University of Nevada, Las Vegas College of Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi College of Education adalah untuk mencapai keunggulan tempatan, nasional, dan antarabangsa sebagai sumber utama pengetahuan penting dan model inovatif untuk memberi maklumat dan mempengaruhi dasar, amalan, dan penyelidikan.

Pelan Strategik

College of Education kini terlibat dalam perancangan strategik untuk menyelaraskan misinya dengan status Tier 1 UNLV.

Persekitaran Pembelajaran Yang Unik

Sebagai sebahagian daripada komuniti yang mempunyai budaya yang pelbagai dan di salah satu daerah sekolah terbesar di Amerika Syarikat, College of Education di UNLV menawarkan kepada pelajarnya persekitaran pembelajaran yang unik dengan persiapan langsung dalam PK-16 dan persekitaran masyarakat yang lain.

Kolej ini terdiri daripada empat jabatan akademik yang menawarkan program sarjana, sarjana, kedoktoran, dan sijil:

• Pendidikan Kaunselor, Perkhidmatan Manusia dan Psikologi Sekolah

• Pendidikan Awal Kanak-kanak, Pelbagai Bahasa dan Pendidikan Khas

• Psikologi Pendidikan dan Pengajian Tinggi

• Pengajaran dan Pembelajaran

Secara kolektif, program ini adalah dalam pendidikan anak usia dini, pendidikan dasar, pendidikan menengah, pendidikan khas, pembelajaran bahasa Inggeris, kaunseling kesihatan mental klinikal, kaunseling sekolah, psikologi sekolah, dasar dan kepemimpinan pendidikan, pendidikan tinggi, pembelajaran dan teknologi, kurikulum dan pengajaran, dan pendidikan guru.

Persekitaran Pembelajaran Inklusif

Kolej ini komited untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran inklusif yang menghargai dan mempromosikan kepelbagaian. Terpadu dengan visi ini adalah dedikasi untuk menjadi kolej pendidikan utama yang melayani masyarakat, negara, wilayah dan negara kita yang dinamis dan berkembang.

Lokasi

4505

Alamat
89154 4505, Nevada, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami