University of Saint Francis Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa University of Saint Francis?

Pendapatan Potensi: USF pangkat 5 untuk pendapatan Best Potensi semua Indiana Sekolah. Hasil: 93% daripada 2015 graduan telah bekerja, mendaftar dalam program pendidikan, perkhidmatan tentera atau sukarela. Kedudukan: USF pangkat dalam 100 teratas di kalangan Universiti Wilayah (Midwest) mengikut US News & World Report. Nilai: Washington Monthly menyenaraikan USF sebagai # 40 di negara ini untuk "Bang terbaik untuk pelaburan anda" dalam pendidikan.

"Ia adalah sangat penting bahawa misi dan nilai-nilai sekolah mencerminkan saya sendiri. Saya akan memilih beberapa sekolah-sekolah lain, tetapi suka program USF itu. Saya menggemari pengalaman ASN saya, jadi secara semula jadi saya memilih USF untuk ijazah saya. "

Mike GeRue, Ijazah Sarjana Muda Sains Kejururawatan '99 & Master of Nursing Pentadbiran '09

Ketua Pegawai Operasi, Parkview Institut Jantung

Convenience Kajian dari rumah - atau di mana saja anda berada! Fleksibiliti Ketahui pada kelajuan anda sendiri. Mendapat ijazah anda dalam masa 12 bulan. Kemampuan Nikmati penjimatan besar berbanding kos, program tradisional di kampus. Kualiti USF menyediakan sangat kedudukan program dengan sangat baik, hasil yang boleh diukur.

majikan bakal mengatakan:

"Jururawat yang datang kepada kami dari The University of Saint Francis benar-benar mempunyai nilai-nilai yang kita mahu. Mereka menyediakan perkhidmatan gembira. Mereka menyediakan menghormati kehidupan. Mereka mengambil berat tentang pesakit kami. Anda tidak boleh pergi ke dalam kejururawatan hanya mencari pekerjaan yang baik membayar, anda perlu bersungguh-sungguh menyayangi orang lain. Anda perlu bersedia untuk berkorban, dan jika anda berada, kemudian kejururawatan adalah kerjaya untuk anda. "

Carol Schuster, BSN, MBA, RN

Naib Presiden Perkhidmatan Penjagaan Pesakit, Ketua Pegawai Kejururawatan, Franciscan Health-Crown Point

The USF Proses Kemasukan

Memohon kepada University of Saint Francis program ijazah dalam talian adalah kedua-dua mudah dan cepat. Jika anda memenuhi tahap dan keperluan GPA terkumpul, anda hanya perlu melengkapkan permohonan dalam talian bagi kemasukan, termasuk yang berikut:

Salinan transkrip rasmi anda dari sekolah yang memberi ijazah sarjana muda anda atau yang lebih tinggi Surat ringkas permohonan menyatakan sebab-sebab peribadi dan profesional anda untuk mengikuti ijazah sarjana dari USF resume anda

Selepas permohonan anda diserahkan, anda boleh kembali bila-bila masa untuk melog masuk dan menyemak status kemasukan anda. Sebaik sahaja anda diterima, anda boleh meneroka pilihan bantuan kewangan. A deposit tuisyen yang akan datang, dan kemudian anda sbg mahasiswa dan mula kelas.

Manfaat Kerjaya

Manfaat terbesar adalah bahawa anda tidak perlu meletakkan kerjaya anda sambil anda belajar dalam talian dengan kami. manfaat kerjaya lain termasuk yang berikut:

Anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran majikan bahagian mengingini dalam pemohon atas, meningkatkan pemasaran anda dan potensi pendapatan. Anda akan dapat untuk meletakkan apa yang anda belajar berkuat kuasa di tempat kerja - sering sebaik sahaja anda belajar. Anda akan belajar cara-cara baru yang bekerjasama dan kerja berpasukan manakala mendapat rangkaian baru kenalan.

Lokasi

Fort Wayne

Alamat
2701 Spring Street

46808 Fort Wayne, Indiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: