University of Central Florida College of Community Innovation and Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Belajar. Sambung. Transformasi.

Di Kolej Inovasi dan Pendidikan Komuniti, anda akan memperoleh pengetahuan, pengalaman dan keyakinan yang diperlukan untuk mengubah kehidupan dan memperkuat komuniti. Melalui pelbagai program dan kerjasama yang terjalin, kami berada dalam posisi unik untuk mengembangkan penyelesaian inovatif untuk masalah sosial yang kompleks. Anda akan mempunyai peluang untuk berkolaborasi dengan pakar fakulti di seluruh bidang akademik dan terlibat dalam pengalaman berasaskan komuniti di Florida Tengah dan seterusnya. Sama ada anda bercita-cita untuk bekerja dalam keadilan jenayah, pendidikan, pengurusan kesihatan dan informatika, kajian undang-undang atau pentadbiran awam, fakulti dan kakitangan kami akan membantu anda mencapai matlamat anda.

Misi

Kolej Inovasi dan Pendidikan Komuniti mendidik dan memberi kuasa kepada pemimpin untuk melayani masyarakat yang pelbagai melalui arahan inovatif, perkongsian yang kuat dan beasiswa transformatif.

Visi

Kolej Inovasi dan Pendidikan Komuniti melampaui batas universiti tradisional untuk melibatkan fakulti dan pelajar dengan struktur sosial dan ekonomi masyarakat moden yang maju.

Lokasi

Orlando

Alamat
University Boulevard,12494
32816 Orlando, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami