University of Delaware, Alfred Lerner College of Business & Economics

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke perbezaan Lerner.

Selama 100 tahun, Alfred Lerner College of Business

Peluang dimasukkan ke dalam semua yang kita lakukan. Ia adalah komitmen kami untuk menawarkan gabungan kelas, kokurikulum, penyelidikan terpakai, mentoring, membayangi, magang dan pengalaman profesional yang akan mencabar anda untuk mencari apa yang paling memberi inspirasi dan memenuhi anda

111678_Keystone_profile2.jpg

Kenapa Lerner

Memilih apa yang perlu dipelajari adalah salah satu keputusan terbesar dalam hidup anda. Di mana anda memilih untuk belajar sama pentingnya.

Di Lerner, anda boleh memanfaatkan peluang untuk belajar, berinovasi, menyelidiki dan pengalaman perniagaan di salah satu pusat perniagaan utama negara. Peluang dimasukkan ke dalam semua yang kita lakukan.

Ada puluhan alasan untuk memilih Lerner College untuk ijazah perniagaan anda, tetapi para pelajar kami bersetuju bahawa lima perkara ini banyak digambarkan dalam keputusan mereka untuk memilih Lerner:

1. peluang unik

Pengalaman pembelajaran berganda berleluasa di pusat pembelajaran kami, semasa latihan dengan firma teratas dan sebagai pelajar mengurus Dana Pelaburan Blue Hen sebanyak $ 2 juta. Dan terdapat lebih dari 100 kursus pengajian di luar negara untuk pelajar dan graduan.

2. Reputasi kami

UD dan Lerner College diiktiraf oleh Suruhanjaya Negeri di peringkat tinggi pendidikan tinggi. Kebanyakan program perniagaan dan perakaunan Lerner juga diakreditasi oleh AACSB International.

3. Fakulti yang berjaya

Penjagaan fakulti Lerner mengenai kejayaan setiap pelajar. Mereka juga tertumpu kepada biasiswa dan penyelidikan yang berkaitan dengan bidang mereka dan pendidikan perniagaan.

4. Sambungan

Anda akan membuat hubungan kerjaya dan rangkaian dengan pemimpin perniagaan yang berjaya di rangkaian alumni Lerner yang berjumlah 30,000 dan melalui penyertaan dalam latihan, kelab pelajar dan temu ramah dengan firma teratas.

5. Lokasi

Lebih daripada 1 juta perniagaan, termasuk lebih dari 50% daripada semua syarikat AS yang didagangkan secara umum dan 64% daripada Fortune 500 memilih Delaware sebagai rumah undang-undang mereka. Sistem mahkamah Delaware menetapkan pendahuluan dalam tadbir urus korporat untuk seluruh AS

Pembelajaran Experiential

Banyak sekolah perniagaan mengakui pentingnya mengembangkan intelektual, emosi dan profesional - di dalam dan di luar kelas - tetapi sedikit perlawanan Lerner untuk pelbagai dan kualiti latihan, penyelidikan, pembelajaran perkhidmatan, dan peluang belajar pengalaman yang lain.

Pertandingan Perniagaan

Pelajar Lerner membuat kebiasaan melebihi jangkaan, daripada memenangi Cabaran PricewaterhouseCoopers (PwC) pada tahun 2013 untuk memenangi Cabaran Penyelidikan Institut Kewangan Credited (CFA) untuk wilayah Philadelphia pada tahun 2015. Setiap tahun, para pelajar bersaing dalam Program Horn di Hen Keusahawanan Persaingan pembiayaan permulaan dan Pertandingan Kes Carol A. Ammon.

Persidangan

Semasa anda memperoleh ijazah perniagaan anda juga membina rangkaian dan mendapatkan perspektif terima kasih kepada persidangan, ceramah, dan seminar yang dianjurkan oleh Lerner. Pembicara termasuk presiden syarikat terkenal dan ulama yang sering disebut.111679_Keystone_profile1.jpg

Persediaan Kerjaya

Kakitangan dan perkhidmatan Pusat Perkhidmatan Kerjaya Lerner membantu anda merancang masa depan anda dengan program magang dan bimbingan untuk pelajar sarjana dan siswazah. Peluang unik, seperti Sarjana Teknologi Industri Global Enterprise dan Program Magang Siswazah, membezakan Lerner.

Belajar di luar negara

Program pengajian Universiti Delaware berada di kedudukan antara 20 negara teratas. Pelajar Lerner College mendapat manfaat daripada perspektif global, sama ada mereka mengambil bahagian dalam program sarjana muda, satu minggu pengajian lepasan ke luar negara atau latihan antarabangsa.

Penyelidikan

Dapatkan fakulti sebagai mentor dan penasihat, dan bekerjasama dengan mereka dalam beberapa bidang yang paling inovatif dalam perniagaan. Pusat-pusat penyelidikan di Lerner termasuk: Pusat Perniagaan Gunaan

Nasihat

Pejabat Lerner Penasihat Siswazah dan penasihat siswazah untuk MBA dan MS, MS dan Ph.D. pelajar membantu anda meneroka banyak peluang untuk memanfaatkan peluang pendidikan dan peluang kerjaya anda.

Organisasi Pelajar

Pilih dari beberapa organisasi yang akan memupuk perkembangan profesional dan membina rangkaian anda. Organisasi termasuk: Kelab Hospitaliti, Persatuan Pengurusan Kewangan, Persatuan Pelajar Perniagaan Minoriti, Persatuan Akauntan Hitam Kebangsaan (NABA), Wanita dalam Perniagaan, Kelab Pelaburan Blue Hen, Persatuan Pelajar MBA dan lain-lain.

Kemudahan

Sama ada anda mensimulasikan strategi dana lindung nilai atau mengendalikan persidangan hotel utama, Lerner meletakkan anda di tengah-tengah tindakan dengan kemudahan terkini.

Kepelbagaian, Ekuiti, dan Kemasukan

Lerner komited untuk mewujudkan hubungan dan memupuk dialog yang menyokong kepelbagaian dan ekuiti.

Misi pendidikan UD adalah menawarkan pengalaman pembelajaran yang mempersiapkan para pelajar kita untuk hidup dalam dunia yang semakin beragam dan global.

Di Lerner, kami mengalu-alukan peluang untuk memahami dan menghargai latar belakang dan bakat yang dikongsi dan unik yang kami tawarkan - pelajar, kakitangan, fakulti, dan komuniti. Matlamat kami adalah untuk memupuk kepelbagaian dan kemasukan ke seluruh aspek kehidupan di Lerner. Kami menyertai usaha kami untuk inisiatif kepelbagaian di seluruh kampus.

Lokasi

Newark

Alamat
19716 Newark, Delaware, Amerika Syarikat