Baca keterangan rasmi

Sejak 1898, University of Chicago Booth School of Business telah menghasilkan idea dan pemimpin yang membentuk dunia perniagaan. Pendekatan berasaskan disiplin kami yang ketat untuk pendidikan perniagaan mengubah pelajar kami menjadi pemimpin perniagaan yang yakin, berkesan, dihormati bersedia menghadapi cabaran yang paling sukar.

Kami bangga untuk mendakwa: program fakulti, ijazah dan pendaftaran terbuka yang ditawarkan pada tiga benua, sebuah badan global hampir 42,000 alumni yang berjaya, hubungan korporat yang kuat dan berkembang yang menyediakan peluang kerjaya sepanjang hayat.


Sebagai sebahagian daripada Universiti Chicago yang terkenal di dunia, kami berkongsi nilai teras universiti yang membentuk budaya intelektual yang tersendiri. Di Chicago Booth, kami sentiasa mempersoalkan idea ujian dan mencari bukti. Pendekatan yang sangat berkesan untuk perniagaan ini membawa kepada idea-idea baru dan penyelesaian inovatif. Enam ahli fakulti kami telah memenangi Hadiah Nobel untuk idea-idea ini - rekod tiada sekolah perniagaan lain yang dipadankan.

Budaya yang sama mengubah graduan kami menjadi pemikir perniagaan yang luar biasa dilengkapi untuk menganalisis dan menyelesaikan cabaran perniagaan terbesar.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Chicago Booth School of Business

Chicago Booth menawarkan tahap yang belum pernah berlaku fleksibiliti dan individualisasi dalam program pengurusan maju. ... [+]

Chicago Booth menawarkan tahap yang belum pernah berlaku fleksibiliti dan individualisasi dalam program pengurusan maju. Daripada enam kursus selama seminggu sepanjang setahun, anda akan mengambil masa tiga Sesyen-satu Core cohorted pada permulaan, satu di tengah-tengah, satu ke arah elektif akhir dan tiga didapati sepanjang tahun mengenai topik-topik yang anda pilih . Anda tidak akan berada jauh dari pejabat untuk lebih dari seminggu, dan anda boleh menyesuaikan diri kurikulum anda untuk memenuhi matlamat individu.

The Chicago Institut Eksekutif terdiri daripada enam minggu sepanjang setahun, dengan separuh daripada program ini sepenuhnya disesuaikan.Tiga minggu-satu pada permulaan, satu di tengah-tengah, satu ke arah akhir sesi tahun sedang cohorted dengan sekumpulan eksekutif peringkat tinggi yang meneroka strategi, inovasi, dan kepimpinan. Tiga minggu berada dalam sesi elektif yang anda pilih dengan rakan-rakan dari pelbagai fungsi dan industri. ... [-]

Amerika Syarikat Chicago Philadelphia United Kingdom London Sepanyol Madrid  + 3 Lagi
Permintaan Maklumat
Sambilan
15 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Chicago Booth School of Business

Dengan program-program pendidikan eksekutif adat kami, yang direka khusus untuk syarikat anda 's keperluan, kita ' akan membantu pasukan anda sampai ke atas. ... [+]

Orang-orang dalam syarikat anda adalah sumber yang paling berharga.

&nbsp

Kami adalah Universiti Chicago Sekolah Pengajian Siswazah Perniagaan, salah satu daripada sekolah perniagaan utama di dunia 's. Dengan program-program pendidikan eksekutif adat kami, yang direka khusus untuk syarikat anda 's keperluan, kita ' akan membantu pasukan anda sampai ke atas.

&nbsp

Pasukan anda akan menangani cabaran dengan kesediaan yang lebih besar. Mereka akan menolak idea-idea yang terbaik untuk tahap yang baru. Mereka akan meneruskan dengan keyakinan.

Menemui dan membangunkan nilai sebenar dan potensi pasukan anda dengan pendidikan eksekutif adat dari Chicago GSB. ... [-]

Amerika Syarikat Chicago Philadelphia United Kingdom London Sepanyol Madrid  + 3 Lagi
Permintaan Maklumat
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu