University of San Francisco - School of Management

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Menjadi pemimpin. Membina organisasi yang produktif dan penyayang. Menjadi kuasa untuk perubahan positif di dunia.

Universiti Sekolah San Francisco Pengurusan adalah di pusat inovasi global dan boleh membantu anda membangunkan kemahiran untuk cemerlang dalam dinamik perniagaan, kerajaan dan bukan keuntungan persekitaran hari ini. Fakulti kami diiktiraf di peringkat antarabangsa komited untuk mengajar anda apa yang anda perlukan untuk berjaya, termasuk mercu tanda pendidikan Jesuit - keadilan sosial dan kewarganegaraan global.

Mengapa USF Pusat Pengajian Pengurusan?

Apabila anda menyertai USF Pusat Pengajian Pengurusan anda menyertai universiti yang komited untuk membangunkan pemimpin penyayang dan produktif.

Misi kami adalah untuk mencabar anda mengkonsep ulang perniagaan dan pengurusan untuk mewujudkan dunia yang lebih berperikemanusiaan dan adil. Kami menuntut kecemerlangan akademik dalam perkhidmatan manusia. Kami memperluaskan pemahaman anda tentang pasaran global hari ini.

Kami terletak di tengah-tengah San Francisco, Salah satu daripada ekosistem perniagaan yang paling kuat di dunia, yang membolehkan kami untuk menyediakan pelajar dengan akses yang tiada tandingannya untuk berteknologi tinggi, bioteknologi, kewangan, modal teroka, dan pemimpin keusahawanan. Selain sukar ditandingi aplikasi dunia sebenar di seluruh pendidikan anda di Pusat Pengajian Pengurusan, kami pelajar ke fakulti nisbah adalah 15: 1 bagi pengalaman pembelajaran yang sangat terlibat dan individu.

Kami membawa bersama para pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari kedua-dua asas akademik keusahawanan kontemporari dan inovasi serta pengalaman perniagaan yang susah payah dan pandangan dari usahawan dan profesional perniagaan. Alumni kami mewakili 117 industri di 50 negeri, 9 wilayah Amerika Syarikat, dan 97 buah negara di seluruh dunia.

Cari program ijazah luar biasa akademik, fakulti yang paling berkaliber, dan seorang pelajar dan alumni masyarakat yang aktif mengubah dunia dari sini. Kami adalah sebuah institusi yang diiktiraf AACSB-, standard tertinggi pencapaian diadakan hanya sebanyak 5% daripada sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Kehidupan di USF Pusat Pengajian Pengurusan

Kehidupan di USF adalah lebih daripada duduk dalam kelas. Pelajar di Sekolah Pengurusan menikmati pengalaman pendidikan kaya yang menyediakan mereka untuk pasaran dinamik hari ini, dari projek-projek perundingan dunia sebenar dan program rendaman global kepada penceramah terkenal dan interaksi dengan pelajar dan alumni rangkaian yang mengubah dunia.

Pusat Pengajian Pengurusan Fakulti

USF Pusat Pengajian Fakulti Pengurusan komited untuk pengajaran yang cemerlang dan didorong oleh dua penekanan pada kerapian akademik dan keadilan sosial. Pendidik kami, pengamal dan cendekiawan menyediakan pelajar dengan pelbagai pengalaman antarabangsa dalam masalah dan amalan pengurusan. Penyelidikan mereka adalah dicetuskan oleh rasa ingin tahu intelektual dan diperkaya oleh sumbangan daripada ahli akademik, dan kerajaan, bukan keuntungan dan pemimpin perniagaan dari seluruh dunia.

Fakulti berdedikasi untuk penyelidikan inovatif dan amalan terbaik, mewujudkan persekitaran pembelajaran bercirikan biasiswa berkualiti tinggi dan perhatian sedar kesan masyarakat terhadap kerja mereka. Mereka berkhidmat kepada masyarakat kita, bandar, dan dunia kita melalui lembaga editorial, pro bono perundingan, lembaga pengarah, dan melalui projek-projek perkhidmatan pembelajaran yang terdapat dalam kurikulum mereka.

This school offers programs in:
  • English

Lihat MSc » Lihat program sarjana » Lihat MBA Sambilan » Lihat MBA »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Sarjana dalam Pembangunan Organisasi

Campus Sepenuh masa 21  August 2019 Amerika Syarikat San Francisco

Program MS dalam Organisasi Pembangunan (MSOD) memberi kuasa kepada profesional untuk memimpin perubahan melalui kerjasama dan hubungan saling percaya dalam sistem organisasi. [+]

Membangunkan kemahiran untuk menangani cabaran organisasi kontemporari, inisiatif perubahan utama dan meningkatkan keberkesanan.

Belajar untuk meningkatkan keberkesanan dan daya tahan organisasi dengan teori relevan dan pengetahuan interdisipliner. Memperoleh kemahiran dalam penilaian organisasi, diagnosis, pelaksanaan, dan penilaian yang akan menyediakan anda untuk memainkan peranan kepimpinan. Program kami telah direka dengan profesional bekerja dalam fikiran. Waktu kelas hujung malam dan hujung minggu menampung jadual sibuk anda, sementara saiz kelas kecil dan sistem kohort unik mempromosikan hubungan yang lebih kaya dan pengalaman yang lebih banyak.

The MS dalam Pembangunan Organisasi (MSOD) program memberi kuasa profesional untuk membawa perubahan melalui kerjasama dan hubungan yang saling mempercayai dalam sistem organisasi. Pelajar mempelajari teori dan model OD, mengamalkan penyelidikan tindakan partisipatif dan membangunkan kemahiran untuk menyumbang, menguruskan, dan mengetuai pasukan dengan berkesan. Program MSOD menghargai kesedaran diri, penjagaan diri, refleksi, dan belas kasihan sebagai blok bangunan perubahan. Kurikulum program MSOD dirancang sekitar empat elemen penting yang menentukan bidang: refleksi (self-as-instrument), diagnosis, pelaksanaan, dan penilaian.... [-]


Sarjana Keusahawanan dan Inovasi

Campus Sepenuh masa 12  August 2019 Amerika Syarikat San Francisco Taiwan Taipei + 2 lagi

Hanya langkah dari beberapa syarikat yang paling inovatif di dunia di Lembah Silikon dan San Francisco, USE MSEI membantu anda membina kemahiran penting, mengendalikan senario permulaan dunia, dan mewujudkan persatuan profesional untuk melancarkan kerjaya keusahawanan di rantau ini yang terus melancarkan semula dirinya. [+]

Hanya langkah dari beberapa syarikat yang paling inovatif di dunia di Lembah Silikon dan San Francisco, USE MSEI membantu anda membina kemahiran penting, mengendalikan senario permulaan dunia, dan mewujudkan persatuan profesional untuk melancarkan kerjaya keusahawanan di rantau ini yang terus melancarkan semula dirinya.

Semasa ijazah sarjana setahun ini, ambil perjalanan keusahawanan untuk melancarkan kerjaya barunya.

Sertai kelas kecil pelajar termotivasi, mengalami kurikulum canggih, dan memanfaatkan ekosistem inovasi ekologi Silicon Valley.

USF menyampaikan pembelajaran teoretikal, pengajaran dan pengalaman penting untuk membantu anda melancarkan kerjaya baru atau usaha baru anda.... [-]


Sarjana Sistem Maklumat

Campus Sepenuh masa 24  August 2019 Amerika Syarikat San Francisco San Jose + 1 lagi

Menjadi pakar dalam membantu syarikat-syarikat berjaya dengan teknologi maklumat. Dapatkan Master of Science dalam Sistem Maklumat di University of San Francisco. [+]

Menjadi pakar dalam membantu syarikat-syarikat berjaya dengan teknologi maklumat. Dapatkan Master of Science dalam Sistem Maklumat di University of San Francisco.

Membina asas kejayaan kerjaya jangka panjang. Kurikulum program ijazah Sistem Maklumat MS adalah berdasarkan cadangan kurikulum yang diluluskan oleh negaraDapatkan ijazah semasa bekerja sepenuh masa. Hadiri kelas petang yang bertemu satu atau dua malam seminggu, dan pada hari Sabtu sekali-sekala. Tempoh program biasa adalah kurang daripada dua tahun, termasuk 36 unit.Siapakah rakan sekelas kamu? Belajar dari kohort anda , rangkaian pelajar berbakat yang mewakili pelbagai bidang. Program ini direka untuk profesional yang mengimbangi komitmen peribadi, profesional, dan akademik.Gambaran Keseluruhan ProgramPanjang program biasa adalah kurang daripada 24 bulan, dengan 36 unitHadiri kelas empat jam pada satu atau dua malam semingguDua tahun pengalaman kerja profesional disukaiDitawarkan di kampus USF San JoseButiran... [-]

Sarjana

Sarjana dalam Pengurusan Keusahawanan Global

Campus Sepenuh masa August 2019 Sepanyol Barcelona Amerika Syarikat San Francisco Taiwan Taipei + 4 lagi

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global. [+]

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global .

Melibatkan diri dalam pengalaman perniagaan global yang tidak dapat ditandingi yang membawa anda ke Barcelona, ​​Taipei, dan San Francisco untuk mempelajari keusahawanan dan pengurusan melalui lensa budaya perniagaan yang unik di setiap bandar.

Sarjana dalam Pengurusan Keusahawanan GlobalKursus diajar dalam bahasa InggerisPelajar empat bulan di setiap bandar yang mengambil bahagianLulusan dalam satu tahunKesemua tiga universiti yang mengambil bahagian berada dalam kira-kira 12% sekolah perniagaan terakreditasi oleh Persatuan ke Sekolah-sekolah Perniagaan Berpusat ( AACSB )Program ini dibangunkan bersama melalui tiga universiti yang mengambil bahagianUniversiti San Francisco (San Francisco, Amerika Syarikat)IQS School of Management - Universitat Ramon Llull, Instituto Químico de Sarrià (Barcelona, ​​Sepanyol)Universiti Katolik Fu Jen (Taipei, Taiwan)Ciri Ijazah... [-]

Sarjana Pentadbiran Awam

Online Campus Sambilan 21  August 2019 Amerika Syarikat San Francisco + 1 lagi

Menavigasi persimpangan sektor awam, swasta dan bukan keuntungan. Terjemahkan teori ke dalam amalan dan mula melaksanakan dasar yang menyokong komuniti anda. [+]

Menavigasi persimpangan sektor awam, swasta dan bukan keuntungan. Terjemahkan teori ke dalam amalan dan mula melaksanakan dasar yang menyokong komuniti anda.

Program MPA kami memberi keutamaan kepada pengalaman bersemuka yang mempersiapkan anda untuk mengatasi kepentingan umum melalui pengumpulan dan analisis bukti yang penting untuk melaksanakan strategi perkhidmatan awam.

Jadual kelas yang fleksibel membantu para profesional yang bekerja mengimbangi kehidupan mereka yang sibuk, sementara saiz kelas kecil mempromosikan satu-satu perhatian dan bangunan hubungan yang lebih mendalam.

Mengenai Program Sarjana Pentadbiran AwamPanjang program biasa ialah 21 bulan dengan 38 unit.Kelas-kelas yang ditawarkan pada hari Sabtu.Diutamakan tetapi tidak diperlukan - dua tahun pengalaman kerja profesional, termasuk latihan.Pelbagai pilihan beasiswa dan bantuan kewangan .Kelas bermula setiap kejatuhan di kampus USF Downtown San Francisco . Juga ditawarkan pada musim gugur, musim bunga dan musim panas, 100% dalam talian .Diakreditasi oleh NASPAA, organisasi keanggotaan utama program sarjana dalam pentadbiran awam, dasar awam, hal ehwal awam, dan orang awamPeringkat di antara Program Hal Ehwal Awam Terbaik oleh Berita ASKepekatan Pentadbiran Perkhidmatan Kesihatan menawarkan pelajar ke ijazah pengurusan awam khusus yang direka untuk kerjaya dalam sistem penjagaan kesihatan AS.Program MPA juga ditawarkan 100% secara dalam talian .... [-]

Sarjana Pentadbiran Bukan Untung

Campus Sepenuh masa Sambilan 12 - 21  August 2019 Amerika Syarikat San Francisco + 1 lagi

Membangunkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai pengurusan bukan keuntungan kerana anda menyiasat persekitaran politik, ekonomi, undang-undang dan sosial organisasi bukan untung. [+]

Dapatkan gelar Master of Nonprofit yang khusus 12 bulan dalam suasana dinamik di pusat bandar San Francisco.

Sarjana Pentadbiran Bukan Untung (MNA) di Sekolah Pengurusan Universiti San Francisco menyediakan profesional bukan keuntungan kepada kepimpinan dan kedudukan pengurusan dalam sektor bukan untung dan sosial. Selaras dengan motto Universiti mengubah dunia dari sini , program MNA menggalakkan pemimpin bukan keuntungan kompeten dan pengurus yang berkesan untuk penyelesaian inovatif, strategik dan sistemik untuk menjadikan dunia sebagai tempat yang lebih baik. Kurikulum yang direka dengan cermat dan pembelajaran pengalaman tertanam meningkatkan kecekapan pengurusan dan keupayaan kepimpinan dalam bidang:... [-]


Sarjana Sains dalam Analisis Kewangan

Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 22  August 2019 Amerika Syarikat San Francisco + 1 lagi

Sarjana Sains dalam Analisis Kewangan (MSFA) di University of San Francisco difokuskan untuk membina kepakaran dalam analisis dan pengurusan pelaburan. [+]

Tidak ada bandar di dunia seperti San Francisco. Mengubah kerjaya anda di SF Bay Area dengan USF Master of Science dalam Analisis Kewangan.

Lokasi yang tiada tandingan

Lokasi USF boleh memberi kesan langsung kepada hasil kerjaya . Kampus pusat bandar kami menempatkan anda di tengah-tengah daerah kewangan San Francisco. Anda akan membina rangkaian profesional anda dengan firma kewangan terkemuka dan syarikat global yang terletak hanya blok jauhnya.

Pengalaman Pelajar

Direka untuk graduan dan pelajar baru-baru ini di peringkat awal kerjaya mereka, MSFA sepenuh masa adalah program satu setengah tahun yang merangkumi Projek Penyelidikan atau Penyerapan Akademik.

Teknologi dan Sijil Terkini Memperolehi kemahiran penting untuk menganalisis data kewangan menerusi terminal makmal Bloomberg di dalam ruang dagangan khusus kami, dan mendapat sijil dan kepakaran Bloomberg yang sangat dicari.... [-]


Video

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Contact

USF School of Management Downtown Campus

Alamat University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Website http://www.usfca.edu/management/
Telefon +1 415-422-2221

Alamat Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon false

Alamat San Jose, California, Amerika Syarikat
Telefon false

Alamat Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan