University of South Florida Sarasota–Manatee

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

Menjaga masa depan anda. Menjadi Bull a.

Pada USF Sarasota-Manatee, kami percaya pendekatan peribadi kepada pembelajaran membuat semua perbezaan. Apabila anda menyertai komuniti kami, anda lebih daripada hanya pelajar lain. Fokus kami adalah anda setiap langkah perjalanan: penemuan anda, pertumbuhan anda, impian anda.

Tempat Pride

92 peratus graduan kami adalah "sangat berpuas hati" atau "puas" dengan pengalaman mereka. Terdapat lebih 30 kelab pelajar dan organisasi, termasuk Rowing. Pelajar-pelajar kita menikmati pendidikan peribadi dengan nisbah pelajar kepada fakulti 13: 1. Terdapat lebih 17,000 alumni di kawasan itu. utama Siesta, nombor 1 pantai negara adalah hanya pemanduan yang dekat dari kampus. 8 daripada 10 fakulti USFSM memegang pelbagai dalam bidang mereka. USFSM menawarkan lebih 100 latihan dan penyelidikan peluang kepada pelajar. USF Sarasota-Manatee mempunyai lebih daripada 300 pekerja yang membantu untuk berkhidmat kepada seramai 2,041.

Cari minat anda.

Ini mungkin Bulls Negara, tetapi kita tidak kawanan biasa anda. Kami menyesuaikan laluan pendidikan untuk matlamat dan kepentingan setiap pelajar. Kita tahu semua orang dengan nama dan kita mempunyai sistem sokongan yang ditubuhkan khusus untuk kejayaan anda - walaupun selepas permulaan berakhir.

Berjalan dengan Bulls.

Kami menawarkan anda rasa sebenar tempat yang mempunyai kampus yang indah di sepanjang Sarasota Bay. Tetapi jangan hanya mengambil perkataan kami untuk itu - perbincangan dengan rakan-rakan anda di rumah terbuka atau lawatan kampus! Explore dewan kami, bayangkan diri anda di dalam kelas kami dan bertemu pelajar semasa dan fakulti untuk melihat mengapa begitu ramai jatuh cinta dengan USFSM.

Meneroka kawasan tersebut.

Kami terletak di tengah-tengah Sarasota dan Manatee daerah, di mana tidak pernah ada yang kekurangan perkara yang perlu dilakukan atau tempat-tempat untuk meneroka. Antara pantai yang terkenal di dunia, organisasi nasional diiktiraf, aktiviti luar, kehidupan malam yang banyak dan yang terbaik dalam bidang seni dan hiburan - semua dalam beberapa batu dari kampus - USFSM menawarkan jauh lebih daripada kampus kampung tradisional anda.

Mula penyelidikan anda.

program Biologi USFSM ini menggunakan luar tapak makmal yang terletak di Mote Makmal Marin. Belajar daripada pakar-pakar penyelidik dan saintis untuk mendapatkan dunia sebenar, hands-on pengalaman.

Menjadi inovatif.

Berharap untuk terlibat dengan industri hospitaliti? Menjadi pemimpin dalam bidang hospitaliti dan pelancongan dengan mengambil kesempatan daripada Inovasi Lab Culinary USFSM-kanak, kemudahan pengajaran state-of-the-art di Lakewood Ranch.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MA » Lihat MSc » Lihat program sarjana » Lihat Online MA » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Sarjana Seni dalam Pendidikan: Pengajaran dan Pembelajaran Dalam Talian

Campus September 2018 Amerika Syarikat Sarasota

Adakah anda sentiasa cuba memperbaiki diri secara peribadi dan profesional? Adakah anda suka membantu dan mengajar orang lain dalam pelbagai topik yang berbeza? Dengan MA dalam Pendidikan dari USF Sarasota-Manatee anda boleh mendapatkan latihan yang anda perlukan untuk membuat sakelar kerjaya, atau untuk menduduki pekerjaan yang tepat untuk anda. Program ini direka untuk profesional kerja yang mencari lebih banyak latihan dan peluang untuk kemajuan kerjaya dalam pendidikan. [+]

Adakah Ijazah Pendidikan Tepat untuk Anda?

Adakah anda sentiasa cuba memperbaiki diri secara peribadi dan profesional? Adakah anda suka membantu dan mengajar orang lain dalam pelbagai topik yang berbeza? Dengan MA dalam Pendidikan dari USF Sarasota-Manatee anda boleh mendapatkan latihan yang anda perlukan untuk membuat sakelar kerjaya, atau untuk menduduki pekerjaan yang tepat untuk anda. Program ini direka untuk profesional kerja yang mencari lebih banyak latihan dan peluang untuk kemajuan kerjaya dalam pendidikan.

Program ijazah terpilih ini mempunyai tumpuan dalam Pengajaran dan Pembelajaran Dalam Talian yang menyediakan fleksibiliti maksimum untuk para profesional yang menyesuaikan dengan permintaan gaya hidup mereka yang sibuk.... [-]


Sarjana Seni dalam Pendidikan Asas

Campus September 2018 Amerika Syarikat Sarasota

Adakah anda suka bekerjasama dengan orang lain? Adakah anda seorang yang suka kanak-kanak dan komited terhadap kejayaan mereka? Adakah anda terinspirasi untuk membimbing dan mentor minda muda? Jika ya, kerjaya dalam pendidikan rendah mungkin menjadi laluan kerjaya yang tepat untuk anda! [+]

Adakah Program Pendidikan Asas Tepat untuk Anda?

Adakah anda suka bekerjasama dengan orang lain? Adakah anda seorang yang suka kanak-kanak dan komited terhadap kejayaan mereka? Adakah anda terinspirasi untuk membimbing dan mentor minda muda? Jika ya, kerjaya dalam pendidikan rendah mungkin menjadi laluan kerjaya yang tepat untuk anda!

Guru-guru bermotivasi untuk belajar, memimpin dan memberi inspirasi kepada generasi akan datang sebagai tambahan kepada mengubah bidang pendidikan. Mereka berasa komited untuk memupuk kejayaan generasi muda dan menghargai pembelajaran sepanjang hayat, kerjasama dan refleksi sebagai komponen penting dalam pertumbuhan profesional dan peribadi.

Program Sarjana Seni Dalam Pengajaran (MAT), Program Pendidikan Dasar di USFSM dirancang untuk menyediakan guru-guru sekolah yang cemerlang. Program Pendidikan Asas adalah diiktiraf secara nasional dan serantau dengan kurikulum yang berasaskan, berasaskan penyelidikan dan berasaskan piawaian.... [-]


MSc

Sarjana Sains dalam Pengurusan Hospitaliti

Campus Online & Campus Combined September 2018 Amerika Syarikat Sarasota

Adakah anda ingin memainkan peranan penting dalam menangani perubahan dan cabaran dalam industri perhotelan? Adakah anda ingin mengasah kemahiran strategik dan konseptual anda, kebolehan teknologi dan menjadi komunikator yang lebih berkesan? Jika ya, MS dalam bidang Pengurusan Hospitaliti menawarkan pelbagai pengalaman pembelajaran melalui kajian kes, pembelajaran pengalaman, projek penyelidikan dan perkongsian awam, swasta dan institusi untuk membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda. [+]

Adakah Program Pengurusan Hospitality Tepat untuk Anda?

Adakah anda ingin memainkan peranan penting dalam menangani perubahan dan cabaran dalam industri perhotelan? Adakah anda ingin mengasah kemahiran strategik dan konseptual anda, kebolehan teknologi dan menjadi komunikator yang lebih berkesan? Jika ya, MS dalam bidang Pengurusan Hospitaliti menawarkan pelbagai pengalaman pembelajaran melalui kajian kes, pembelajaran pengalaman, projek penyelidikan dan perkongsian awam, swasta dan institusi untuk membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda.

Ambil semangat anda untuk industri pelancongan ke peringkat seterusnya dengan pengalaman tangan untuk menjadi peneraju di sebuah hotel, restoran, resort atau organisasi perhotelan di Florida (dan seterusnya!). Bermula pada musim gugur 2017, anda boleh menghadiri kelas di kampus atau hibrid secara langsung dalam talian yang merupakan campuran pelajaran dalam talian tradisional dan perbincangan masa nyata melalui pembelajaran jarak jauh. Pelajar jarak mesti berhubung dengan kelas hidup yang diajar di kampus USFSM untuk mengadakan perbincangan bersemuka dengan profesor dan rakan-rakan dalam masa nyata.... [-]


Sarjana

Sarjana Pendidikan Kepimpinan Pendidikan

Online Campus Online & Campus Combined Sepenuh masa January 2019 Amerika Syarikat Sarasota + 2 lagi

Adakah anda suka bekerjasama dengan orang lain? Adakah anda seorang yang suka membimbing pelajar dan komited untuk berjaya? Adakah anda terinspirasi untuk mentor generasi masa depan? Jika ya, kerjaya dalam Kepimpinan Pendidikan boleh menjadi profesion yang tepat untuk anda! [+]

Adakah Program Kepimpinan Pendidikan Sesuai untuk Anda?

Adakah anda suka bekerjasama dengan orang lain? Adakah anda seorang yang suka membimbing pelajar dan komited untuk berjaya? Adakah anda terinspirasi untuk mentor generasi masa depan? Jika ya, kerjaya dalam Kepimpinan Pendidikan boleh menjadi profesion yang tepat untuk anda!

Master of Education (MEd) dalam Kepimpinan Pendidikan menawarkan pelajar tiga konsentrasi untuk memilih dari Kepimpinan Kurikulum, Kepimpinan Sekolah Awam K-12 dan Kepimpinan Sekolah Bukan Awam / Piagam. Semua program diluluskan oleh negara dan direka untuk membangunkan pemimpin, penyelia dan pentadbir yang cemerlang untuk sekolah Florida dan negara.

Program ini dirancang untuk menyediakan pemimpin sekolah yang bercita-cita dengan alat yang diperlukan untuk kepimpinan pada abad ke-21. Kurikulum kini, berasaskan penyelidikan dan memberi tumpuan kepada aplikasi dalam penetapan pendidikan di semua peringkat. Kursus juga diajar oleh fakulti dengan pelbagai pengalaman dalam pendidikan termasuk kepimpinan sekolah, pentadbiran daerah dan pengajaran dan penyelidikan universiti. Dengan fleksibiliti dan sokongan dalam fikiran, kursus ini direka untuk profesional yang bekerja.... [-]


Video

Welcome to USF Sarasota-Manatee

Contact

USF Sarasota-Manatee

Alamat 8350 N. Tamiami Trail
FL 34243 Sarasota, Florida, Amerika Syarikat
Website http://www.usfsm.edu/
Telefon 941-359-4330