Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke perbezaan Lerner.

Selama 100 tahun, Alfred Lerner College of Business

Peluang dimasukkan ke dalam semua yang kita lakukan. Ia adalah komitmen kami untuk menawarkan gabungan kelas, kokurikulum, penyelidikan terpakai, mentoring, membayangi, magang dan pengalaman profesional yang akan mencabar anda untuk mencari apa yang paling memberi inspirasi dan memenuhi anda

111678_Keystone_profile2.jpg

Kenapa Lerner

Memilih apa yang perlu dipelajari adalah salah satu keputusan terbesar dalam hidup anda. Di mana anda memilih untuk belajar sama pentingnya.

Di Lerner, anda boleh memanfaatkan peluang untuk belajar, berinovasi, menyelidiki dan pengalaman perniagaan di salah satu pusat perniagaan utama negara. Peluang dimasukkan ke dalam semua yang kita lakukan.

Ada puluhan alasan untuk memilih Lerner College untuk ijazah perniagaan anda, tetapi para pelajar kami bersetuju bahawa lima perkara ini banyak digambarkan dalam keputusan mereka untuk memilih Lerner:

1. peluang unik

Pengalaman pembelajaran berganda berleluasa di pusat pembelajaran kami, semasa latihan dengan firma teratas dan sebagai pelajar mengurus Dana Pelaburan Blue Hen sebanyak $ 2 juta. Dan terdapat lebih dari 100 kursus pengajian di luar negara untuk pelajar dan graduan.

2. Reputasi kami

UD dan Lerner College diiktiraf oleh Suruhanjaya Negeri di peringkat tinggi pendidikan tinggi. Kebanyakan program perniagaan dan perakaunan Lerner juga diakreditasi oleh AACSB International.

3. Fakulti yang berjaya

Penjagaan fakulti Lerner mengenai kejayaan setiap pelajar. Mereka juga tertumpu kepada biasiswa dan penyelidikan yang berkaitan dengan bidang mereka dan pendidikan perniagaan.

4. Sambungan

Anda akan membuat hubungan kerjaya dan rangkaian dengan pemimpin perniagaan yang berjaya di rangkaian alumni Lerner yang berjumlah 30,000 dan melalui penyertaan dalam latihan, kelab pelajar dan temu ramah dengan firma teratas.

5. Lokasi

Lebih daripada 1 juta perniagaan, termasuk lebih dari 50% daripada semua syarikat AS yang didagangkan secara umum dan 64% daripada Fortune 500 memilih Delaware sebagai rumah undang-undang mereka. Sistem mahkamah Delaware menetapkan pendahuluan dalam tadbir urus korporat untuk seluruh AS

Pembelajaran Experiential

Banyak sekolah perniagaan mengakui pentingnya mengembangkan intelektual, emosi dan profesional - di dalam dan di luar kelas - tetapi sedikit perlawanan Lerner untuk pelbagai dan kualiti latihan, penyelidikan, pembelajaran perkhidmatan, dan peluang belajar pengalaman yang lain.

Pertandingan Perniagaan

Pelajar Lerner membuat kebiasaan melebihi jangkaan, daripada memenangi Cabaran PricewaterhouseCoopers (PwC) pada tahun 2013 untuk memenangi Cabaran Penyelidikan Institut Kewangan Credited (CFA) untuk wilayah Philadelphia pada tahun 2015. Setiap tahun, para pelajar bersaing dalam Program Horn di Hen Keusahawanan Persaingan pembiayaan permulaan dan Pertandingan Kes Carol A. Ammon.

Persidangan

Semasa anda memperoleh ijazah perniagaan anda juga membina rangkaian dan mendapatkan perspektif terima kasih kepada persidangan, ceramah, dan seminar yang dianjurkan oleh Lerner. Pembicara termasuk presiden syarikat terkenal dan ulama yang sering disebut.111679_Keystone_profile1.jpg

Persediaan Kerjaya

Kakitangan dan perkhidmatan Pusat Perkhidmatan Kerjaya Lerner membantu anda merancang masa depan anda dengan program magang dan bimbingan untuk pelajar sarjana dan siswazah. Peluang unik, seperti Sarjana Teknologi Industri Global Enterprise dan Program Magang Siswazah, membezakan Lerner.

Belajar di luar negara

Program pengajian Universiti Delaware berada di kedudukan antara 20 negara teratas. Pelajar Lerner College mendapat manfaat daripada perspektif global, sama ada mereka mengambil bahagian dalam program sarjana muda, satu minggu pengajian lepasan ke luar negara atau latihan antarabangsa.

Penyelidikan

Dapatkan fakulti sebagai mentor dan penasihat, dan bekerjasama dengan mereka dalam beberapa bidang yang paling inovatif dalam perniagaan. Pusat-pusat penyelidikan di Lerner termasuk: Pusat Perniagaan Gunaan

Nasihat

Pejabat Lerner Penasihat Siswazah dan penasihat siswazah untuk MBA dan MS, MS dan Ph.D. pelajar membantu anda meneroka banyak peluang untuk memanfaatkan peluang pendidikan dan peluang kerjaya anda.

Organisasi Pelajar

Pilih dari beberapa organisasi yang akan memupuk perkembangan profesional dan membina rangkaian anda. Organisasi termasuk: Kelab Hospitaliti, Persatuan Pengurusan Kewangan, Persatuan Pelajar Perniagaan Minoriti, Persatuan Akauntan Hitam Kebangsaan (NABA), Wanita dalam Perniagaan, Kelab Pelaburan Blue Hen, Persatuan Pelajar MBA dan lain-lain.

Kemudahan

Sama ada anda mensimulasikan strategi dana lindung nilai atau mengendalikan persidangan hotel utama, Lerner meletakkan anda di tengah-tengah tindakan dengan kemudahan terkini.

Kepelbagaian, Ekuiti, dan Kemasukan

Lerner komited untuk mewujudkan hubungan dan memupuk dialog yang menyokong kepelbagaian dan ekuiti.

Misi pendidikan UD adalah menawarkan pengalaman pembelajaran yang mempersiapkan para pelajar kita untuk hidup dalam dunia yang semakin beragam dan global.

Di Lerner, kami mengalu-alukan peluang untuk memahami dan menghargai latar belakang dan bakat yang dikongsi dan unik yang kami tawarkan - pelajar, kakitangan, fakulti, dan komuniti. Matlamat kami adalah untuk memupuk kepelbagaian dan kemasukan ke seluruh aspek kehidupan di Lerner. Kami menyertai usaha kami untuk inisiatif kepelbagaian di seluruh kampus.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Tuan praktik perakaunan (MAP) direka untuk pelajar yang tidak major dalam perakaunan sebagai mahasiswa tetapi sekarang ingin meneruskan amalan profesional perakaunan mela ... [+]

Sediakan kerjaya yang bermanfaat dalam perakaunan.

Tuan praktik perakaunan (MAP) direka untuk pelajar yang tidak major dalam perakaunan sebagai mahasiswa tetapi sekarang ingin meneruskan amalan profesional perakaunan melalui kajian siswazah dan bersedia untuk duduk untuk Peperiksaan CPA Uniform. Anda juga mungkin mendapati program ini memberi manfaat jika anda mempunyai beberapa persediaan akademik dalam perakaunan dan mencari untuk memperbaharui atau meningkatkan pengetahuan perakaunan anda.

Keperluan ProgramPrasyarat

Anda mungkin mengambil jurusan di mana-mana semasa pengajian sarjana. Walau bagaimanapun, program MAP memerlukan pelajar mengambil ACCT 207 Pengenalan kepada Perakaunan Kewangan dan ACCT 208 Pengenalan kepada Perakaunan Pengurusan (atau setara mereka) sebelum memulakan kursus. Sekiranya anda tidak memegang ijazah perniagaan sarjana, anda mungkin perlu melengkapkan beberapa kursus tambahan untuk memenuhi keperluan pengetahuan kemahiran, perniagaan dan pengurusan AACSB. Ini akan ditentukan berdasarkan kerja kursus sebelumnya dan tidak perlu diselesaikan sebelum memulakan program MAP.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1.5 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Kolej Lerner mengakui bahawa pengurusan kewangan adalah kunci kepada pengurusan aset dan penciptaan aset dalam setiap industri. Tuan sains dalam program kewangan meliputi ... [+]

Bersedia untuk memenuhi keperluan kewangan pasaran.

Kolej Lerner mengakui bahawa pengurusan kewangan adalah kunci kepada pengurusan aset dan penciptaan aset dalam setiap industri. Tuan sains dalam program kewangan meliputi aspek kuantitatif dan kualitatif pengambilan keputusan kewangan, termasuk pengurusan risiko, belanjawan modal, pelaburan, pembiayaan, dan tadbir urus korporat. Muncul bersedia untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat bagi para pakar kewangan berprinsip yang mampu menyelesaikan masalah praktikal dan praktikal.

Sorotan Program

Lerner MS dalam kurikulum kewangan adalah berdasarkan teori kewangan dan kaedah empirikal yang digunakan oleh profesional yang menjalankan kewangan korporat, penilaian keselamatan kewangan, pemodelan kewangan, pengurusan portfolio, pengurusan perkhidmatan kewangan, pengurusan risiko kewangan dan tadbir urus korporat. Program ini meneroka teori-teori penting dan kes-kes amalan terbaik:... [-]

Amerika Syarikat Newark
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Sebagai profesional yang bekerja dalam industri perhotelan, anda mengiktiraf keperluan untuk mempertajam kemahiran analisis anda dan mendapatkan pandangan strategik yang ... [+]

Menjadi pemimpin yang berani dalam industri perhotelan.

Sebagai profesional yang bekerja dalam industri perhotelan, anda mengiktiraf keperluan untuk mempertajam kemahiran analisis anda dan mendapatkan pandangan strategik yang lebih luas supaya anda bersedia untuk peranan pengurusan yang lebih besar.

Jenama yang ditubuhkan di industri perhotelan mencari lebih banyak bahagian pasaran manakala jenama baru sedang cuba mengenal pasti dan menuntut pasaran khusus. Program intensif kami akan membantu anda meramalkan perubahan masa depan dan membawa dengan keyakinan.

MS dalam pengurusan perniagaan hospitaliti tersedia sebagai tesis atau program bukan tesis. Opsyen bukan tesis 1 tahun sangat sesuai untuk anda jika anda sudah bekerja dalam perhotelan - kemahiran pengurusan operasi yang anda perolehi akan segera digunakan untuk kerjaya anda. Opsyen tesis 2 tahun menyediakan anda untuk kerjaya akademik - fokusnya pada penyelidikan menjadikannya langkah yang sempurna menjadi Ph.D. program.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Maju kemahiran teknikal dan orang anda dengan MS dalam sistem maklumat dan pengurusan teknologi. Ijazah anda akan mempersiapkan anda untuk menjadi pekerja yang berharga y ... [+]

Menguasai teknologi dan menguruskan orang.

Maju kemahiran teknikal dan orang anda dengan MS dalam sistem maklumat dan pengurusan teknologi. Ijazah anda akan mempersiapkan anda untuk menjadi pekerja yang berharga yang dapat mengurus perubahan dan inovasi dalam mana-mana industri - pasukan anda dan majikan anda akan bergantung pada kemahiran anda untuk memahami teknologi dan mengurus orang dengan baik.

Sorotan Program

MS dalam sistem maklumat dan program pengurusan teknologi menekankan kemahiran komunikasi - mendedahkan anda kepada persembahan industri, dan mencabar keupayaan anda untuk mensintesis idea melalui kerja kumpulan dan laporan bertulis. Anda dan rakan-rakan profesional awal dan pertengahan kerjaya akan menambah pengalaman anda dalam pengurusan dan perniagaan dan bersedia untuk bergerak ke dalam peranan yang berorientasikan teknologi senior dalam organisasi anda. Ijazah ini juga mendorong mereka yang mempunyai kemahiran dan pengalaman yang kukuh dalam bidang teknikal yang ingin memasuki peranan pengurusan yang lebih luas.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Memperpanjang pendidikan anda dan memajukan kajian anda di setiap bidang perakaunan utama - sistem kewangan, pengurusan, maklumat, pengauditan, dan perpajakan, serta bida ... [+]

Memimpin lebih banyak. Sumbang lagi. Dapatkan lebih banyak.

Memperpanjang pendidikan anda dan memajukan kajian anda di setiap bidang perakaunan utama - sistem kewangan, pengurusan, maklumat, pengauditan, dan perpajakan, serta bidang penunjang bidang keuangan dan kuantitatif.

Sediakan untuk peranan kepimpinan dalam kerjaya perakaunan, seperti perakaunan awam, sistem maklumat perundingan, industri, kewangan atau kerajaan. Atau bersiaplah untuk melanjutkan pengajian di Ph.D. program yang membawa kepada kerjaya dalam suasana akademik.

Sorotan ProgramPilihan Konsentrasi

Pilih daripada konsentrasi dalam analisis, pengawalan, pengurusan kewangan atau sistem maklumat pengurusan, atau membina kajian mendalam anda sendiri dengan menggabungkan kursus elektif.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2.5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Lerner MBA

Student testimonials - Naomi Wakaiga

Student testimonials - Alex Brooks

Student testimonials - Olga Archinova

Webinar

Alamat
19716 Newark, Delaware, Amerika Syarikat