University of Central Arkansas College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1969, College of Business berakar umbi di University of Central Arkansas. Dengan lebih daripada 1,500 pelajar sarjana dan 100+ pelajar siswazah, program perniagaan berkembang pesat.

Ketika teknologi dan kaedah maju, College of Business mengekalkan kurikulum inovatif yang sangat sesuai untuk perniagaan hari ini. Pelajar dididik mengenai nilai-nilai tingkah laku etika dan integriti, menjadikan kolej sebagai rakan kongsi yang dipercayai dalam komuniti perniagaan. Oleh itu, UCA's College of Business mempunyai salah satu program magang yang paling aktif di negeri ini. Latihan magang yang penting ini memberi peluang kepada pelajar untuk memperoleh pengalaman kerja dan jaringan dalam bidang kerjaya mereka.

Meneruskan legasi University of Central Arkansas, College of Business mengekalkan kecemerlangan pendidikan sambil mempersiapkan pelajar untuk kerjaya yang berjaya sebagai pemimpin di tempat kerja. Pelajar perniagaan UCA adalah antara yang pertama di negeri ini yang direkrut oleh syarikat utama, termasuk: Acxiom, BKD LLP, Crews & Associates, Dillard's, HP, JB Hunt Transport, dan Wal-Mart.

Lokasi

Conway

Alamat
72035 Conway, Arkansas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: