang berjaya di syarikat-syarikat seperti Octagon, WWE, ESPN dan Major League Soccer. .... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

"Saya telah berjaya menyertai syarikat itu yang setiap impian profesional kewangan telah bermimpi," kata Dolpo Egbewole, penganalisis kewangan di JPMorgan Chase (19 tahun ... [+]

"Saya telah berjaya menyertai syarikat itu yang setiap impian profesional kewangan telah bermimpi," kata Dolpo Egbewole, penganalisis kewangan di JPMorgan Chase (19 tahun master of science). "Saya sedang belajar perkara baru pada masa ini. Gunakan pengetahuan anda di Universiti New Haven untuk merancang jalan kerjaya untuk masa depan. "

Tunjukkan kemahiran anda di dunia kewangan

Program Sarjana Kewangan Universiti New Haven direka untuk memberi pelajar:

Menjadi pakar dalam teori dan amalan kewanganMahir menggunakan data dan alat analisisCadangan dan perpaduan dalam projek kumpulanBaik untuk bercakap dan memudahkan transaksi... [-]
Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Pengaruh ahli kimia jauh melebihi skop makmal. Dengan ijazah dalam kimia lanjutan, anda akan dapat menyelesaikan masalah dunia sebenar. Dengan mengubah penemuan dadah, me ... [+]

Pengaruh ahli kimia jauh melebihi skop makmal. Dengan ijazah dalam kimia lanjutan, anda akan dapat menyelesaikan masalah dunia sebenar. Dengan mengubah penemuan dadah, menyelidik kimia hijau atau mempengaruhi reka bentuk bahan, anda akan mempunyai kesan yang bermakna kepada orang dan tempat di seluruh dunia.

Sediakan untuk kerja dalam penyelidikan, industri atau pendidikan

Program Master of Chemistry dari University of New Haven adalah hands-on, membolehkan anda mengambil pendekatan bersepadu untuk menyelesaikan masalah kimia dunia dan mempersiapkan anda untuk kerjaya di beberapa bidang.

Anda akan mempelajari pelbagai topik, termasuk teori kimia, kimia pengkomputeran, analisis data eksperimen, reka bentuk bahan kimia, kimia organik moden, reka bentuk dadah molekul dan reka bentuk proses kimia yang mampan, dan memahami cabaran semasa dalam kimia.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Program Sarjana Sains Alam Sekitar adalah projek interdisipliner yang meliputi ekologi, geologi, kimia, pendidikan alam sekitar dan undang-undang. Melalui program ini, pe ... [+]

Program Sarjana Sains Alam Sekitar adalah projek interdisipliner yang meliputi ekologi, geologi, kimia, pendidikan alam sekitar dan undang-undang. Melalui program ini, pelajar dapat menguasai kemahiran dan pengetahuan yang maju untuk memenuhi pertumbuhan saintis global yang berkembang dengan latar belakang alam sekitar yang mendalam. Permintaan.

Program Sarjana Sains Alam Sekitar merangkumi falsafah pendidikan pengalaman universiti dan menyediakan pelajar dengan pelbagai peluang pembelajaran praktikal di dalam dan di luar kelas. Dengan kelebihan lokasi berdekatan sekolah dengan garis pantai, pelajar memperoleh pengalaman praktikal dalam pelbagai persekitaran, seperti rawa dan lautan Long Island Bay, yang melengkapi penyelidikan makmal kami. Di samping itu, pelajar akan mempunyai peluang yang unik untuk belajar di Pusat Penyelidikan Gerace di Pulau San Salvador, Bahamas. Projek ini meliputi ekologi alam sekitar, sains bumi alam sekitar, kesihatan dan pengurusan alam sekitar, sistem maklumat geografi dan topik-topik lain, yang membolehkan pelajar menyesuaikan kandungan pembelajaran kepada kepentingan kerjaya masing-masing.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Sains data adalah salah satu bidang teknologi yang paling maju, memacu inovasi dalam syarikat teknologi terkemuka seperti Google dan Facebook, serta pasaran matang sepert ... [+]

Sains data adalah salah satu bidang teknologi yang paling maju, memacu inovasi dalam syarikat teknologi terkemuka seperti Google dan Facebook, serta pasaran matang seperti keselamatan, penjagaan kesihatan dan tenaga. Para saintis data adalah salah satu profesion paling hangat dalam dekad yang lalu, dengan permintaan tinggi, gaji tinggi dan kepuasan kerja yang tinggi.

Belajar untuk membentuk pandangan dari data

Sains data adalah bidang baru yang menggabungkan pembelajaran mesin, kecerdasan buatan, dan statistik dengan teknologi baru untuk mengendalikan sejumlah besar data yang rumit dan cepat berubah. Tugas saintis data adalah menggunakan kaedah ini untuk mengumpulkan maklumat dan mencapai matlamat yang tidak dapat dicapai oleh pakar manusia kerana kerumitan data.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of New Haven

Bagi pelajar yang ingin mengejar atau memajukan karier mereka dalam bidang bioteknologi, sains asas dan farmakologi yang pesat berkembang, Master of Cell dan Biologi Mole ... [+]

Bagi pelajar yang ingin mengejar atau memajukan karier mereka dalam bidang bioteknologi, sains asas dan farmakologi yang pesat berkembang, Master of Cell dan Biologi Molekul adalah ideal.

Program ini menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan yang mereka perlukan untuk berjaya dalam bidang-bidang ini.

Dengan kemunculan penyelidikan baru dalam bidang biologi sel dan molekul, sukar bagi ijazah sarjana muda untuk membuat perbezaan dalam profesion anda. Projek ini memberi tumpuan kepada teknik biokimia dan biologi molekul dan menyediakan pelajar latihan lanjutan untuk membantu mereka berjaya dalam bidang ini.

Projek ini tersedia dalam format esei dan bukan kertas. Pelajar yang memilih borang tesis mestilah menjalankan projek penyelidikan tesis asal di bawah bimbingan guru jabatan. Bagi pelajar yang memilih tidak mempunyai kertas, sebagai tambahan kepada kursus makmal, mereka juga perlu mengambil peperiksaan lengkap bertulis. Peperiksaan yang komprehensif akan menilai pemahaman pelajar mengenai kursus dan menilai keupayaan mereka untuk menggunakan pengetahuan penyelidikan dan teori dalam bidang biologi sel dan molekul dan mengemukakan maklumat ini dalam format bertulis yang berkesan.... [-]

Amerika Syarikat 300
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Connecticut, Amerika Syarikat