University of Holy Cross

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Terletak di Tebing Barat Sungai Mississippi beberapa minit dari pusat bandar New Orleans, University of Holy Cross adalah salah satu pengalaman pendidikan paling unik di Selatan.

Universiti ini ditubuhkan pada tahun 1916 sebagai Our Lady of Holy Cross College, sebuah Kementerian Marianites of Holy Cross, dan dibentuk untuk mendidik dan mempersiapkan guru untuk bekerja di banyak sekolah yang dibuka Marianites di seluruh Louisiana Selatan. Hubungan Universiti yang berterusan tanpa henti terhadap kepercayaan para Marianite Sisters dan akarnya dalam mendidik mereka yang akhirnya akan mengajar orang lain adalah sebahagian daripada asas yang menjadikan pengalaman UHC begitu istimewa.

Bagi pelajar kami, ini bermaksud kelas yang lebih kecil, suasana berasaskan kepercayaan dan perhatian yang lebih peribadi daripada pasukan profesional yang murah hati dan responsif. Ini bermaksud bekerjasama dalam persekitaran keusahawanan yang menarik di mana tumpuannya sentiasa cemerlang. Ini bermaksud sokongan dari fakulti dan kakitangan yang penyayang, penuh perhatian untuk memastikan anda memanfaatkan sepenuhnya pengalaman pendidikan anda.

Pada akhirnya, ini bermaksud anda meninggalkan University of Holy Cross bersedia seumur hidup.

Lokasi

New Orleans

Alamat
Woodland Drive,4123
70131 New Orleans, Louisiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami