Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore menyediakan pendidikan inovatif dalam perniagaan, hal ehwal awam, yang dipohon seni liberal dan sains, dan undang-undang untuk memenuhi keperluan penduduk yang pelbagai dalam persekitaran bandar. Sebuah universiti awam, Universiti Baltimore menawarkan pengajaran yang sangat baik dan komuniti sokongan untuk sarjana muda, sarjana dan pelajar profesional dalam persekitaran dibezakan dengan penyelidikan akademik dan perkhidmatan awam. Universiti:

  • menjadikan kecemerlangan diakses oleh para pelajar tradisional dan bukan tradisional didorong oleh kemajuan profesional dan kesedaran sivik;
  • menetapkan asas untuk pembelajaran sepanjang hayat, pembangunan peribadi dan tanggungjawab sosial;
  • menggabungkan teori dan amalan untuk mewujudkan bermakna, penyelesaian dunia sebenar kepada cabaran bandar abad ke-21; dan
  • adalah sebuah institusi utama, steward serantau dan rakan kongsi penting dalam budaya, perdagangan dan pembangunan masa depan Baltimore dan rantau ini.

mengenai Baltimore

Baltimore tidak digelar City Charm untuk apa-apa. Dan manakala terdapat sebab-sebab yang tidak berkesudahan yang ia merupakan tempat yang hebat untuk pergi ke sekolah, di sini adalah apa yang kita fikirkan adalah lima yang paling penting.

1. Kami berhampiran dengan segala-galanya.

Kami berhampiran dengan lebuh raya utama dan setiap jenis pengangkutan awam, sehingga mendapatkan sekitar bandar adalah mudah. Atau anda hanya boleh berjalan kaki di seberang jalan dengan Stesen Penn dan naik kereta api untuk perjalanan cepat ke Washington, DC; Philadelphia; New York; atau lain-lain destinasi Pantai Timur utama.

2. Jadi banyak yang perlu dilakukan. Bagaimana anda pilih?

Pelancong rutin menuju Inner Harbor, National Aquarium, Kedai-kedai di pusat bandar yang mewah dan kedai-kedai makan, tetapi bagaimana pula dengan anda? Hampir setiap kejiranan Baltimore mempunyai tarikan yang tersendiri dan aneh.

Menghabiskan waktu petang berkeliaran di sekitar jalan-jalan batu buntar abad ke-18 daripada Fell ini Point. Mencuba kek ketam di salah sebuah pasar terbuka bersejarah di bandar ini. Menumpang band tempatan popular atau mainan baru di Stesen Utara seni dan hiburan. Mari kita bercakap gah: Baltimore dinamakan oleh Fodor adalah sebagai salah satu daripada 15 Best Cities Waterfront di Dunia.

3. Baltimore ialah bandar ap-art.

Baltimore mempunyai lebih daripada bahagiannya dalam seni visual dan persembahan. Dalam jarak berjalan kaki dengan UB, anda akan mendapati Muzium Walters Art, yang Patricia dan Arthur Modell Pusat Seni Persembahan di Lyric, Symphony Hall Meyerhoff dan Institut Jazz Nasional Eubie Blake dan Pusat Kebudayaan. kampus UB adalah juga merupakan rumah kepada Artscape, terbesar seni percuma perayaan negara.

4. Ini adalah Birdland.

Dari perhentian Light Rail berdekatan UB, ia adalah satu perjalanan 10 minit ke selatan untuk dua stadium sukan profesional Baltimore. Menumpang Baltimore Orioles baseball permainan pada musim bunga atau menikmati jatuh bola sepak dengan Baltimore Ravens.

5. Baltimore adalah sebuah bandar kolej.

UB adalah salah satu daripada banyak kolej dan universiti awam dan swasta di dalam dan sekitar metropolitan Baltimore. Bahawa "bandar kolej rasa" adalah salah satu manfaat utama kehidupan di bandar. Biasakan diri dengan Baltimore Collegetown Rangkaian dan mengetahui lebih lanjut mengenai cara-cara kampus ini menyumbang kepada daya tarikan City Charm.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

Program Sarjana Sains Perniagaan-Finance menyediakan pelajar bermotivasi dan berbakat dengan program canggih yang merangkumi teori kewangan maju, aplikasi perniagaan prak ... [+]

iklim perniagaan hari ini menuntut individu yang bersedia untuk menguruskan dunia yang berasal dari kewangan. Mesyuarat yang tuntutan-tuntutan memerlukan ijazah khusus.

Program Sarjana Sains Perniagaan-Finance menyediakan pelajar bermotivasi dan berbakat dengan program canggih yang merangkumi teori kewangan maju, aplikasi perniagaan praktikal dan memahami isu-isu penyelidikan semasa. Pelajar akan belajar bagaimana untuk memohon alat terkini dan teknologi analisis kewangan dan kejuruteraan untuk menyelesaikan masalah-masalah yang mencabar yang mereka akan menghadapi dalam persekitaran perniagaan yang global. Program ini berbeza daripada MBA dalam kedua-dua yang diperlukan dan kursus elektif tertumpu dalam kewangan, membolehkan lebih ramai pelajar yang ketat, latihan khusus dalam bidang fungsi ini.... [-]

Amerika Syarikat Gunung Vernon
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Baltimore, Merrick School of Business

Sarjana Sains dalam program Taxation telah wujud untuk memenuhi kehendak yang semakin kompleks di padang dan kesan kritikal kepada pengurusan perniagaan yang lebih berkes ... [+]

Sejak penubuhannya pada tahun 1987, beratus-ratus profesional telah mendapat manfaat daripada latihan cukai maju yang disediakan oleh program siswazah ini, yang pertama dan hanya satu seumpamanya di Maryland.

Sarjana Sains dalam program Taxation telah wujud untuk memenuhi kehendak yang semakin kompleks di padang dan kesan kritikal kepada pengurusan perniagaan yang lebih berkesan organisasi kewangan, industri, kerajaan dan bukan keuntungan. Program ini bukan sahaja menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai penasihat cukai profesional, tetapi juga menajamkan pengetahuan dan kemahiran mereka melalui canggih, mencabar persekitaran pendidikan. Pelajar-pelajar kita mendapat manfaat daripada berkaliber rakan sekelas mereka, kebanyakan daripada mereka adalah profesional yang bekerja mencari peningkatan kerjaya atau kemajuan. Kursus-kursus yang menjurus ke arah penasihat cukai dalam profesion undang-undang dan perakaunan dan mereka yang terlibat dalam membangunkan dasar fiskal dan menguruskan organisasi awam dan bukan keuntungan.... [-]

Amerika Syarikat Gunung Vernon
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Baltimore, Merrick School of Business

The University of Baltimore MS Pengurusan Kebajikan dan Keusahawanan Sosial memanfaatkan kepakaran Merrick Sekolah Perniagaan dan Kolej Hal Ehwal Awam untuk menyediakan a ... [+]

ditawarkan bersama oleh Merrick Sekolah Perniagaan dan Kolej Hal Ehwal Awam

organisasi bukan untung menghadapi cabaran yang unik. Nombor mereka berkembang di seluruh negara, menyediakan diri anda untuk menguruskan secara berkesan.

The University of Baltimore MS Pengurusan Kebajikan dan Keusahawanan Sosial memanfaatkan kepakaran Merrick Sekolah Perniagaan dan Kolej Hal Ehwal Awam untuk menyediakan anda dengan pendidikan yang komprehensif yang bukan sahaja pengurusan yang berkesan tetapi inisiatif ke hadapan-pemikiran keusahawanan.

[-]
Amerika Syarikat Gunung Vernon
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Baltimore, Merrick School of Business

Ini adalah program ijazah khusus direka untuk kedua-dua memperluaskan kejayaan profesional perakaunan semasa dan melengkapkan kerjaya pengurup dengan kemahiran yang diper ... [+]

Sekarang adalah masa untuk mempelajari bahasa perniagaan.

Apabila anda memilih Sarjana Sains dalam Perakaunan dan Perniagaan Khidmat Nasihat program anda akan pergi luar hanya perakaunan; anda akan membina pengetahuan anda dalam bidang kewangan dan sistem maklumat juga.

Ini adalah program ijazah khusus direka untuk kedua-dua memperluaskan kejayaan profesional perakaunan semasa dan melengkapkan kerjaya pengurup dengan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki dan cemerlang dalam industri ini. Program inovatif adalah sesuai untuk mereka yang berminat dalam bidang perakaunan awam, korporat atau perakaunan bukan keuntungan.

Meningkatkan Kerjaya Perakaunan Anda

MS dalam Perakaunan dan Khidmat Nasihat program memberikan anda kelebihan berdaya saing dan kemahiran teknikal yang anda perlukan untuk berkesan dan etika perundingan perniagaan dan adalah pilihan yang ideal jika anda sedang mencari untuk:... [-]

Amerika Syarikat Gunung Vernon
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Merrick School of Business
Alamat
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Gunung Vernon, Maryland, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 410-837-4955