Baca keterangan rasmi

Satu universiti swasta, Kristian, empat tahun, berkhidmat, universiti berasaskan seni liberal yang menawarkan ijazah sarjana, sarjana dan kedoktoran.

Ditubuhkan pada tahun 1823, Union adalah institusi tertua yang bergabung dengan Konvensyen Southern Baptist.

Terletak di Jackson, Tennessee, Kesatuan adalah kira-kira 80 batu di timur Memphis dan 120 batu di barat Nashville. Union juga mempunyai kampus lanjutan di Germantown dan Hendersonville, Tennessee.

117680_UUataglance.jpg

Identiti kami

Union University adalah komuniti akademik, yang bergabung dengan Konvensyen Baptis Tennessee, melengkapkan orang untuk berfikir secara Kristian dan berkhidmat dengan setia dengan cara yang konsisten dengan nilai-nilai utamanya sebagai berpusatkan keunggulan, berpusatkan Kristus, berfokus kepada orang ramai, dan masa depan yang diarahkan. Nilai-nilai ini membentuk identiti mereka sebagai sebuah institusi yang memprioritaskan pendidikan sarjana muda seni lulus yang dipertingkatkan oleh program profesional dan siswazah. Masyarakat akademik terdiri daripada fakulti, kakitangan, dan pelajar yang berkualiti bersama-sama dalam persekitaran yang penuh perhatian dan penuh kasih yang kondusif untuk perkembangan watak, kepimpinan pelayan, dan penglibatan budaya.

Misi kita

Union University menyediakan pendidikan berpusatkan Kristus yang mempromosikan kecemerlangan dan pembangunan karakter dalam perkhidmatan kepada Gereja dan masyarakat.

Nilai Teras kami

 • Keunggulan Cemerlang: Kami percaya bahawa kecemerlangan, bukan pematuhan semata-mata, adalah matlamat pengajaran kami, penyelidikan kami, dan perkhidmatan kami. Kami tidak termotivasi untuk kecemerlangan kerana kebanggaan tetapi dari keinginan untuk melakukan segala sesuatu untuk kemuliaan Tuhan kerana Dia peduli terhadap pekerjaan kita dan ingin terlibat dalam segala yang kita lakukan. Kami tidak akan berpuas hati dengan kesederhanaan tetapi akan mengejar kecemerlangan dalam semua perkara. Ini bermakna tuntutan kebenaran kita membawa bersama mereka cabaran hidup kebenaran itu dalam minit dan jam kehidupan seharian. Dengan demikian kita akan mengejar kecemerlangan, tanpa keangkuhan.
 • Christ-Centered: Nilai teras yang mengarahkan penglihatan kita adalah panggilan untuk iman, panggilan untuk menjadi Kristus yang berpusat pada semua yang kita dan dalam semua yang kita lakukan. Kita akan berusaha untuk membina komuniti berasaskan seni liberal Kristian di mana lelaki dan wanita boleh diperkenalkan kepada pemahaman dan penghargaan Tuhan, ciptaan dan rahmatnya, dan keistimewaan dan tanggungjawab umat manusia di dunia ini. Kita akan berusaha untuk mewujudkan semua aspek kehidupan dan pembelajaran pada Firman Tuhan, yang membawa kepada komitmen yang teguh kepada Kristus dan KerajaanNya. Untuk menjadi institusi yang berpusatkan Kristus, kita perlu menetapkan keutamaan ibadah dan khidmat dalam kehidupan Kristian sambil berusaha membangunkan generasi pelajar yang boleh menjadi ejen perdamaian kepada gereja yang pecah di dunia yang cedera dan patah. Komitmen ini menyeru semua fakulti dan kakitangan untuk mengintegrasikan iman Kristian dalam semua pembelajaran dan perbuatan, berdasarkan anggapan bahawa semua kebenaran adalah kebenaran Tuhan dan bahawa tidak ada percanggahan antara kebenaran Tuhan yang diketahui oleh kita dalam Kitab Suci dan apa yang diturunkan kepada kita melalui penciptaan dan wahyu semulajadi.
 • Orang yang Berfokus: Satu tiang ketiga di mana kita akan membina komitmen bersama kita adalah nilai teras menjadi tumpuan orang. Di tengah-tengah komitmen kami untuk menjadi tumpuan orang ramai adalah demonstrasi yang jelas untuk menghargai satu sama lain. Kami akan menghormati satu sama lain melalui kata-kata dan tindakan kami, dan dengan melakukan kejayaan setiap orang. Oleh itu, kami bersama-sama mengikat diri untuk kejayaan Union University .
 • Masa Depan yang Diarahkan: Kami akan berusaha untuk memaksimumkan tingkap peluang yang Tuhan tunjukkan kepada kami kepada tahap yang paling besar yang membolehkan sumber. Semua sumber dan usaha kita mesti, oleh rahmat Tuhan, dimaksimumkan untuk memenuhi misi bersama kita. Komitmen untuk diarahkan pada masa depan bermakna kita mahu mempunyai fokus jangka pendek dan pandangan jangka panjang. Kami ingin melibatkan diri dalam usaha yang mempersiapkan kita dengan berkesan untuk memberi impak kepada dunia Abad ke-21.

Penyataan Iman kami

 1. Kitab Suci. Kitab Perjanjian Lama dan Baru diberikan oleh ilham Tuhan, dan merupakan satu-satunya peraturan yang mencukupi, tertentu, dan berwibawa bagi semua pengetahuan, iman, dan ketaatan yang menyelamatkan.
 2. Tuhan. Hanya ada satu Tuhan, Pencipta, Pengawas, dan Penguasa segala sesuatu, yang memiliki dan MilikNya, semua kesempurnaan, yang tidak terbatas pada mereka semua; dan kepada-Nya, semua makhluk berhutang cinta, hormat dan ketaatan tertinggi. Dia ada selama-lamanya dalam tiga orang: Bapa, Anak, dan Roh Kudus masing-masing dengan sifat peribadi yang berbeza, tetapi tanpa pembahagian alam, intipati, atau makhluk. Allah sebagai Bapa memerintah dengan penjagaan yang bersifat rahasia atas semua perkara yang akan terjadi, dan terus-menerus menegakkan, mengarahkan, dan mengatur semua makhluk dan semua peristiwa; tetapi supaya tidak memusnahkan kehendak dan tanggungjawab bebas dari makhluk pintar.
 3. Nabi Isa. Orang kedua Triniti adalah Anak Allah yang kekal. Di dalam penjelmaannya, Yesus Kristus dikandung oleh Roh Kudus dan dilahirkan oleh Perawan Maria. Yesus dengan sempurna mendedahkan dan melakukan kehendak Allah, mengambil sifat-Nya sendiri, namun tanpa dosa. Dia menghormati undang-undang ilahi melalui ketaatan peribadi-Nya, dan oleh kematian pengganti-Nya di salib, Dia membuat persediaan untuk penebusan kita dari dosa. Dia dikebumikan dan bangkit semula pada hari ketiga, dan naik ke Bapa-Nya, di mana tangan kanan-Nya hidup untuk membuat syafaat bagi umat-Nya. Dia adalah satu-satunya Pengantara, Nabi, Imam, dan Raja Gereja, dan Penguasa alam semesta.
 4. Roh Kudus. Roh Kudus adalah Roh Tuhan, sepenuhnya ilahi, yang meninggikan Yesus Kristus. Roh Kudus menuduh lelaki dan wanita berdosa, kebenaran, dan penghakiman, yang membolehkan mereka memahami kebenaran. Dia memanggil lelaki dan wanita kepada Juru Selamat dan membawa regenerasi, yang merupakan pembaharuan hati dan alam semula jadi.
 5. Manusia. Tuhan pada mulanya menciptakan manusia dalam gambar-Nya, dan bebas dari dosa; tetapi melalui godaan Syaitan, mereka melampaui perintah Tuhan, dan jatuh dari kebenaran asal mereka, di mana semua manusia telah mewarisi sifat berdosa yang bertentangan dengan Tuhan, dan dengan demikian dikalahkan. Sebaik sahaja mereka mampu tindakan moral, mereka menjadi pelanggar sebenar.
 6. Keselamatan. Keselamatan melibatkan penebusan seluruh manusia dan ditawarkan secara bebas kepada semua orang yang percaya kepada Yesus Kristus sebagai Tuhan dan Penyelamat; menerima dan mempercayai Dia hanya untuk pembenaran dan kehidupan kekal. Justifikasi adalah pengakuan Tuhan yang baik tentang kebenaran orang berdosa, yang percaya kepada Kristus, dari semua dosa, melalui kepuasan yang dibuat Kristus. Orang-orang percaya juga dikuduskan oleh Firman Allah dan Roh yang tinggal di dalamnya. Pengudusan adalah proses kemajuan ke arah kematangan moral dan rohani, didayakan oleh kehadiran dan kuasa Roh Kudus. Mereka yang diterima di dalam Kristus dan dikuduskan oleh Roh Kudus tidak akan benar-benar atau akhirnya jatuh dari keadaan rahmat, tetapi harus bertahan sampai akhir, dan dipelihara oleh kuasa Allah melalui iman kepada keselamatan.
 7. Gereja. Tuhan Yesus Kristus adalah Kepala Gereja, yang terdiri dari semua pengikut Kristus yang sejati, dan di dalam Dia melaburkan segala kekuatan untuk pemerintahannya. Orang Kristian harus bergaul dengan gereja-gereja tempatan; dan setiap gereja diberikan kuasa untuk mentadbir perintah, menjalankan pelayanan, menyembah, dan mengamalkan disiplin.
 8. Perkara terakhir. Mayat-mayat manusia selepas kematian kembali ke debu, tetapi roh-roh mereka kembali segera kepada Tuhan-orang-orang yang benar akan beristirahat dengan Dia; orang jahat dikhaskan di bawah kegelapan kepada penghakiman. Tuhan dalam masa sendiri dan dengan cara-Nya sendiri, akan membawa dunia ke akhir yang sesuai. Menurut janjinya, Yesus Kristus akan kembali secara peribadi dan kelihatan dalam kemuliaan ke bumi. Pada hari terakhir, mayat semua orang yang mati, baik dan tidak adil, akan dibangkitkan. Tuhan telah menetapkan hari ketika Dia akan menghakimi dunia oleh Yesus Kristus apabila semua orang akan menerima sesuai dengan perbuatan mereka; orang jahat akan masuk ke dalam hukuman abadi; orang benar, ke dalam kehidupan abadi.

Penyataan Iman ini tidak membebankan kepercayaan kita. Alkitab itu sendiri, sebagai Firman Tuhan yang terinspirasi dan tidak sempurna yang berbicara dengan kuasa akhir mengenai kebenaran, moral, dan kelakuan manusia yang tepat, adalah sumber tunggal dan terakhir dari semua yang kita percayai. Berkenaan dengan iman, doktrin, amalan, dasar, dan disiplin, Lembaga Pemegang Amanah adalah pengadil muktamad mengenai makna dan aplikasi Bible untuk tujuan Universiti.117681_photo-1559566740-78f2aee09750.jpgCarolyn V / Unsplash

Pengiktirafan Utama

USNews

Selepas beberapa tahun dalam 15 kedudukan teratas dalam USNews

Christian Universities Online

Union berada # 1 dalam senarai 25 Kolej dan Universiti Kristian Terbaik di Selatan 2017 oleh ChristianUniversitiesOnline.org. Kami juga # 1 dalam senarai program seni visual kolej 10 teratas.

Kajian Princeton

Kajian Princeton menduduki Kesatuan di antara sekolah-sekolah terkemuka di Tenggara. Antara kolej dan universiti selama empat tahun, hanya kira-kira satu daripada setiap empat yang mendapat pengiktirafan serantau ini.

Kewangan Peribadi Kiplinger

Kiplinger mengevaluasi kolej dan universiti swasta negara untuk kualiti akademik di samping kemampuan. Ia menguasai hanya 100 institusi seperti itu. Pada senarai 2017, Union menduduki tempat ke-77 dan merupakan antara sekolah-sekolah terendah di senarai. Kedudukan ini menempatkan Kesatuan di antara beberapa institusi terbaik di Amerika Syarikat. Ia adalah salah satu daripada hanya empat sekolah Tennessee yang ada dalam senarai.

Kolej Pilihan

Union menduduki tempat # 9 secara keseluruhan dalam ranking 50 Kolej Wilayah Selatan 2016 yang terbaik. Kedudukan College Choice direka untuk membantu calon pelajar membuat pilihan pintar mengenai tempat untuk melabur masa dan wang mereka untuk mendapatkan ijazah mereka.

Pembelian 100 Kolej Terbaik Amerika

Sebuah syarikat penyelidikan objektif dan bebas setiap tahun mengamati lebih dari seribu kolej dan universiti AS dan universiti awam dan swasta, kemudian menganalisis maklumat untuk mengetahui sekolah mana yang menawarkan pendidikan terbaik untuk dolar berdasarkan indikator prestasi akademik dan kos komparatif. Kesatuan telah dinamakan di antara 100 teratas selama 13 tahun berturut-turut.

Rolling Honor Service Community of Higher Education

Dimulakan pada 2006, anugerah ini mengiktiraf kolej dan universiti di seluruh negara yang menyokong program kemasyarakatan dan perkhidmatan komuniti yang inovatif dan berkesan. Kesatuan adalah antara kumpulan terpilih institusi yang telah membuat senarai dalam setiap tahun roll kehormat telah dikumpulkan.

StateUniversity.com

Union kedudukan # 3 di negeri Tennessee oleh StateUniversity.com. Kedudukan ini berdasarkan analisis statistik dan perbandingan nisbah pelajar / fakulti, pengekalan pelajar, skor ujian, dan faktor kritikal lain.

Panduan Akses dan Peluang Kolej

Kesatuan disenaraikan di kalangan 284 kolej AS "yang berkomited untuk berkhidmat dan menyokong generasi pertama, berpendapatan rendah dan pelajar yang tertinggal di peringkat kolej hari ini." Kesatuan adalah salah satu daripada empat institusi Tennessee yang begitu dihormati.

Yayasan Templeton

Kesatuan telah disenaraikan dalam panduan Yayasan bertajuk Kolej yang Menggalakkan Pembangunan Watak . Sekolah yang termasuk di dalam penyenaraian ini mempunyai "program, presiden, dan kolej dan universiti yang memberi inspirasi kepada para pelajar untuk menjalani kehidupan beretika dan beretika."

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Union University: Uniquely Union