University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Kolej

Sebagai salah satu universiti Katolik Jesuit utama negara, College of Arts and Sciences berpasangan dengan kurikulum akademik yang ketat dengan perspektif global, bandar. Visi kejayaan kolej ini melibatkan kedua-dua kepala dan hati, dengan ahli fakulti yang cemerlang yang memberi pelajar kemahiran dan belas kasihan untuk membentuk dunia yang lebih adil dan berperikemanusiaan.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, cendekiawan kami telah mendapat pengiktirafan kebangsaan yang belum pernah terjadi sebelumnya: memenangi anugerah negara, menerima geran baru utama dan biasiswa Fulbright yang berprestij, dan mempamerkan pameran seni utama dan festival filem di seluruh dunia.

Pelajar kami telah menerbitkan penyelidikan bersama fakulti kami, memenangi hadiah untuk penulisan mereka, menerima persaingan yang sangat kompetitif, dan diterima di sekolah siswazah yang terbaik. Mereka juga terlibat dalam komuniti dan mereka membuat perbezaan. Dari bangunan perpustakaan untuk kanak-kanak jalanan di Zambia untuk merapatkan jurang digital di Peru, untuk memerangi perhambaan moden di sini di Amerika Syarikat, pelajar kami mengubah dunia menjadi lebih baik.

Kolej Kesenian dan Sains menawarkan pelbagai pilihan pendidikan yang dipenuhi dengan misi untuk memberikan bukan sahaja pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya sebagai orang dan profesional tetapi juga nilai dan kepekaan yang diperlukan untuk menjadi lelaki dan wanita untuk orang lain.


Marcelo Camperi, Dekan Kolej Kesenian dan Sains

Program kami

Di bandar inovasi, keusahawanan, dan budaya, USF menawarkan 16 program Sarjana yang unik di Kolej Kesenian dan Sains.

Graduan oleh Nombor

Sapukan kepada USF

Pendidikan USF bukan hanya mengenai buku pintar, ia adalah tentang membuat perbezaan yang tulen.

Lokasi

San Francisco

University of San Francisco

Alamat
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 415.422.5101