Baca keterangan rasmi

University of Distinction and Diversity

Terletak di hampir 1,200 ekar indah di Inland Southern California dan dibezakan oleh lebih daripada 60 tahun penyelidikan berimpak tinggi, UCR adalah makmal hidup untuk penerokaan isu-isu yang penting kepada komuniti yang semakin meningkat. Salah satu institusi paling inklusif dan inklusif dalam 10 universiti berprestij di Universiti California, UCR berfungsi sebagai inkubator pengetahuan baru, enjin mobiliti sosial, dan kuasa ekonomi.

Tiga kolej UCR menawarkan pelbagai mata pelajaran akademik dan penyelidikan: Kolej Kejuruteraan Marlan dan Rosemary Bourns, dengan sembilan jabatan; Kolej Kemanusiaan, Kesenian dan Sains Sosial, dengan 20 jabatan; dan Kolej Sains Semulajadi dan Pertanian, dengan 13 jabatan. Kami adalah rumah kepada empat sekolah profesional: Sekolah Perniagaan, Sekolah Pengajian Siswazah, Sekolah Perubatan, dan Sekolah Dasar Awam, serta 23 pusat penyelidikan antara disiplin.

Kini, terdapat kira-kira 23,000 pelajar dan 1,100 fakulti institusi, kampus berkembang pesat. Untuk menyokong penambahan beratus-ratus fakulti dan pelajar baru, yang pertama dalam dua Bangunan Penyelidikan Multidisiplin telahpun dibina. Kemudahan pelajar perumahan, makan, runcit, dan rekreasi kampus baru akan ditambah dalam beberapa tahun akan datang. Terokai lebih banyak perkembangan baru kami.

UCR juga berada dalam jarak memandu mudah dari berpuluh-puluh laman budaya dan rekreasi utama, serta padang pasir, gunung dan destinasi pantai.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Misi

University of California, Riverside akan mengubah kehidupan rakyat California, negara, dan dunia yang beragam menerusi penemuan, komunikasi, penterjemahan, penerapan dan pemeliharaan pengetahuan - dengan demikian memperkaya ekonomi, sosial, kebudayaan, dan alam sekitar negeri masa depan.

Beberapa Fakta Cepat

  • 101 Ijazah Sarjana Muda
  • 55 Ijazah Sarjana
  • 42 Ph.D's Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of California Riverside

Sekolah Pengajian Siswazah di UC Riverside menyediakan pelajar dengan penyelesaian inovatif untuk beberapa isu pendidikan yang paling penting. Sama ada ia menyediakan and ... [+]

Program Sarjana dalam Pendidikan

Sekolah Pengajian Siswazah di UC Riverside menyediakan pelajar dengan penyelesaian inovatif untuk beberapa isu pendidikan yang paling penting. Sama ada ia menyediakan anda untuk berkhidmat kepada penduduk yang semakin pelbagai, mencipta langkah berkesan prestasi pelajar, atau meningkatkan kaedah pengajaran bagi mereka yang kurang upaya pembelajaran, program pendidikan kami akan melengkapkan anda dengan pengetahuan, kemahiran, dan pengalaman tangan untuk menangani dunia sebenar cabaran yang dihadapi pendidik hari ini.

Anda boleh memilih untuk memperoleh ijazah sarjana dalam salah satu bidang pengkhususan berikut:

Sarjana Pendidikan (M.Ed.) Analisis Perilaku TerapanKepelbagaian dan EkuitiPentadbiran dan Dasar Pendidikan TinggiSarjana Seni (MA) Pendidikan, Masyarakat, dan KebudayaanPsikologi PendidikanNeurosains dan PendidikanPenyelidikan, Penilaian, Pengukuran dan Statistik (REMS)Pendidikan Khas dan Autisme... [-]
Amerika Syarikat Riverside
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of California Riverside

Program Sarjana Dasar Awam (MPP) di Sekolah Dasar UCR adalah program siswazah pertama yang ditawarkan oleh universiti penyelidikan utama di Inland Southern California. ... [+]

Konsentrasi

Melalui program sepenuh masa dua tahun kami, anda boleh memilih untuk pakar dalam pelbagai bidang. Pengkhususan boleh mengambil bentuk kepekatan dalam kursus, dalam projek batu kapur, dalam latihan seseorang, atau dalam gabungan apa-apa. Konsentrasi boleh didapati dalam bidang berikut:

Alam sekitar dan sumberKesihatanPendidikanBandarKetidaksamaan dan kemiskinanBangsa dan imigresenSenarai Semak Permohonan

Kami sedang menerima permohonan dari pemohon domestik dan antarabangsa. Program ini terbuka untuk kemasukan kepada mereka yang telah berjaya disiapkan:

Kursus siswazah dalam bidang mikroekonomi, statistik, dan pengenalan kepada politik dan kerajaan, atau kursus yang setara (pelajar masih boleh diterima dengan kekurangan kursus)Ijazah Sarjana Muda (atau setara yang diluluskan dari institusi yang diiktiraf) dengan minimum 3.0 GPA... [-]
Amerika Syarikat Riverside
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
University Avenue,900
92521 Riverside, California, Amerika Syarikat