University of Miami School of Nursing & Health Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama 70 tahun, University of Miami School of Nursing and Health Studies telah mewujudkan program bertaraf dunia untuk pengajian pendidikan kesihatan. Fakulti dan kakitangan kami merangkumi sebilangan pendidik, doktor dan saintis penyelidikan utama negara. Pakar terkemuka di industri, kurikulum yang mencabar dan lebih banyak gabungan 170 rakan klinikal untuk menyediakan salah satu program pendidikan penjagaan kesihatan terbaik di dunia.

Berkat pelaburan dalam "kecemerlangan" dalam bidang pendidikan penjagaan kesihatan, lulusan University of Miami School of Nursing and Health Studies hari ini menjadi pelopor di barisan hadapan di beberapa kemudahan dan institusi penyelidikan kesihatan terkemuka di dunia. Sebagai generasi doktor dan saintis penyelidikan seterusnya, graduan kami akan memainkan peranan utama dalam transformasi dan masa depan penjagaan kesihatan global.

Di Sekolah Pengajian Kejururawatan dan Kesihatan, "kecemerlangan" lebih daripada sekadar retorik; ini adalah standard yang kita jalani dalam pengajaran, amalan penyelidikan dan bimbingan kita. Selama 70 tahun, Pusat Pengajian Kejururawatan dan Kesihatan telah menetapkan standard kecemerlangan sebagai peneraju pendidikan penjagaan kesihatan. Pengabdian kami yang berterusan untuk pendidikan dan biasiswa bertaraf dunia menyebabkan terciptanya Hospital Simulasi lima tingkat seluas 41,000 kaki persegi untuk Memajukan Penyelidikan & Pendidikan (SHARE ™). SHARE ™ adalah salah satu pusat destinasi pendidikan berasaskan negara pertama untuk perendaman simulasi. Kemudahan canggih kami mengukuhkan kedudukan kami di antara program pendidikan penjagaan kesihatan di seluruh dunia.

Pendidik dan penyelidik yang luar biasa yang diakui kerana pengalaman, kepimpinan dan kepakaran mereka selama beberapa dekad akan menjadi rakan anda. Fakulti kami merangkumi beberapa pendidik, doktor dan pakar penyelidikan yang paling berbakat yang terdapat di mana-mana kemudahan penjagaan kesihatan di dunia. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam usaha penyelidikan fakulti utama tempatan dan antarabangsa, yang sering membawa kepada penerbitan dalam jurnal kesihatan / perubatan antarabangsa dan persembahan di persidangan penjagaan kesihatan terkemuka di seluruh dunia.

Perpaduan budaya Miami yang dinamik dan komitmen sekolah kami untuk cemerlang dalam pendidikan dan penjagaan budaya yang sensitif memberikan kurikulum yang tidak dapat ditandingi dan mempersiapkan graduan kami untuk bekerja dalam pelbagai persekitaran penjagaan kesihatan dengan pelbagai penduduk. Kurikulum kami menggabungkan amalan berasaskan bukti, pembelajaran simulasi canggih dan pengalaman dunia nyata. Persiapan akademik dan klinikal yang sukar ditandingi berfungsi sebagai pemangkin kepada beberapa kadar kelewatan lembaga negara tertinggi di negara ini. Pada tahun 2017, kadar lulus NCLEX kami adalah 97.22%.

Kurikulum Sekolah merangkumi program yang menuju ke BS dalam Sains Kesihatan, BSN, MSN, DNP, dan Ph.D berdasarkan penyelidikan. Program kejururawatan kami diakreditasi oleh Suruhanjaya Pendidikan Kejururawatan Collegiate, American College of Nurse-Bidan, dan Council on Accreditation of Nurse Anesthesia Education. Sekolah ini menawarkan program BSN yang Dipercepat untuk individu yang memiliki ijazah sarjana dalam bidang lain dan program BSN dalam talian untuk individu yang sudah menjadi RN Program Master kami (MSN) menawarkan latihan khusus lanjutan dalam bidang berikut: Family Practitioner, dan Acute Care / Pengamal Penjagaan Utama.

Ketika Sekolah Pengajian Kejururawatan dan Kesihatan memasuki tahun ke-70, cabaran baru datang dari Dean Munro: Jangan hanya bermimpi, jangan. Jadilah Novel - lakukan perkara yang belum pernah dilihat atau diketahui oleh orang lain. Bersikap Optimis - cari jalan menuju hasil terbaik untuk diri sendiri dan komuniti anda. Dan berubahlah dunia - ubah segala yang ada di sekeliling anda dan jadikan dunia dan semua yang ada di dalamnya lebih baik. Di sini di Pusat Pengajian Kejururawatan dan Kesihatan, anda boleh menjadi kekuatan perubahan positif dan bersama-sama kita dapat mewujudkan impian anda SEKARANG.

Lokasi

Coral Gables

Alamat
Brunson Drive,5030
33146 Coral Gables, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: