University of Minnesota - Carlson School Of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Memberi inspirasi dan membolehkan individu dan organisasi mencipta masa depan yang lebih cerah.

Di Carlson School of Management, kami berkongsi komitmen terhadap imaginasi, keterlibatan, dan cita-cita. Berpusat di Twin Cities of Minneapolis dan St. Paul, yang bertempat di University of Minnesota, Carlson School adalah peneraju pendidikan dan penyelidikan perniagaan. Pendekatan kami menghubungkan pelajar dengan peluang pembelajaran pengalaman unik, program pendidikan antarabangsa yang dinamik, dan ke rangkaian perniagaan yang rancak di seluruh negeri dan seterusnya.

Sekolah Carlson memberikan ijazah untuk program sarjana penuh (BSB), Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Sarjana Perakaunan (MAcc), Sarjana Sains dalam Analisis Perniagaan (MSBA), Sarjana Percukaian Perniagaan (MBT) , Sarjana Kewangan (MS-Kewangan), Sarjana Sumber Manusia dan Perhubungan Industri (MA-HRIR), Sarjana Pengurusan Rantaian Bekalan (MS-SCM), dan program kedoktoran, serta menyediakan sejumlah peringkat eksekutif peluang pendidikan berterusan.

Kami akan mewujudkan pengalaman pembelajaran transformatif untuk setiap pelajar.

Kami akan mengembangkan pengetahuan berpengaruh yang mempengaruhi masa depan organisasi.

Kami akan mengembangkan pemimpin keusahawanan dengan imaginasi, integriti, dan pemikiran global yang diperlukan untuk menangani cabaran besar yang dihadapi oleh perniagaan dan masyarakat.

Lokasi

Minneapolis

Alamat
19th Avenue South,321
55455 Minneapolis, Minnesota, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami