University of California Davis (UC Davis) School of Veterinary Medicine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Untuk melaksanakan misi ini, kami memberi tumpuan kepada pelajar program Doktor Veterinar profesional kami, program Sarjana Perubatan Veterinar Pencegahan, program residensi klinikal siswazah, dan MS dan Ph.D akademik siswazah. program.

Sekolah Perubatan Veterinar melayani masyarakat California dengan menyediakan program pendidikan, penyelidikan, perkhidmatan klinikal, dan layanan awam dengan kualitas tertinggi untuk memajukan kesihatan dan perawatan haiwan, kesihatan lingkungan, dan kesihatan masyarakat, dan untuk menyumbang ekonomi.

Kami menangani kesihatan semua binatang, termasuk ternak, unggas, binatang pendamping, hidupan liar dan bebas, binatang eksotik, burung, mamalia dan ikan akuatik, dan haiwan yang digunakan dalam penyelidikan biologi dan perubatan. Kepakaran kami juga merangkumi masalah kesihatan manusia yang berkaitan ...

Misi kami di seluruh negara merangkumi 28 program penyelidikan dan klinikal, termasuk perkhidmatan rujukan klinikal; perkhidmatan ujian diagnostik; melanjutkan pelajaran; sambungan; dan jangkauan masyarakat.

Lokasi

Davis

Alamat
Garrod Drive,944
95616 Davis, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami