University of Evansville

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai University of Evansville

Sejak penubuhannya, Universiti telah menikmati hubungan yang kuat dengan United Methodist Church, berkongsi dengannya komitmen untuk inklusif. Pelajar menikmati rasa kepunyaan di kampus dan menghargai kepentingan tingkah laku peribadi dan profesional mereka.

2,140 pelajar dari 55 negara dan 44 negara mengalami kurikulum tersendiri yang dibina atas pendedahan kepada idea-idea yang hebat, tema abadi, soalan penting, dan pelbagai perspektif. Ahli fakulti, berminat untuk mengajar, mempersiapkan pelajar untuk berjaya dalam apa jua arah yang kerjaya mereka mengambil mereka.

University of Evansville telah menerima pengiktirafan kebangsaan atas dedikasinya kepada pendidikan antarabangsa dan program pengajian di luar negara di Harlaxton College di Grantham, England menduduki tempat ke-1 program pengajian luar negara di negara ini! Pelajar UE juga belajar di Itali, England, New Zealand, Perancis, Mexico, Sepanyol, Rusia, Israel, Belanda, dan Australia. University of Evansville meneroka kesalinghubungan masyarakat global kita dan menjadi lebih kuat dengan merealisasikan dunia seawal rumah mereka sendiri.

Misi dan Nilai Teras

Kenyataan Misi

Untuk memperkasakan setiap pelajar untuk berfikir secara kritis, bertindak berani, berkhidmat dengan bertanggungjawab, dan hidup secara bermakna dalam dunia yang berubah-ubah.

Nilai teras

Integriti
Kami menggalakkan integriti akademik dan peribadi untuk mewujudkan budaya kepercayaan. Integriti akademik bermula dengan semua pelajar yang berjanji untuk mematuhi kod kehormatan kami dan memanjang kepada fakulti, kakitangan dan pentadbiran yang mematuhi kod tingkah laku kami. Ia berpunca daripada jangkaan profesionalisme, ketelusan, dan menghormati semua interaksi. Keutuhan peribadi termasuk mempraktikkan membuat keputusan etika, dan menghormati idea-idea, hak, sempadan, dan kepercayaan orang lain. Setiap anggota masyarakat kita bertanggungjawab dan bersedia untuk bertindak sebagai warganegara yang bertanggungjawab di dunia.

Inovasi
Kami mengiktiraf nilai kerja berpasukan interdisiplin, penyelesaian masalah kreatif, perendaman global, dan pengalaman pembelajaran di rumah dan di luar negara. Kami mengiktiraf nilai pembelajaran dari kegagalan. Kami mempunyai kebebasan, fleksibiliti, dan motivasi untuk mencipta pengalaman yang membantu para pelajar berfikir kritis dan bertindak berani. Setiap ahli masyarakat kita dicabar untuk mencari penyelesaian baru untuk masalah moden dan menjadi pemangkin bagi kemajuan.

Keikhlasan Intelek
Kami berusaha untuk membangunkan pelajar sepanjang hayat. Kami memperkenalkan pelajar kepada pelbagai idea yang mengasah minat yang sedia ada dan membangkitkan semangat yang tersembunyi. Kami mencabar pelajar untuk meregangkan fikiran mereka sambil menyokong mereka dengan penglibatan fakulti yang kuat. Penyelidikan, pembelajaran pengalaman, dan jangkauan komuniti menimbulkan keingintahuan intelektual sementara pendedahan kepada idea dan teknologi baru meluaskan pandangan pelajar kita terhadap dunia dan apa yang mungkin.

Komuniti yang inklusif
Kami menghargai keterbukaan dan kerjasama dan mengakui bahawa pemasukan membawa kepada pertumbuhan peribadi. Komitmen kami untuk aktif memupuk pelbagai budaya dan perspektif mencerminkan ciri-ciri yang diperlukan untuk berkembang maju dalam masyarakat yang semakin global. Universiti menunjukkan dan manfaat dari kemasukan dengan mengalu-alukan semua.

Pendidikan untuk Orang Seluruh
Kami menanam kesejahteraan intelektual, moral, sosial, fizikal, emosi dan rohani melalui penglibatan dan penemuan. Kami menghargai seni liberal, sains, dan program profesional sebagai laluan kepada pertumbuhan intelektual dan peribadi, dan kami menggalakkan pengintegrasian pengetahuan merentasi garis disiplin. Kami menggalakkan penglibatan dalam organisasi, program, dan masyarakat sebagai penting untuk pembangunan peribadi. Kami melengkapkan individu untuk mengkaji dunia mereka, mengartikulasikan nilai-nilai mereka, dan mengembangkan watak yang diperlukan untuk menjalani kehidupan yang sihat makna dan tujuan.

Penyataan Visi

University of Evansville - sebuah universiti swasta yang terkemuka di Midwest - diiktiraf secara nasional untuk membangunkan kecekapan peribadi dan profesional pelajar, memupuk pemikir kritikal dan kreatif, dan menghasilkan warga etika, global yang dilengkapi untuk berkembang maju dalam dunia yang kompleks dan berubah. Kami melaksanakannya dengan menarik dan mengekalkan pelajar berbakat dan bermotivasi yang berjaya dalam persekitaran yang pelbagai, menyokong, dan mampan.

Lokasi

Evansville

Alamat
1800 Lincoln Avenue
47722 Evansville, Indiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami