University of Tampa - Sykes College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Perniagaan Sykes University of Tampa adalah sebuah institusi swasta terkemuka yang memberi tumpuan kepada pembangunan pemimpin global esok. Komitmen kami untuk kecemerlangan ditunjukkan dalam akreditasi AACSB kami - pengiktirafan yang menempatkan kami di antara 5 peratus daripada sekolah perniagaan siswazah di seluruh dunia.

Program inovatif kami merangkumi alat dan teknik terkini, melengkapkan pelajar dengan penyelesaian masalah lanjutan dan kemahiran analisis yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam pasaran yang kompetitif di peringkat global. Kolej ini menikmati hubungan yang bersemangat dengan komuniti perniagaan, dan pelajar kami mendapat manfaat daripada pengalaman pembelajaran dan peluang rangkaian yang luas. Pelbagai pilihan tumpuan ditawarkan dalam program MBA dan MS kami, yang membolehkan pelajar meneroka bakat mereka dan memperibadikan kursus pengajian mereka.

Ahli-ahli fakulti kami mempunyai gabungan kelayakan akademik yang canggih dan pengalaman perniagaan yang praktikal. Mereka bukan sahaja melakukan tugas pengajaran dan bimbingan yang cemerlang tetapi terlibat dalam penyelidikan akademik dan berasaskan industri yang berkaitan. Penyelidikan ini membolehkan kami terlibat dalam pembangunan teori-teori baru dan membantu dalam misi pedagogi kami.

Sykes Kolej Perniagaan

The Sykes College of Business adalah bahagian integral dari kampus universiti 100-hektar yang terletak di tengah-tengah Tampa. Sebagai sebuah institusi yang komprehensif, The University of Tampa menyediakan spektrum sumber penuh, fakulti yang memenuhi syarat dan kemudahan moden.
The Sykes College of Business adalah salah satu sekolah swasta elit di Tenggara yang diiktiraf di kedua-dua peringkat siswazah dan sarjana oleh AACSB Antarabangsa-Persatuan untuk Advance Sekolah Perniagaan Collegiate. AACSB International adalah organisasi akreditasi perniagaan utama, mempromosikan kecemerlangan dan peningkatan berterusan dalam pendidikan sarjana dan siswazah.

Apa yang Kami Sediakan

Di tengah-tengah salah satu daripada komuniti perniagaan Florida yang paling dinamis, The University of Tampa's Sykes College of Business menawarkan pendidikan bertaraf dunia dengan reputasi antarabangsa untuk berjaya.

Di Kolej Perniagaan Sykes, kami berbangga dengan ciri-ciri yang membezakan kami di kalangan program perniagaan utama di dunia:

  • Akreditasi Tertinggi
  • Kurikulum Inovatif
  • Fakulti Cemerlang
  • Pembelajaran Experiential
  • Kemudahan berteknologi tinggi

The Sykes College of Business adalah di mana pemimpin perniagaan esok - dari sekeliling ke tempat yang jauh dari dunia - datang untuk belajar, membangun dan rangkaian. Murid-murid yang berpengalaman dalam pelbagai peringkat umur dan latar belakang menerima latihan lanjutan dalam pelbagai disiplin dari ahli fakulti dengan nadi dalam komuniti perniagaan.

Lokasi

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Alamat
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 (813) 253-3333

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited