University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science berada di barisan hadapan inovasi pada abad ke-21. Dengan program pendidikan koperasi tertua di negara ini, fakulti terkenal di dunia, kemudahan penyelidikan canggih dan kurikulum yang mencabar dan lengkap, program sarjana CEAS memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya dalam bidang kejuruteraan dan teknologi.

Pembelajaran Nyata Dunia

Kolej kami adalah tempat kelahiran pendidikan koperasi. Di sekitar kampus, anda akan mendengar kami menyebut pendidikan koperasi sebagai koperasi. Co-op telah disatukan ke dalam kurikulumnya selama lebih dari 100 tahun. Kedudukan nombor 1 di antara universiti awam, pelajar lulus dengan satu tahun pengalaman industri.

Pulangan atas Pelaburan

Ijazah UC CEAS adalah nilai yang luar biasa.

Kejuruteraan berada di kedudukan No. 1 di Ohio untuk ROI

75% pelajar co-op menerima tawaran pekerjaan dari syarikat penempatan co-op mereka.

Fakta pantas

Laporan Berita dan Dunia AS menduduki peringkat program kerjasama kami # 1 di antara universiti awam dan # 3 di negara ini.

Pelajar boleh memilih sama ada industri atau kerjasama penyelidikan

Kedudukan kerjasama tempatan, nasional, dan antarabangsa ada

18: 1 Nisbah pelajar ke fakulti

23 Purata saiz kelas

Di Teras Bandar

Di mana Kolej Kejuruteraan & Sains Gunaan UC? Di tengah-tengah Cincinnati, Ohio! Beranda lebih banyak kekayaan 500 per kapita daripada New York atau LA, terdapat banyak peluang untuk penempatan dan perkongsian kerjasama.

Kenyataan Misi

Untuk memberikan pengalaman pendidikan bertaraf dunia dalam bidang kejuruteraan, pengkomputeran, dan sains gunaan dari sarjana hingga peringkat kedoktoran.

Untuk memperluas pengetahuan dan menyebarkan maklumat ini kepada komuniti saintifik, industri, kerajaan, dan masyarakat umum.

Untuk memupuk kerjasama dengan industri, komuniti pendidikan yang lebih luas, dan kerajaan tempatan, negeri, dan persekutuan untuk memperluas kecemerlangan, akses, dan kepelbagaian.

Visi

Kolej awam kejuruteraan, pengkomputeran, dan sains gunaan awam terkemuka melalui pendidikan, pembelajaran pengalaman, dan penciptaan pengetahuan dan penyebaran ke era baru inovasi dan impak.

Lokasi

Cincinnati

Alamat
2901 Woodside Drive
45221 Cincinnati, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami