Universal Arts School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEKOLAH ANIMASI TERBAIK SPAIN

15 # DENGAN SEKOLAH ANIMASI ATAS DUNIA


Ditubuhkan pada tahun 1994, sebagai Pusat yang mengkhususkan diri dalam CGI - GAMBAR GENERASI KOMPUTER - (Infographics, Animasi 3D, Permainan Video, Cinema, Pengiklanan dan Kesan Khas) dan Digital Image (Reka Bentuk Grafik, Pasca Pengeluaran, Video Viral, Filem Pendek, Filem Fesyen dan Web). Dengan lebih daripada 3 juta jam latihan, metodologi kami, perintis di peringkat antarabangsa, membolehkan kami mencari kerja di studio paling penting di planet ini.

Tidak ada tutorial Internet atau video atau PDF, kami menulis buku dan manual perisian 3D untuk Editorial ANAYA. Kami membentuk poligon maya yang paling jernih di komputer kuno. Kami mengajar teknik Simulasi, Animasi dan FX yang paling primitif. Ia adalah permulaan tahun 90an.


Pendidikan metodologi

Kita boleh mengatakan bahawa ada orang yang mempunyai kejayaan profesional atau peribadi yang hebat walaupun jenis latihan yang diterima. Ini bermakna bahawa kita semua mempunyai pelupusan kita "klik" yang kita boleh mengklik setiap kali kita mahu. Pembentukan tulen mestilah didasarkan pada menghasilkan suasana di mana orang itu membangkitkan dirinya sendiri. Harus ada iklim kebebasan bersuara dan keyakinan. Setelah dihubungkan, pembelajaran boleh dimakan.

Ini mengenai pembelajaran seni dan profesion, keseluruhannya. Pada masa ini, terdapat satu revolusi baru dalam pengetahuan dan kecerdasan. Kami mengambil kira konsep-konsep seperti Kecerdasan Emosi, 9 Intelligence Multiple, Intelligence Sosial, Synesthesia, Pemrograman Neuro-linguistik, Pemikiran Lateral, dan sebagainya. Sekarang diketahui bahawa untuk belajar, perlu membuka beberapa jalur serentak dan konektif yang serentak di mana orang merasakan bahawa dia menggunakan semua kebolehannya, bukan sahaja yang kognitif.


Anugerah dan sebutan

Memenangi anugerah boleh menjadi sukar kerana kuantiti dan kualiti kerja-kerja yang dikemukakan kepada pertandingan dan festival nasional dan antarabangsa yang berlainan. Yang penting ialah mempromosikan kerja anda dengan semua cara yang ada, di mana syarikat-syarikat biasanya melihat serta pasaran profesional itu sendiri. Promosi adalah asas untuk berhubung dengan dunia buruh, dengan pertukaran pekerjaan yang sebenar dan anda juga boleh melihat trend semasa Dunia Digital dan garis kerja yang paling berjaya. Projek-projek yang sentiasa direka untuk seseorang untuk melihat mereka, untuk penyebaran mereka sendiri, untuk memindahkan kerja anda bermakna untuk memindahkan profil profesional anda calon, di mana 80% dari tawaran pekerjaan dunia tidak diterbitkan di mana saja. Anda perlu berada di saluran penyewaan sebenar.

Kami telah dirujuk oleh Tinjauan KERETAIAN KERJA ANIMASI Institusi Amerika sebagai salah satu daripada 100 Sekolah Antarabangsa terbaik, kedudukan ke-15 di dunia.


Jaminan antarabangsa yang diperakui

Kajian terbaru menunjukkan bahawa syarikat-syarikat, ketika merekrut, mencari sehingga 70% daripada kualiti peribadi calon berbanding 30% untuk latihan akademik dan Resume, yang berlaku lebih dan lebih kerap dan terutama dalam industri ini. Mereka akan mencari apa yang boleh anda lakukan untuk mereka dalam syarikat, bukan apa yang anda pelajari. Kami adalah satu-satunya pusat di Sepanyol dan pertama di Eropah mempunyai empat kelulusan jenis ini dalam sektor: Pusat Latihan Dibenarkan yang Diluluskan oleh NewTek, Luxology / Pusat Latihan Dibenarkan yang Diluluskan, Pusat Latihan yang Dibenarkan oleh Houdini dan Rakan Kongsi Rasmi Akademik oleh EPIC GAMES, untuk mengajar pakej berkuasa perisian LightWave3D NewTek, Mod Luxology, SideEffects, Houdini dan enjin yang kuat untuk memberikan Engine Engine Videogames Unreal Engine. Kami juga diberi kuasa oleh Techimage untuk menyampaikan perisian "RenderMan" dari Pixar. Kami adalah pusat yang diiktiraf oleh Autodesk dan Avid untuk mengajar Maya, 3D Studio Max dan Avid masing-masing. Kesemua mereka adalah sijil dengan jaminan antarabangsa dalam perkhidmatan untuk semua pengguna.


Biasiswa dan pembiayaan

Kami boleh membantu anda dengan memisahkan yuran. Anda boleh meminta agar kami membuat pelan pembayaran yang diperibadikan. Kami boleh menyesuaikan mengikut latihan yang anda pilih pelan langganan bulanan yang sesuai dengan anda.

Kami juga boleh membantu pembiayaan bank (dengan entiti yang berlainan) untuk lebih banyak bulan dan membantu dengan pemprosesan dan kerja kertas. Anda akan mendapat bayaran yang lebih kecil untuk lebih banyak bulan pembiayaan dan ini mungkin menarik untuk mengakses latihan.

Cari biasiswa latihan anda di entiti awam dan swasta yang berlainan, nasional, serantau atau antarabangsa dan minta dokumen yang mereka minta, kami akan membantu anda dengan prosedur. Pada masa ini, kami mempunyai Promosi istimewa dalam Master dan Kursus kami. Keperluan untuk mengaksesnya adalah menerima manfaat pengangguran.

Latihan, seperti mana-mana produk atau perkhidmatan lain, boleh mempunyai kumpulan untuk latihan dan / atau latihan dengan belanjawan yang sama. Jika anda datang dengan kawan, keluarga, dan lain-lain, kami boleh membuat tawaran istimewa untuk kumpulan tersuai.


Bekerja dalam industri

Dengan latihan ini, bidang profesional yang membuka sangat bervariasi dan berdaya maju, di mana permintaan global pasaran dengan profesional masa depan benar-benar berkaitan. Gulungan demo anda membolehkan anda menunjukkan kebolehan anda tanpa mengira usia, pengalaman atau tahap pengajian di mana perkara penting adalah kualiti yang dapat ditunjukkan oleh kerja yang telah mereka lakukan.

Pelajar kami menghadapi pasaran profesional yang bekerja dengan beberapa cara:

  • Syarikat tempatan, studio dan syarikat pengeluaran tempatan dan nasional
  • Syarikat-syarikat Besar, Kajian Format Besar, dan Pengeluar Antarabangsa
  • Penciptaan syarikat sendiri perkhidmatan dan grafik audiovisual
  • Bekerja sendiri dalam mod Freelance, bekerja untuk pelanggan yang berbeza di peringkat tempatan atau antarabangsa.

Visa untuk warga asing

Jika anda seorang pelajar asing, kami akan membantu anda dengan VISA. Anda hanya perlu menghantar e-mel kepada kami mengenai kertas kerja untuk diproses. Di setiap negara, ia berfungsi dengan cara yang sama, walaupun dengan beberapa perbezaan. Perkara yang paling menarik ialah anda mendekati kedutaan atau konsulat di negara asal anda dan meminta dokumen yang anda perlukan.

Pada umumnya, kebanyakan pelajar boleh tinggal di Sepanyol sehingga 90 hari tanpa visa, walaupun terdapat beberapa negara yang perlu memprosesnya tanpa mengira tempoh penginapan di Sepanyol.

Visa pelajar diperlukan untuk belajar di Sepanyol apabila ini lebih dari 90 hari.

Visa pelajar diperlukan untuk orang yang datang dari negara-negara tertentu, tidak kira hari-hari yang akan berlaku di Sepanyol.

Keperluan, prosedur, dan tempoh berbeza dari satu negara ke negara lain. Itulah sebabnya penting untuk memaklumkan diri anda dahulu di Kedutaan atau Konsulat Sepanyol terdekat. Ia juga perlu anda pastikan anda mempunyai semua maklumat yang diperlukan untuk situasi tertentu anda. Ini adalah langkah-langkah yang harus diikuti:

  1. Pergi ke Kedutaan atau Konsulat Sepanyol di negara asal. Mereka akan memberikan anda semua maklumat mengenai keperluan untuk memohon dan mendapatkan visa pelajar. Adalah penting untuk menghubungi Kedutaan sekurang-kurangnya 60 hari sebelum tarikh permulaan yang dijadualkan kerana terdapat waktu tertentu untuk memproses permohonan visa.
  2. Minta dokumen, surat berita dan borang yang diperlukan.
  3. Mendaftar di Kursus atau Sarjana pilihan anda.

Sebaik sahaja pendaftaran dilakukan, anda meminta melalui e-mel Perakuan Pendaftaran untuk mendapatkan visa pelajar dan pembentangannya di Kedutaan atau Konsulat.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
gower Street 1627
Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Valencia

Alamat
Hernández Lázaro, 29
46015 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Valencia

Alamat
Riba-roja de Túria, 15
46394 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami