College of Engineering and Mathematical Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Kejuruteraan dan Sains Matematik (CEMS) terdiri daripada buruj jabatan dan program cemerlang dan bersemangat. Pendekatan antara disiplin kami menyediakan graduan untuk peranan kepimpinan manakala memupuk masyarakat yang pelbagai ulama. Ia adalah misi kami untuk menyediakan Negeri Vermont sumber intelek untuk pertumbuhan ekonomi yang didorong oleh teknologi dan untuk menggalakkan kejuruteraan, sains komputer dan matematik sebagai profesion dalam perkhidmatan kepada umat manusia.

Kolej Misi + Profil

CEMS adalah rumah kepada salah sekolah - Pusat Pengajian Kejuruteraan - dan dua jabatan - Jabatan Sains Komputer dan Jabatan Matematik dan Statistik. CEMS fakulti dan pelajar secara aktif terlibat dalam di kampus program rentas termasuk Vermont Kompleks Pusat Sistem, Vermont Advanced Computing Teras (VACC) dan Integratif Pendidikan Siswazah dan program Latihan (IGERT). Program khidmat masyarakat di seluruh negeri kami mencapai K-12 guru dan pelajar dan termasuk Institut Gabenor Vermont dan PERTAMA Robotik.

Selamat datang Dekan Luis Garcia

Selamat datang ke Kolej Kejuruteraan dan Sains Matematik (CEMS) di UVM. Anda telah memilih bidang pengajian yang akan membolehkan anda untuk membentuk masa depan dunia kita sebagai masyarakat menghadapi cabaran pernah lebih besar, seperti menggunakan sumber yang terhad dengan lebih cekap, mengurangkan jejak umat manusia di dunia ini, dan membangunkan yang baru dan lebih kuat alat pengkomputeran yang membolehkan kita untuk menyelesaikan masalah dengan lebih cepat dan lebih cekap. Sebagai ahli masyarakat CEMS anda akan mempelajari kemahiran yang akan membantu anda berkembang menjadi seorang ahli fikir STEM nombor wahid dan profesional.

CEMS ialah masyarakat yang rapat di mana pelajar mengenali antara satu sama lain dan profesor mereka. Sekolah berorientasikan STEM kami dalam suasana universiti yang komprehensif menyediakan pelajar peluang untuk mengambil kesempatan daripada graduan holistik dan pengalaman sarjana muda. Selain program ijazah kami kami juga menawarkan program sijil inovatif yang memberikan mandat yang membina kelayakan individu dan menyokong beliau keinginan untuk membuat perubahan kerjaya, memajukan dalam bidang, atau mengakses kerja yang lebih tinggi gaji yang.

Salib pendebungaan idea hanya boleh dilakukan dalam suasana seperti CEMS, di mana pelajar mempunyai peluang untuk menimba ilmu pengetahuan untuk menyokong disiplin dalam dan luar kampus. Matlamat kami adalah untuk menyediakan anda dengan pengalaman yang unik yang membolehkan anda untuk memaksimumkan potensi individu anda sambil memberikan anda satu pendidikan bertaraf dunia dan kemahiran yang ditetapkan. Sekali lagi selamat datang ke CEMS.

Lokasi

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Alamat
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, Amerika Syarikat
Telefon
+1 802-656-3131

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: