Baca keterangan rasmi

Menjadi pemimpin. Membina organisasi yang produktif dan penyayang. Menjadi kuasa untuk perubahan positif di dunia.

Universiti Sekolah San Francisco Pengurusan adalah di pusat inovasi global dan boleh membantu anda membangunkan kemahiran untuk cemerlang dalam dinamik perniagaan, kerajaan dan bukan keuntungan persekitaran hari ini. Fakulti kami diiktiraf di peringkat antarabangsa komited untuk mengajar anda apa yang anda perlukan untuk berjaya, termasuk mercu tanda pendidikan Jesuit - keadilan sosial dan kewarganegaraan global.

Mengapa USF Pusat Pengajian Pengurusan?

Apabila anda menyertai USF Pusat Pengajian Pengurusan anda menyertai universiti yang komited untuk membangunkan pemimpin penyayang dan produktif.

Misi kami adalah untuk mencabar anda mengkonsep ulang perniagaan dan pengurusan untuk mewujudkan dunia yang lebih berperikemanusiaan dan adil. Kami menuntut kecemerlangan akademik dalam perkhidmatan manusia. Kami memperluaskan pemahaman anda tentang pasaran global hari ini.

Kami terletak di tengah-tengah San Francisco, Salah satu daripada ekosistem perniagaan yang paling kuat di dunia, yang membolehkan kami untuk menyediakan pelajar dengan akses yang tiada tandingannya untuk berteknologi tinggi, bioteknologi, kewangan, modal teroka, dan pemimpin keusahawanan. Selain sukar ditandingi aplikasi dunia sebenar di seluruh pendidikan anda di Pusat Pengajian Pengurusan, kami pelajar ke fakulti nisbah adalah 15: 1 bagi pengalaman pembelajaran yang sangat terlibat dan individu.

Kami membawa bersama para pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari kedua-dua asas akademik keusahawanan kontemporari dan inovasi serta pengalaman perniagaan yang susah payah dan pandangan dari usahawan dan profesional perniagaan. Alumni kami mewakili 117 industri di 50 negeri, 9 wilayah Amerika Syarikat, dan 97 buah negara di seluruh dunia.

Cari program ijazah luar biasa akademik, fakulti yang paling berkaliber, dan seorang pelajar dan alumni masyarakat yang aktif mengubah dunia dari sini. Kami adalah sebuah institusi yang diiktiraf AACSB-, standard tertinggi pencapaian diadakan hanya sebanyak 5% daripada sekolah-sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Kehidupan di USF Pusat Pengajian Pengurusan

Kehidupan di USF adalah lebih daripada duduk dalam kelas. Pelajar di Sekolah Pengurusan menikmati pengalaman pendidikan kaya yang menyediakan mereka untuk pasaran dinamik hari ini, dari projek-projek perundingan dunia sebenar dan program rendaman global kepada penceramah terkenal dan interaksi dengan pelajar dan alumni rangkaian yang mengubah dunia.

Pusat Pengajian Pengurusan Fakulti

USF Pusat Pengajian Fakulti Pengurusan komited untuk pengajaran yang cemerlang dan didorong oleh dua penekanan pada kerapian akademik dan keadilan sosial. Pendidik kami, pengamal dan cendekiawan menyediakan pelajar dengan pelbagai pengalaman antarabangsa dalam masalah dan amalan pengurusan. Penyelidikan mereka adalah dicetuskan oleh rasa ingin tahu intelektual dan diperkaya oleh sumbangan daripada ahli akademik, dan kerajaan, bukan keuntungan dan pemimpin perniagaan dari seluruh dunia.

Fakulti berdedikasi untuk penyelidikan inovatif dan amalan terbaik, mewujudkan persekitaran pembelajaran bercirikan biasiswa berkualiti tinggi dan perhatian sedar kesan masyarakat terhadap kerja mereka. Mereka berkhidmat kepada masyarakat kita, bandar, dan dunia kita melalui lembaga editorial, pro bono perundingan, lembaga pengarah, dan melalui projek-projek perkhidmatan pembelajaran yang terdapat dalam kurikulum mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

University of San Francisco - School of Management

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global. ... [+]

Memperoleh pengalaman perniagaan multikultur secara langsung di tiga benua dengan ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global.

Ijazah Sarjana USF dalam Pengurusan Keusahawanan Global (MGEM) direka untuk graduan kolej baru-baru ini dari pelbagai disiplin akademik. Melalui program ijazah ini, para pelajar mengkaji dan mengamati aspek global dan lintas budaya dari keputusan perniagaan dalam firma keusahawanan.

Melibatkan diri dalam pengalaman perniagaan global yang tidak dapat ditandingi yang membawa anda ke Barcelona, ​​Taipei, dan San Francisco untuk mempelajari keusahawanan dan pengurusan melalui lensa budaya perniagaan yang unik di setiap bandar.... [-]

Sepanyol Barcelona Amerika Syarikat San Francisco Taiwan Taipei  + 2 Lagi
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of San Francisco - School of Management

Program MPA USF mengutamakan pengalaman bersemuka yang mempersiapkan anda untuk mengatasi minat umum melalui pengumpulan dan analisis bukti yang penting untuk melaksanaka ... [+]

Menavigasi persimpangan sektor awam, swasta dan bukan keuntungan. Terjemahkan teori ke dalam amalan dan mula melaksanakan dasar yang menyokong komuniti anda.

Program MPA USF mengutamakan pengalaman bersemuka yang mempersiapkan anda untuk mengatasi minat umum melalui pengumpulan dan analisis bukti yang penting untuk melaksanakan strategi perkhidmatan awam.

Jadual kelas yang fleksibel membantu para profesional yang bekerja mengimbangi kehidupan mereka yang sibuk, sementara saiz kelas kecil mempromosikan satu-satu perhatian dan bangunan hubungan yang lebih mendalam.

Sarjana Pentadbiran Awam (MPA) menawarkan dua trek; trek pentadbiran awam am dan kepekatan pentadbiran perkhidmatan kesihatan. Ia menyediakan pertengahan kerjaya dan profesional yang berpengalaman dengan peluang untuk mendapatkan pendidikan pengurusan yang lebih maju yang berkaitan dengan pelbagai organisasi dalam sektor awam, bukan keuntungan, dan industri penjagaan kesihatan.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
21 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of San Francisco - School of Management

Teruskan tradisi kepimpinan etika dan kreativiti tradisi USF, mempelajari kemahiran teoretikal dan praktikal yang diperlukan untuk menjadi pemimpin bukan keuntungan dalam ... [+]

Teruskan tradisi kepimpinan etika dan kreativiti tradisi USF, mempelajari kemahiran teoretikal dan praktikal yang diperlukan untuk menjadi pemimpin bukan keuntungan dalam program ijazah tertua negara di Pentadbiran Bukan Untung. Dapatkan gelar Master of Nonprofit yang khusus 12 bulan dalam suasana dinamik di pusat bandar San Francisco.

Program sarjana Pentadbiran Universiti San Francisco menarik dari perkongsian utama dengan pertubuhan bukan kerajaan (NGO), bukan keuntungan, yayasan dan usahawan yang terlibat dalam pembangunan antarabangsa dan penglibatan global.

Pelajar memperdalam biasiswa sosial mereka melalui kurikulum tersuai yang mungkin termasuk pencerobohan global akademik, magang antarabangsa dan projek capstone global.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Og 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of San Francisco - School of Management

Sarjana Sains dalam Analisis Kewangan (MSFA) di University of San Francisco difokuskan untuk membina kepakaran dalam analisis dan pengurusan pelaburan. ... [+]

Tidak ada bandar di dunia seperti San Francisco. Mengubah kerjaya anda di SF Bay Area dengan USF Master of Science dalam Analisis Kewangan.

Lokasi yang tiada tandingan

Lokasi USF boleh memberi kesan langsung kepada hasil kerjaya . Kampus pusat bandar kami menempatkan anda di tengah-tengah daerah kewangan San Francisco. Anda akan membina rangkaian profesional anda dengan firma kewangan terkemuka dan syarikat global yang terletak hanya blok jauhnya.

Pengalaman Pelajar

Direka untuk graduan dan pelajar baru-baru ini di peringkat awal kerjaya mereka, MSFA sepenuh masa adalah program satu setengah tahun yang merangkumi Projek Penyelidikan atau Penyerapan Akademik. Baca lebih lanjut mengenai pengalaman pelajar ijazah Analisis Kewangan MS.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 - 22 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

University of San Francisco - School of Management

Kelas dalam program USF MS dalam Pembangunan Organisasi memberi tumpuan kepada pemahaman tingkah laku di peringkat individu, pasukan, dan sistem. ... [+]

Setiap organisasi memerlukan pemimpin yang memahami sains pengurusan perubahan, serta seni membimbing orang, pasukan, pertumbuhan, dan perubahan. Menjadi pemimpin di USF.

Kelas dalam program USF MS dalam Pembangunan Organisasi memberi tumpuan kepada pemahaman tingkah laku di peringkat individu, pasukan, dan sistem.

Bagi mana-mana organisasi yang bergantung kepada rakyatnya dan keupayaan mereka untuk bertindak balas dan perubahan-perubahan, pakar pembangunan organisasi adalah kritikal.

Butiran Program Ijazah Pembangunan OrganisasiPanjang program biasa ialah 21 bulan, dengan 32 unit.Kelas-kelas yang dijadualkan pada waktu hujung minggu dan kad... [-]
Amerika Syarikat San Francisco
Og 2019
English
Sepenuh masa
21 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of San Francisco - School of Management

USF MS 12 dalam Keusahawanan dan Inovasi direka untuk memastikan graduan kolej baru-baru ini mendapat kemahiran dan pengalaman penting untuk bersaing dengan terbaik dalam ... [+]

USF MS 12 dalam Keusahawanan dan Inovasi direka untuk memastikan graduan kolej baru-baru ini mendapat kemahiran dan pengalaman penting untuk bersaing dengan terbaik dalam ekonomi inovasi hari ini dan melancarkan kerjaya keusahawanan dari Silicon Valley.

Sertai kelas kecil pelajar termotivasi, mengalami kurikulum canggih, dan memanfaatkan ekosistem inovasi ekologi Silicon Valley.

Membangunkan kerjaya anda sebagai pemimpin yang inovatif yang akan membantu fesyen dunia yang lebih berperikemanusiaan dan adil melalui penciptaan produk, perkhidmatan, dan usaha baru yang memberi perkhidmatan kepada komuniti di seluruh dunia.

Sama ada matlamat anda adalah untuk melancarkan firma anda sendiri, menyertai permulaan modal yang disokong oleh modal, langkah ke dalam peranan pembangunan perniagaan dalam perusahaan korporat yang besar, menyumbang kepada perusahaan sosial atau membawa kemahiran inovatif baru dan persatuan kepada perniagaan keluarga anda, USF MSEI menyampaikan pembelajaran teoritis, pengajaran dan pengalaman penting untuk membantu anda mencapai matlamat anda... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Og 2019
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of San Francisco - School of Management

Menjadi pakar dalam membantu syarikat-syarikat berjaya dengan teknologi maklumat. Dapatkan Master of Science dalam Sistem Maklumat di University of San Francisco. ... [+]

Menjadi pakar dalam membantu syarikat-syarikat berjaya dengan teknologi maklumat. Dapatkan Master of Science dalam Sistem Maklumat di University of San Francisco.

Kurikulum program MSIS adalah berdasarkan cadangan kurikulum yang diluluskan oleh negara dari Persatuan Sistem Maklumat (AIS) dan Persatuan untuk Mesin Pengkomputeran (ACM). Ia kerap dikemas kini untuk memberi pelajar USF suatu daya saing untuk pekerjaan.

Membina asas kejayaan kerjaya jangka panjang. Kurikulum program ijazah Sistem Maklumat MS adalah berdasarkan cadangan kurikulum yang diluluskan oleh negaraDapatkan ijazah semasa bekerja sepenuh masa. Hadiri kelas petang yang bertemu satu atau dua... [-]
Amerika Syarikat San Jose
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
24 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

USF School of Management Downtown Campus
Alamat
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 415-422-2221
Alamat
Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
false
Alamat
San Jose, California, Amerika Syarikat
Telefon
false
Alamat
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan