Union University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di Union University , akan berubah

Ketahui melalui ahli akademik yang ketat. Berkembang dalam komuniti berpusatkan Kristus. Berjaya dalam kehidupan dan kerjaya anda.

Di Union University , akan berubah.

Mengejar impian anda bersama pelajar dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Belajar di bawah fakulti yang memberikan yang terbaik dalam persediaan akademik dan biasiswa Kristian.

Kesatuan menawarkan lebih daripada 100 program pengajian di kampus utamanya di Jackson, Tennessee, Amerika Syarikat, sebagai tambahan kepada beberapa program pengajian peringkat ijazah dan program dewasa, kebanyakannya boleh diselesaikan sepenuhnya secara dalam talian.

Misi kita

Union University menyediakan pendidikan berpusatkan Kristus yang mempromosikan kecemerlangan dan pembangunan karakter dalam perkhidmatan kepada Gereja dan masyarakat.

Nilai teras kami

  • Kecemerlangan Dipacu
  • Christ-Centered
  • Orang yang berfokus
  • Masa Hadapan

Kecemerlangan akademik yang berpusatkan Kristus

Kami memahami bahawa anda bukan sahaja ingin mempelajari kemahiran dan pengetahuan baru tetapi untuk menjadi sangat baik dan membuat perbezaan di dunia. Kami ingin melakukan semua perkara untuk kemuliaan Tuhan - sama ada akademik atau perkhidmatan itu. Kerana Tuhan peduli terhadap pekerjaan kita dan terlibat dalam segala yang kita lakukan, kita tidak akan puas dengan hal biasa.

Tidak kira apa program yang anda pilih, anda akan memahami peranan anda dalam bidang itu dalam konteks kepercayaan alkitabiah. Kesatuan menggabungkan akademik peringkat tinggi dengan kepercayaan Kristian dalam setiap program pengajian.

Komuniti rapat

Kami memahami bahawa setiap keperluan pelajar adalah berbeza, dan kami komited untuk kejayaan anda dan kesejahteraan rohani, intelektual, dan fizikal. Di Union, kami menghargai satu sama lain, dan kami menunjukkannya menerusi kata-kata dan tindakan kami.

Profesor dan kakitangan mengenali anda dengan nama dan peduli tentang masa depan anda. Anda disokong oleh perkhidmatan kesihatan dan kaunseling dan peluang pembelajaran kolaboratif. Luangkan masa yang bermakna dengan pelajar lain dan ahli fakulti di luar bilik darjah.

Penyediaan kerjaya

Di Union, anda akan dilengkapkan untuk berjaya. Siswazah lulusan cemerlang dalam sekolah siswazah dan kerjaya di seluruh dunia. Kami mempunyai sejarah dan warisan yang hampir hampir 200 tahun, tetapi kami tetap fokus pada masa depan.

117680_UUataglance.jpg

Lokasi

Jackson

Alamat
Union University Drive,1050
38305 Jackson, Tennessee, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami