Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Visi

The University of Central Arkansas bercita-cita untuk menjadi perdana pelajar berfokuskan awam universiti komprehensif, pemimpin yang diiktiraf untuk rekod berterusan kecemerlangan prasiswazah dan siswazah pendidikan, usaha ilmiah dan kreatif, dan penglibatan dengan masyarakat tempatan, kebangsaan dan global.

Misi dan Nilai Teras

The University of Central Arkansas, peneraju dalam pendidikan abad ke-21 yang lebih tinggi, komited ke arah kecemerlangan melalui penyampaian ijazah tertunggak dan pendidikan siswazah yang kekal semasa dan responsif kepada pelbagai keperluan orang-orang yang menerima khidmatnya. fakulti dan kakitangan universiti itu menggalakkan perkembangan intelek, profesional, sosial dan peribadi pelajar melalui inovasi dalam pembelajaran, biasiswa, dan usaha kreatif. Pelajar, fakulti, dan rakan kongsi kakitangan untuk mewujudkan penglibatan yang kukuh dengan masyarakat tempatan, kebangsaan dan global. The University of Central Arkansas telah menyediakan dirinya untuk daya hidup akademik, integriti, dan kepelbagaian.

Dalam melaksanakan misi ini, universiti itu dipandu oleh nilai-nilai teras yang berikut:

Kecemerlangan Intelek

Kami beriman kepada perkembangan intelek sepanjang hayat pelajar, fakulti dan kakitangan. Kami komited untuk mengejar percuma pengetahuan dan pertumbuhan yang berterusan dalam pembelajaran dan pengajaran.

Citizens berpendidikan: Kami percaya dalam kejayaan pelajar dan menyediakan pelajar untuk melibatkan isu-isu yang kompleks dan juga memberi pendapat berdasarkan maklumat melalui pemikiran kritis, menulis dan bersuara. Memandangkan akar sejarah institusi kami dalam pendidikan guru, yayasan ini memberi inspirasi kepada semua sekolah kami untuk bekerja bersama-sama untuk memastikan fakulti dan pelajar-pelajar kita menggalakkan kecemerlangan pengajaran dan pembelajaran sepanjang hayat.

Biasiswa: Kami percaya bahawa pelajar dan fakulti yang perlu melibatkan diri dalam pembangunan profesional dan usaha ilmiah yang menggalakkan penciptaan dan penggunaan pengetahuan dalam semua bidang.

Competence budaya: Kami percaya bahawa pelajar mengalami aktiviti kebudayaan apabila mereka membesar dalam penghargaan mereka untuk kepelbagaian idea dan bangsa-bangsa di dalam dan di luar bilik darjah.

Persekitaran pembelajaran: Kami percaya bahawa infrastruktur fizikal yang cemerlang, bersama-sama dengan budaya kecemerlangan dalam semua usaha kami, menyediakan persekitaran di mana pelajar dan fakulti kami dapat berkembang secara peribadi dan intelek. Kami seterusnya percaya dalam menyediakan ruang pembelajaran state-of-the-art.

KOMUNITI

Kita menghargai dan menghormati sebagai aset orang-orang yang membentuk komuniti pelajar, fakulti dan kakitangan, dan juga rakyat berhubung dengan kami melalui hubungan dengan komuniti kami tempatan dan rantau, negeri Arkansas, negara kita, dan yang paling besar kami dunia. Iaitu, kita percaya orang adalah fokus institusi kami.

keserakanan: Kami percaya dalam proses membuat keputusan dikongsi berdasarkan interaksi produktif sinergi di kalangan pelajar-pelajar kita, fakulti dan kakitangan, dan disiplin dalam usaha mencapai matlamat institusi.

perkongsian: Kami berdedikasi untuk menggalakkan aktiviti outreach, pendidikan komuniti, dan perkongsian dengan entiti sekitarnya. Kami percaya dalam bekerjasama dengan warga rantau, negeri, negara, dan dunia serta pertubuhan-pertubuhan dan juzuk yang berurusan dengan kita.

Selamat dan Sihat Alam Sekitar: Kami menggalakkan persekitaran yang selamat, sihat, dan mampan di mana ahli masyarakat kita boleh berkembang secara peribadi dan sosial sebagai makhluk keseluruhan dengan kewajipan untuk meningkatkan persekitaran mereka.

perkhidmatan: Kami percaya dalam berkongsi sumber dan kepakaran akademik dan budaya dengan orang ramai, institusi pendidikan, perniagaan, pusat kebudayaan, dan agensi-agensi awam dan bukan keuntungan, apabila sesuai. Kami berusaha untuk membolehkan pelajar untuk mengintegrasikan ke dalam dunia yang lebih besar untuk menggalakkan komitmen kepada perkhidmatan awam melalui pendidikan pengalaman. Fakulti dan kakitangan berkhidmat juzuk negeri dan tempatan dengan berkongsi tenaga, bakat dan pengalaman.

Kepelbagaian

Kami berdedikasi untuk menarik dan menyokong pelbagai pelajar, fakulti dan kakitangan penduduk dan peluang pembelajaran pelbagai budaya dipertingkatkan. Kami menghargai peluang untuk bekerja, belajar, dan berkembang dalam masyarakat yang merangkumi kepelbagaian individu dan idea, termasuk bangsa, etnik, agama, kepercayaan spiritual, negara asal, umur, jantina, status perkahwinan, latar belakang sosio-ekonomi, orientasi seksual, fizikal keupayaan, fahaman politik, dan perspektif intelektual.

Pengambilan dan Pengekalan: Kami secara aktif mengejar dan berusaha untuk mengekalkan pelbagai badan pelajar, fakulti dan kakitangan.

sokongan: Kami mengekalkan kualiti tertinggi akademik dan memastikan program kami kekal inovatif dan responsif kepada keperluan yang sentiasa berubah-ubah dan pelbagai mereka yang kita layani.

Pengetahuan: Kami berusaha untuk meningkatkan interaksi dan persefahaman di kalangan pelbagai kumpulan dan memupuk peluang pembelajaran yang diperkaya dalam masyarakat global.

Integriti

Kami komited untuk tingkah laku yang beretika dan bertanggungjawab dalam tindakan kita sendiri dan untuk membangun komitmen yang sama dalam pelajar-pelajar kita, dengan itu memupuk individu yang akan mempunyai kemahiran, pengetahuan, dan keupayaan untuk melibatkan diri secara positif dengan dunia yang pelbagai dan berubah-ubah. Komitmen kami meliputi semua peringkat kampus kami untuk memupuk suasana kelakuan beretika, hormat, tanggungjawab, dan amanah.

Etika: Kami percaya dalam bertindak dengan kejujuran, keberanian, dan amanah.

Berkenaan: Kami menyokong masyarakat dan suasana hormat dan bertimbang rasa di kalangan pelajar, fakulti, kakitangan, dan orang-orang daripada masyarakat kita, negeri, negara dan dunia.

Tanggungjawab: Kami komited untuk menjadi lebih bertanggungjawab dalam operasi kami di semua peringkat institusi, termasuk penilaian berterusan program akademik dan ketelusan dalam prosiding fiskal dan operasi kami.

amanah: Kita menghargai dan terus berusaha untuk mendapatkan kepercayaan orang ramai terhadap semua tindakan dan kata-kata kita.

-Adopted Oleh Lembaga Uca Pemegang Amanah, 6 Mei 2011

Tindakan afirmatif

Pegawai Tindakan afirmatif ulasan iklan untuk semua jawatan pekerja bagi kata-kata dan penempatan penerbitan. Pegawai ini juga mengkaji proses carian dan pemeriksaan sebelum tawaran pekerjaan dibuat. Iklan bagi jawatan fakulti dan bukan sulit diletakkan di dalam Chronicle Pengajian Tinggi secara rutin dan paling jabatan mengiklankan di dalam penerbitan yang berkaitan dengan disiplin akademik atau yang berkaitan dengan fungsi unit. Iklan bagi jawatan terperingkat diletakkan dalam penerbitan tempatan dan di seluruh negeri. Jawatan diiklankan di Log Cabin Demokrat dan Arkansas Demokrat Warta apabila sesuai. pengumuman kedudukan turut dimuatkan di laman internet sesuai. Selain itu, setiap posisi kekosongan diklasifikasikan yang berlaku di kampus UCA yang disenaraikan di Bahagian Employment Security of Arkansas.

Kajian Impak Ekonomi

Kajian ini menunjukkan kesan Uca mempunyai kepada pembangunan ekonomi, kerjaya pelajar, dan kualiti hidup rakyat dalam kawasan universiti itu.

Laporan itu disediakan oleh Iowa syarikat berasaskan EMSI, sebuah pembekal terkemuka bagi kesan sosio-ekonomi dan alat perancangan strategik untuk kolej dan universiti di Amerika Syarikat dan Kanada. Syarikat yang digunakan dua analisis utama untuk menjalankan kajian - pelaburan dan pertumbuhan ekonomi.

Beberapa peristiwa yang menarik laporan ini adalah:

  • Pembayar cukai melihat kadar pulangan sebanyak 7.9 peratus ke atas pelaburan mereka dalam Uca.
  • Uca menyumbang sejumlah $ 96.600.000 dalam pendapatan kepada ekonomi UCA Kawasan Perkhidmatan setiap tahun.
  • Bagi setiap dolar pelajar melabur dalam Uca, mereka menerima terkumpul $ 5.30 pendapatan masa depan yang lebih tinggi.
  • Purata pendapatan tahunan ditambah disebabkan oleh aktiviti Uca dan bekas pelajarnya sama $ 426.100.000.

Bangun, keluar, dan melibatkan diri!

Kehidupan Pelajar menyediakan peluang pembelajaran, kepimpinan, pembangunan komuniti, ungkapan kreatif, kesukarelawanan, mentoring, dan banyak, banyak lagi.

Uca menawarkan lebih daripada 200 pertubuhan pelajar, kelab, dan aktiviti rekreasi untuk membantu pelajar melibatkan diri dalam kehidupan kampus, dan untuk menjadi ahli aktif masyarakat UCA itu.

Apakah The Bear Den?

The Bear Den adalah sebuah organisasi semangat promosi pelajar membawa sukan dan sekolah. Kami menganjurkan Pep-perhimpunan, Tailgates, Midnight Madness, Pemimpin Football Yell, Aktiviti Kepulangan, Aktiviti Hari Keluarga, dan banyak, banyak lagi!

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of Central Arkansas

Uca Sarjana Perakaunan (SPRM) menyediakan maju, mendalam latihan dalam bidang perakaunan, perniagaan dan kepimpinan untuk individu-individu yang terlibat dalam atau cuba ... [+]

Membangunkan Profesional Perakaunan melalui Biasiswa, Kepimpinan, Komunikasi, dan Penyelidikan. Uca Sarjana Perakaunan (SPRM) menyediakan maju, mendalam latihan dalam bidang perakaunan, perniagaan dan kepimpinan untuk individu-individu yang terlibat dalam atau cuba kerjaya profesional dalam bidang perakaunan. Disebabkan oleh perubahan yang berterusan dalam persekitaran perniagaan global, akauntan perlu pengetahuan yang lebih mendalam dan lebih luas berbanding sebelum ini. Program SPRM membantu untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan yang pesat berubah. Program ini adalah komprehensif dan membangunkan konsep dan teknikal kecekapan pelajar perakaunan, kemahiran berkomunikasi, kebolehan penyelidikan dan analisis, dan kepimpinan. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

The Sarjana Geographic Information Systems (MGIS) dimodelkan selepas program MBA Eksekutif dalam talian. Pelajar yang berdaftar dalam darjah akan ideal mempunyai GIS kurs ... [+]

Ijazah Sarjana GIS (Ini adalah ijazah dalam talian) The Sarjana Geographic Information Systems (MGIS) dimodelkan selepas program MBA Eksekutif dalam talian. Pelajar yang berdaftar dalam darjah akan ideal mempunyai GIS kursus sebelumnya (setelah mengambil sekurang-kurangnya satu kursus GIS di prasiswazah atau siswazah peringkat) atau kini bekerja dalam jawatan yang memerlukan penggunaan GIS atau maklumat berasaskan GIS perkhidmatan (iaitu, memuat GIS seorang profesional mencari latihan atau seseorang yang mesti menguruskan pekerja GIS atau yang memerlukan maklumat dari GIS untuk melaksanakan kerja / beliau) yang lebih besar.

Syarat Kemasukan Minimum Untuk mendaftar dalam program Sarjana Muda GIS, pelajar mesti memenuhi syarat-syarat untuk diterima masuk ke Sekolah Pengajian Siswazah UCA seperti yang digariskan dalam Buletin Siswazah, termasuk: 1) ijazah sarjana muda, 2) PNG 3,0, dan 3) setiap pelajar mesti telah berjaya menamatkan sekurang-kurangnya satu peringkat kolej kursus GIS atau dapat kini bekerja di sebuah agensi / perniagaan di mana GIS sering digunakan oleh pelajar. Dengan berunding dengan Dr. Jeff Allender, Pengerusi Jabatan Geografi, pengecualian kepada # 3 akan dipertimbangkan. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 - 36 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Ijazah Sarjana dalam Pengajian Lanjutan Kepimpinan Guru (Astl) adalah program ijazah dalam talian jam 30 kredit yang direka untuk meningkatkan dan mengembangkan pengetahu ... [+]

Program Ijazah Siswazah Astl Ijazah Sarjana dalam Pengajian Lanjutan Kepimpinan Guru (Astl) adalah program ijazah dalam talian jam 30 kredit yang direka untuk meningkatkan dan mengembangkan pengetahuan, kemahiran, dan pelupusan yang sedia ada semasa membangunkan lagi kecekapan teras dijangka pendidik maju. Program ijazah Astl menyediakan graduan dengan peluang-peluang untuk menunjukkan pengetahuan, kemahiran, dan pelupusan perlu untuk dan bermanfaat untuk: Balas kepada amalan bilik darjah yang meningkatkan pembelajaran pelajar. Kritis menganalisis amalan bilik darjah dan sewajarnya bertindak balas kepada penemuan tersebut. Menjelaskan rasional bagi keputusan mengenai amalan profesional, pengajaran bilik darjah, dan dasar kelas / sekolah dan prosedur. Membuat keputusan berasaskan mencerminkan pengalaman kedua-dua masa lalu dan masa kini untuk menambah baik amalan pengajaran yang meningkatkan pembelajaran pelajar. Menjadi pemimpin perubahan untuk penambahbaikan sekolah. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Program Sarjana dalam Pendidikan Khas adalah 30 jam kredit program baris dalam direka untuk memenuhi standard prestasi Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE ... [+]

MSE Pendidikan Khas / SPED Pengendorsan Program Sarjana dalam Pendidikan Khas adalah 30 jam kredit program baris dalam direka untuk memenuhi standard prestasi Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE), Majlis untuk Kanak-kanak yang luar biasa (CEC), Interstate Penilaian Guru dan Sokongan Consortium (InTASC ), dan Penilaian Systems Guru (TESS).

Program Pendidikan Khas Flyer

Program Sarjana dalam K-12 Pendidikan Khas Program pendidikan siswazah khas yang membawa kepada MSE terletak di Jabatan Elementary, Literasi dan Pendidikan Khas. Tujuan utamanya adalah untuk menyediakan kerjasama guru pendidikan khas yang mahir dalam menyediakan arahan berkualiti kepada pelajar-pelajar yang mewakili skop yang luas kebolehan. (Buletin Siswazah) Program ini menawarkan pelbagai peluang kepada calon-calon untuk belajar tentang tindakan undang-undang khas pendidikan dan perundangan, penilaian, bimbingan tingkah laku, bimbingan tingkah laku, strategi pengajaran dan amalan terbaik dalam melayani orang kurang upaya dan keluarga mereka. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Teknologi Pengajaran adalah satu bidang yang semakin meningkat dalam persekitaran pendidikan, perniagaan dan kerajaan. teknologi pengajaran menggabungkan reka bentuk peng ... [+]

Teknologi Pengajaran adalah satu bidang yang semakin meningkat dalam persekitaran pendidikan, perniagaan dan kerajaan. teknologi pengajaran menggabungkan reka bentuk pengajaran dan menggunakan teknologi sebagai alat untuk mencapai matlamat pengajaran. Kerjaya dalam Teknologi Pengajaran termasuk pereka pengajaran, pereka multimedia, pakar teknologi, tenaga pengajar korporat, dan sokongan teknologi antara lain. Pada halaman ini anda akan mencari Maklumat Am Program, serta maklumat untuk Bakal Pelajar dan Semasa.

Maklumat Program General Sarjana Sains dalam Teknologi Pengajaran (ITEC) direka untuk menyediakan calon dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin teknologi dan pengamal dalam arena profesional mereka (contohnya, organisasi pendidikan, perniagaan, kerajaan, bukan keuntungan). Dengan reka bentuk, program ini menawarkan pemandangan yang luas, bidang teknologi pengajaran (contohnya, sejarah, teori, teknologi, pengurusan) belum cukup fleksibel untuk membolehkan calon-calon untuk memilih satu bidang tumpuan mencerminkan minat vokasional mereka. Kawasan-kawasan tumpuan, yang menyediakan latihan khusus dalam tiga bidang teknologi tersendiri, adalah: Pendidikan Jarak Jauh, Media Design & Development, dan Sokongan teknikal Pengajaran Technologies. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
36 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

University of Central Arkansas

kerja Siswazah dalam muzik direka untuk menyediakan latihan profesional maju. The Master of Music dalam program ijazah Muzik Pendidikan menyediakan pengajian lanjutan pen ... [+]

kerja Siswazah dalam muzik direka untuk menyediakan latihan profesional maju. The Master of Music dalam program ijazah Muzik Pendidikan menyediakan pengajian lanjutan pengajaran muzik di sekolah-sekolah rendah dan menengah dan penyediaan profesional untuk mereka yang sudah memiliki pensijilan awal. Master Lain kepekatan Muzik menyediakan kajian khusus dalam prestasi, menjalankan, dan teori muzik. Skim bantuan Siswazah boleh didapati di seluruh hotel dan diberi berdasarkan merit. Bagi teori, skor 75% atau lebih baik di Uca peperiksaan teori muzik pintu masuk diperlukan. Untuk prestasi dan menjalankan kawasan, uji bakat dengan fakulti kawasan dikehendaki. Untuk menjalankan dan pendidikan kawasan, prestasi yang dirakam daripada ensemble pemohon diperlukan.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
31 - 34 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

The Master of Arts (MA) dalam pendidikan matematik mempunyai kursus matematik dibangunkan untuk meningkatkan pengetahuan kandungan matematik guru menengah dan menyediakan ... [+]

[1. Pengenalan The Master of Arts (MA) dalam pendidikan matematik mempunyai kursus matematik dibangunkan untuk meningkatkan pengetahuan kandungan matematik guru menengah dan menyediakan calon untuk mengajar di kolej komuniti atau mengikuti pengajian siswazah lagi. Program ini direka supaya guru boleh melengkapkan kursus yang diperlukan dengan menghadiri dua musim berturut-turut dan mendaftar dalam kursus petang semasa musim luruh dan musim bunga sekejap semester atau dengan menghadiri sepenuh masa selama setahun termasuk kedua-dua istilah panas. Bagi mereka calon memandangkan pengajian siswazah yang lebih maju, pilihan tesis juga disediakan untuk memberi pendedahan kepada calon-calon untuk menyelidik kaedah dalam pendidikan matematik. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Ditubuhkan oleh Kolej Pendidikan di University of Central Arkansas, program MAT yang menyediakan yang berkelayakan profesional pertengahan kerjaya dan graduan pengajian t ... [+]

Ditubuhkan oleh Kolej Pendidikan di University of Central Arkansas, program MAT yang menyediakan yang berkelayakan profesional pertengahan kerjaya dan graduan pengajian tinggi untuk menjadi guru kelas Arkansas.

Program ijazah sarjana MAT ialah:

Direka untuk individu tanpa mengajar kelayakan tetapi yang telah berjaya menamatkan ijazah sarjana muda dan ingin menjadi seorang guru dengan cara yang cepat. Bertujuan untuk membantu guru-guru yang berpotensi, mereka yang mempunyai ijazah sarjana muda di kawasan kandungan, untuk menjadi amalan pendidik. A program sarjana 36 hingga 39 jam dengan dua trek: 4-8 Middle Level (39 jam) dan Menengah (K-12, 4-12, & 7-12). Bermula di Fall 2017, program MAT akan mempunyai 3 trek: K-6, Aras Tengah, and Secondary (K-12, 4-12, dan 7-12). Semua trek akan menjadi program ijazah sarjana 39 jam. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
36 - 39 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Jabatan Sejarah di Universiti Arkansas Tengah adalah dengan bangganya menawarkan satu program menyeluruh Sarjana ketat secara konsisten disenaraikan sebagai salah satu ya ... [+]

Jabatan Sejarah di Universiti Arkansas Tengah adalah dengan bangganya menawarkan satu program menyeluruh Sarjana ketat secara konsisten disenaraikan sebagai salah satu yang terbaik di negara ini. kurikulum berasaskan seminar-kami menyediakan tempat untuk mengembangkan pengetahuan kandungan, memperkenalkan pensejarahan, dan mengamalkan kaedah penyelidikan dalam kursus yang direka untuk menghasilkan penyelidikan yang asal.

Kami bangga dalam melatih pelajar untuk menjadi ulama dan guru-guru di semua peringkat pendidikan dan bagi kerja-kerja selain akademik. Pelajar-pelajar kita telah menjadi mahasiswa untuk program PhD seperti University of Chicago dan Universiti Arkansas, Fayetteville. Mereka telah dilancarkan, atau diteruskan, memenuhi kerjaya di Pusat Presiden Clinton, Muzium Old State House, dan dalam pelbagai sekolah awam dan piagam.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Sarjana Seni Halus di Digital Filmmaking adalah tiga tahun, 60 darjah terminal jam kredit. Setelah tamat program MFA ini, graduan akan menjadi layak untuk mengajar di per ... [+]

Sarjana Seni Halus di Digital Filmmaking adalah tiga tahun, 60 darjah terminal jam kredit. Setelah tamat program MFA ini, graduan akan menjadi layak untuk mengajar di peringkat universiti atau bersaing dalam landskap yang sentiasa berubah dalam industri filem. Program ini menekankan kemahiran pengeluaran melalui kedua-dua siri seminar pengeluaran dan projek tesis. Selain itu, pelajar dikehendaki mengambil kursus secara bertulis, sejarah dan teori bagi mewujudkan pendidikan yang lebih berpengetahuan luas. Pelajar dijangka mendaftar sepenuh masa dan mengambil sembilan kredit semester. Pelajar melengkapkan dua tahun kerja kursus sepenuh masa. Dalam tahun ketiga, pelajar menulis, langsung, menghasilkan, dan mengedit filem tesis (kira-kira 30 minit).... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Sarjana dalam program Bahasa Inggeris di Uca mempunyai fakulti cemerlang, tiga trek untuk melengkapkan ijazah, peluang yang unik di luar bilik darjah (skim bantuan siswaz ... [+]

Sarjana dalam program Bahasa Inggeris di Uca mempunyai fakulti cemerlang, tiga trek untuk melengkapkan ijazah, peluang yang unik di luar bilik darjah (skim bantuan siswazah, latihan, dan lain-lain), dan program kecil dengan nisbah yang tinggi fakulti kepada pelajar. Kita suka apa yang kita lakukan dan teruja untuk bekerjasama dengan pelajar siswazah.

Skim bantuan Siswazah, amali, dan Peluang Pembelajaran unik: Pada masa ini, kami menawarkan tiga skim bantuan jabatan graduan setiap tahun, yang memberikan pengalaman berharga dalam lokasi-lokasi berikut: membantu dengan pengeluaran jurnal puisi, Slant; bekerja dengan fakulti dalam projek-projek penyelidikan; memudahkan aktiviti-aktiviti Persatuan Bahasa Inggeris ijazah; dan menyelaras College of Liberal Arts Pelajar Simposium Penyelidikan. (Skim bantuan Siswazah datang dengan sederhana stipend- $ 9,333 dibayar sepanjang sembilan bulan.) Dari masa ke semasa, kami menyediakan peluang untuk mengajar kursus sastera pengenalan mereka sendiri pelajar maju. (Pelajar Siswazah yang mengajar kursus dibayar $ 2,600 bagi semester.) Bersama-sama dengan skim bantuan dan peluang pengajaran, kita juga boleh membantu pelajar latihan yang selamat. Penyelaras jabatan latihan boleh bekerja dengan pelajar-pelajar siswazah secara individu untuk mewujudkan peluang-peluang pembelajaran yang unik untuk kredit siswazah yang akan diperolehi semasa bekerja dalam masyarakat. Lepas, manakala skim bantuan dan latihan memperkayakan pendidikan siswazah, kursus siswazah sendiri membolehkan pelajar untuk mengambil kesempatan daripada sumber dalam negeri. Kursus Kaedah Penyelidikan, sebagai contoh, kerap membiasakan pelajar dengan penyelidikan arkib di Pusat Penyelidikan Sequoyah Negara di Little Rock, repositori terbesar American Culture Cetak India di dunia. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
30 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Semua graduan mencapai sekurang-kurangnya satu penguasaan maju tinggi tahap dalam empat kemahiran (bertutur, mendengar, membaca, dan menulis) mengikut standard yang ditet ... [+]

Direka untuk pelajar ijazah sarjana muda dalam Bahasa Sepanyol, program ini akan meluaskan kepakaran anda dalam bahasa Sepanyol, budaya dan sastera di samping membawa anda sehingga tarikh dengan isu-isu semasa dalam pengajian Hispanik.

Semua graduan mencapai sekurang-kurangnya satu penguasaan maju tinggi tahap dalam empat kemahiran (bertutur, mendengar, membaca, dan menulis) mengikut standard yang ditetapkan oleh Majlis Amerika Guru Bahasa Asing (ACTFL). Graduan akan memperolehi kecekapan silang budaya yang akan berkhidmat kepada mereka dalam pelbagai pilihan kerjaya, termasuk pendidikan, perniagaan, dan perkhidmatan awam.

pelajar-pelajar siswazah yang memperoleh pensijilan guru yang meminati pengajian siswazah mereka untuk menambah ESL dan / atau P-8 pengendorsan kepada sijil mereka.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar siswazah peluang untuk menumpukan perhatian kepada kajian, amalan, dan pengajaran Penulisan kreatif dalam program b ... [+]

Terima kasih kerana minat anda dalam Writers Program MFA Arkansas. Pastikan anda menyemak pautan lain di laman web ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai program kami. Apa yang berikut adalah penerangan ringkas mengenai program kami dan apa yang kita harap ia boleh lakukan untuk anda.

The Arkansas Writers MFA adalah program studio bertulis intensif dalam Penulisan Kreatif yang secara unik akan menyediakan graduan untuk kerjaya secara bertulis pedagogi dan penerbitan.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar-pelajar siswazah peluang untuk menumpukan perhatian kepada kajian, amalan, dan pengajaran Penulisan kreatif dalam program bertulis dengan tumpuan yang diajar terutamanya oleh penulis untuk penulis. Pada 60 jam, program tiga tahun ini akan memastikan graduan membina latar belakang pelbagai genre dalam disiplin popular Penulisan Kreatif melalui bengkel, membentuk kursus, kursus topik, pelbagai elektif, dan pengajaran yang khusus dan practicums penyuntingan. Untuk memastikan perhatian individu, program ini akan mengakui 5-8 pelajar setiap tahun. Menjelang tahun ketiga, program ini akan mengekalkan seramai kira-kira 15 pelajar siswazah. Selepas dilatih, sesetengah pelajar akan ditawarkan skim bantuan siswazah dibimbing untuk mengajar kelas ijazah pertama pengenalan di Writing; orang lain akan menerima sokongan jabatan sebagai pembantu siswazah di Pusat tulisan. Program tajaan dan Perpustakaan Torreyson di Uca juga telah menyatakan sokongan mereka untuk menggunakan pelajar-pelajar siswazah dalam program MFA yang dicadangkan dalam Penulisan Kreatif. Semua pelajar akan menyiapkan projek tesis.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of Central Arkansas

Ditempatkan di dalam Jabatan Psikologi dan Kaunseling di Kolej Kesihatan dan Sains Tingkah Laku, program ini menekankan identiti professional ahli psikologi sekolah dalam ... [+]

Penerangan Program Misi Psikologi School Program MS 60 jam pakar peringkat NASP diluluskan di University of Central Arkansas adalah untuk menyediakan kemasukan ahli psikologi sekolah tahap untuk memohon prinsip dan amalan psikologi dan pendidikan berasaskan saintifik dalam semua dimensi kerja profesional mereka. Siswazah dari program ini dijangka profesional reflektif dan cekap komited untuk tahap pemahaman tingkah laku manusia, pembangunan profesional berterusan, amalan terbaik dalam bidang psikologi sekolah, menghormati budaya dan kepelbagaian, dan standard etika amalan profesional yang dimajukan oleh Persatuan Psikologi Amerika ( APA) dan Persatuan Kebangsaan Sekolah psikologi (NASP). ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
60 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Jabatan Latihan dan Sains Sukan menawarkan Sarjana Sains dengan pilihan tesis / bukan tesis. Tahap MS direka untuk membangunkan tahap yang tinggi pengetahuan dan kecekapa ... [+]

MS dalam Sains Senaman Jabatan Latihan dan Sains Sukan menawarkan Sarjana Sains dengan pilihan tesis / bukan tesis. Tahap MS direka untuk membangunkan tahap yang tinggi pengetahuan dan kecekapan dalam banyak program profesional yang berbeza yang berkaitan dengan disiplin pedagogi, kecergasan, kepimpinan sukan. Ijazah ini ijazah pelbagai guna yang boleh menyediakan calon bagi mengajar atau untuk perkhidmatan di kawasan luar bidang pendidikan. ijazah ini, terutamanya dengan pilihan tesis, juga boleh berfungsi sebagai persediaan untuk kerja-kerja di peringkat doktor falsafah.

Kemasukan Program dan Keperluan Penyimpanan Kemasukan ke lulus pengajian dan kemasukan ke pencalonan untuk Sarjana Muda Sains dalam Sains Senaman akan sama seperti yang dinyatakan dalam Buletin Siswazah semasa. laporan skor pada antara Graduate Record Seksyen Peperiksaan Am (GRE) hendaklah dikemukakan sebelum kemasukan. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
36 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

The University of Central Arkansas menawarkan Sarjana Sains (MS) dalam Professional School Counseling. Program pengajian terdiri daripada 48 jam semester termasuk praktik ... [+]

Maklumat Program General The University of Central Arkansas menawarkan Sarjana Sains (MS) dalam Professional School Counseling. Program pengajian terdiri daripada 48 jam semester termasuk praktikum dan bidang latihan pengalaman. program ini ditawarkan dalam format dalam talian yang termasuk sesi kelas terutamanya segerak dengan sekali-sekala sesi tak segerak dan muka-ke-muka di kampus utama Uca di Conway, AR. Tujuan program ini adalah untuk menyediakan kaunselor sekolah profesional untuk mewujudkan, melaksana dan mengekalkan program kaunseling sekolah pembangunan komprehensif berdasarkan standard negeri dan kebangsaan. Kurikulum program menjajarkan dengan Persatuan American School Counselor, Model Negara, dan Arkansas Jabatan Standard Pengajian Tinggi. Matlamat utama program ini adalah untuk melatih kaunselor sekolah profesional untuk menjadi pemimpin, rakan usaha sama, dan penyokong di sekolah, komuniti mereka, dan profesion kaunseling sekolah. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
48 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Program ijazah dalam Keluarga dan Pengguna Sains membawa kepada ijazah Sarjana Sains. Program ini direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelajar yang layak membuat persed ... [+]

Program ijazah dalam Keluarga dan Pengguna Sains membawa kepada ijazah Sarjana Sains. Program ini direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelajar yang layak membuat persediaan untuk Keluarga dan Sains Pengguna kerjaya dalam perniagaan, pendidikan, hospital, industri, kerajaan, agensi-agensi masyarakat, dan untuk memasuki adoctoralprograminFamily dan Sains Pengguna atau dalam bidang yang berkaitan.

SYARAT KEMASUKAN Kemasukan ke Ijazah Sarjana dalam Keluarga dan Sains Pengguna memerlukan pelajar mempunyai ijazah sarjana muda dalam Keluarga dan Pengguna Sains atau kawasan yang bersekutu dan memenuhi syarat kemasukan untuk sekolah siswazah. Selain syarat kemasukan ke sekolah siswazah, skor... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 - 36 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

The Master Sains Gunaan Computing direka untuk menyediakan persiapan rapi di kedua-dua konsep dan teknik yang berkaitan dengan aplikasi sistem pengkomputeran. ... [+]

Objektif dan hasil The Master Sains Gunaan Computing direka untuk menyediakan persiapan rapi di kedua-dua konsep dan teknik yang berkaitan dengan aplikasi sistem pengkomputeran. Objektif program untuk graduan adalah: Dapat mengenal pasti masalah pengkomputeran gunaan bermakna dan menjalankan permohonan didorong kerja-kerja penyelidikan secara bebas atau dalam akademik, perniagaan, perindustrian, atau persekitaran yang lain dalam rangka kerja yang profesional, undang-undang dan etika; Dapat memohon teori, prinsip dan konsep dengan teknologi kreatif mereka bentuk, membangun, dan mengesahkan penyelesaian pengkomputeran yang mengintegrasikan sistem perisian dan perkakasan yang ada untuk menyelesaikan isu-isu dalam domain aplikasi pelbagai untuk individu, kumpulan, dan organisasi; Berkembang sebagai profesional yang matang dan mampu dan bersedia untuk mengambil peranan kepimpinan dengan pengetahuan lanjutan sains komputer dan aplikasi dalam kawasan disiplin antara dan silang; Pastikan semasa di lapangan melalui meneruskan pertumbuhan profesional dan pembangunan untuk memajukan kerjaya dipilih sendiri dan menyumbang kepada masyarakat. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
34 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Jabatan Elementary, Literasi dan Pendidikan Khas di Kolej Pendidikan adalah dengan bangganya menawarkan MSE dalam Program Reading. Ini program yang ditauliahkan NCATE / I ... [+]

Jabatan Elementary, Literasi dan Pendidikan Khas di Kolej Pendidikan adalah dengan bangganya menawarkan MSE dalam Program Reading. Ini program yang ditauliahkan NCATE / ILA menyediakan calon graduan dengan peluang untuk melanjutkan bidang yang mereka mempunyai pelesenan dengan mengejar ijazah siswazah. Semua ahli fakulti siswazah berdedikasi untuk kecemerlangan dalam profesion mereka dan telah menerima anugerah dan pengiktirafan dalam kepimpinan, biasiswa, dan perkhidmatan kepada kawasan-kawasan di mana mereka mengajar.

Tujuan utama program ini adalah untuk 1) menyediakan pakar membaca / jurulatih celik / dengan pengetahuan lanjutan, strategi, kemahiran kepimpinan dan pelupusan profesional yang akan membolehkan mereka untuk bekerja dengan bergelut pembaca dan penulis, membantu guru-guru kelas lain dalam pelbagai aspek pengajaran, dan memimpin program membaca / literasi di sekolah-sekolah awam dan institusi lain; 2) guru bantuan kelas meningkatkan pengajaran membaca / literasi mereka. Program ini direka untuk memenuhi standard prestasi Majlis Kebangsaan Akreditasi Pendidikan Guru (NCATE / CAPE), Persatuan Literasi Antarabangsa (ILA), dan Persatuan Antarabangsa Teknologi dalam Pendidikan (ISTE).... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
30 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Mental Health Counseling Program direka supaya ia boleh berfungsi sebagai ijazah terminal atau sebagai asas untuk pelajar kedoktoran bakal. Ramai graduan dari program ini ... [+]

Penerangan Program Mental Health Counseling Program direka supaya ia boleh berfungsi sebagai ijazah terminal atau sebagai asas untuk pelajar kedoktoran bakal. Ramai graduan dari program ini mewujudkan amalan swasta atau bekerja di pusat-pusat kesihatan mental, agensi-agensi masyarakat dan hospital. Program ini terdiri daripada enam puluh jam (60) semester kerja kursus termasuk latihan satu semester. Graduan boleh menjadi Berlesen Counselors Professional melalui Arkansas Lembaga Pemeriksa dalam Kaunseling.

Pencapaian Pelajar Learner Siswazah dari program ini akan mempunyai pengetahuan pelbagai teori-teori kaunseling & teknik terapi dan dapat menunjukkan cara penggunaannya sesuai dengan pelbagai populasi. Siswazah dari program ini akan telah mendapat pengetahuan yang mencukupi tentang standard etika dan profesional penjagaan untuk melibatkan diri secara berkesan dalam hubungan yang terapeutik dalam suasana kaunseling. Siswazah dari program ini akan menerima latihan yang mencukupi untuk membolehkan mereka menjadi Berlesen Counselors Professional di negeri Arkansas. Siswazah dari program ini akan berjaya memasuki profesion kesihatan mental. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
60 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Matlamat program ijazah dalam media dan teknologi maklumat perpustakaan adalah untuk menyediakan individu untuk jawatan profesional dalam pelbagai maklumat dan tetapan pe ... [+]

Selamat datang ke Masters Perpustakaan Media dan program Teknologi Maklumat di Uca. Perpustakaan Media dan Teknologi Maklumat program adalah di peringkat kebangsaan yang diiktiraf oleh Persatuan Amerika School Pustakawan sebagai program Perpustakaan Sekolah teladan di Amerika Syarikat Dengan 99% PRAXIS II kadar kelulusan kandungan di Sekolah Perpustakaan Media, program LIBM mempunyai salah satu program siswazah terbesar Sekolah Pustakawan di negeri Arkansas.

Maklumat Program General Matlamat program ijazah dalam media dan teknologi maklumat perpustakaan adalah untuk menyediakan individu untuk jawatan profesional dalam pelbagai maklumat dan tetapan pendidikan. Perpustakaan Media dan Teknologi Maklumat program, yang terletak dalam Jabatan Pengajian Kepimpinan, direka untuk individu yang boleh menjadi (1) kerjaya perancangan di sekolah pusat perpustakaan media di rendah, menengah dan peringkat daerah menengah dan di koperasi pendidikan di rantau ini atau, (2) kerjaya perancangan sebagai kanak-kanak dan pustakawan belia di khalayak ramai, kolej, dan pusat-pusat maklumat khas. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
36 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Program Kolej Pelajar Perkhidmatan Personel dan Pentadbiran (CSPA) menyediakan persediaan profesional untuk pelajar memohon jawatan perkhidmatan pelajar di kedua-dua inst ... [+]

Program Kolej Pelajar Perkhidmatan Personel dan Pentadbiran (CSPA) menyediakan persediaan profesional untuk pelajar memohon jawatan perkhidmatan pelajar di kedua-dua institusi postsecondary dua tahun dan empat tahun. Program ini adalah antara disiplin untuk menyediakan perkhidmatan pelajar pentadbir untuk pelbagai bidang tanggungjawab, termasuk iklim kampus dan kepelbagaian, kewangan, belanjawan, penulisan geran, penilaian, kepimpinan, dan isu-isu undang-undang / etika.

Selaras dengan piawaian dan kepercayaan dinyatakan oleh ACPA: Kolej Pelajar Pendidik Antarabangsa, NASPA: Hal Ehwal Pelajar Pentadbir dalam Pendidikan Tinggi, dan Majlis untuk Kemajuan Standards (CAS), padang UCA itu kajian menawarkan peluang untuk mengalami hubungan yang menarik antara teori dan amalan. Pelajar dijangka menghadapi cabaran intelektual kerja kursus, skim bantuan dan penglibatan profesional, semasa mengambil bahagian dalam pengalaman yang membawa kepada pemahaman tentang pembangunan pelajar kolej, subbudaya kolej, dinamik organisasi, dan jenis pendidikan pengajian tinggi.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Sarjana Muda Sains dalam Kepimpinan Sekolah, Pengurusan dan Pentadbiran (SLMA) mencerminkan College misi bersejarah Pendidikan dan komitmen untuk menyediakan pemimpin unt ... [+]

Maklumat Program General Sarjana Muda Sains dalam Kepimpinan Sekolah, Pengurusan dan Pentadbiran (SLMA) mencerminkan College misi bersejarah Pendidikan dan komitmen untuk menyediakan pemimpin untuk P-12 sekolah-sekolah. Jabatan Pengajian Kepimpinan menawarkan, program ijazah jam berasaskan prestasi 34 kredit untuk membina dan pentadbir kurikulum / program. Program pengajian disediakan bagi orang-orang yang memegang ijazah sarjana sesuai ini. Program ini menggunakan pelbagai teknologi abad ke-21, penilaian sahih, dan latihan peribadi.

Program SLMA menggunakan sistem penghantaran hibrid dengan gabungan Blackboard, Blackboard Bekerjasama (kelas maya VoIP), dan / atau mesyuarat kelas muka-ke-muka. Calon menikmati hubungan secara langsung dan individu dengan profesor mereka dalam tetapan kelas kecil. SLMA menikmati kehidupan yang selesa nisbah saiz kelas purata 15: 1.... [-]

Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
48 jam
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

pengetahuan lanjutan prinsip biologi dan metodologi penyelidikan sering diperlukan untuk jawatan dalam industri, penyelidikan dan organisasi pendidikan atau untuk kemasuk ... [+]

TUJUAN pengetahuan lanjutan prinsip biologi dan metodologi penyelidikan sering diperlukan untuk jawatan dalam industri, penyelidikan dan organisasi pendidikan atau untuk kemasukan ke program kedoktoran atau profesional. Pelajar dalam program Sarjana Sains disediakan arahan dalam keluasan biologi sub-disiplin dan mempunyai peluang untuk menjalankan penyelidikan fokus berpandukan fakulti siswazah di kawasan pilihan mereka. Objektif program Sarjana Sains adalah untuk membangunkan kemahiran penyelidikan bebas pelajar, untuk mengukuhkan kebolehan komunikasi saintifik pelajar dan meningkatkan kemungkinan pelajar untuk mendapat pekerjaan dalam bidang biologi atau kemasukan berjaya ke program kedoktoran dan profesional. Untuk masuk, pelajar perlu mengemukakan berikut: Permohonan ke Sekolah Siswazah aplikasi biologi dihantar kepada Penyelaras Biologi Siswazah. Semua pemohon adalah digalakkan untuk menghubungi Fakulti Biologi untuk mencari seorang penasihat bakal (s). Pemohon yang tidak disampaikan dengan fakulti tidak mungkin untuk diterima. Markah untuk ujian umum GRE yang dihantar kepada Pusat Pengajian Siswazah. Juga, melaporkan skor anda terus kepada Penyelaras Biologi Siswazah. Untuk Pembantu pengajaran, pelajar perlu mengemukakan berikut: Permohonan bagi Pembantu pengajaran dihantar ke Sekolah Pengajian Siswazah. Cadangan dan tarikh akhir dalam mendapatkan Pembantu pengajaran boleh didapati di fail berikut. Sekurang-kurangnya dua surat syor yang dihantar kepada Penyelaras Biologi Siswazah. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
30 - 34 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Central Arkansas

Program Sarjana Sains (MS) dalam matematik gunaan mempunyai kursus matematik dibangunkan untuk menyediakan calon untuk bekerja di agensi-agensi perniagaan atau kerajaan, ... [+]

[1. Pengenalan Program Sarjana Sains (MS) dalam matematik gunaan mempunyai kursus matematik dibangunkan untuk menyediakan calon untuk bekerja di agensi-agensi perniagaan atau kerajaan, atau mengikuti pengajian siswazah lagi. Dengan menggunakan teknik yang diajar dalam kursus-kursus ini untuk perniagaan, kejuruteraan, perancangan dan kawasan-kawasan lain, masalah yang ketara boleh dikaji dengan menggunakan analisis, statistik, dan kaedah berangka. Untuk siswazah, calon mesti lulus dua ujian komprehensif di semester terakhir. Bagi mereka calon memandangkan pengajian siswazah yang lebih maju, pilihan tesis disediakan sebagai ganti peperiksaan komprehensif untuk mendedahkan calon untuk menyelidik kaedah matematik gunaan. ... [-]
Amerika Syarikat Conway
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
30 - 33 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Go Here. Go Anywhere.

Central Arkansas