Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di University of San Diego Joan B. Kroc School of Peace Studies, kami mempromosikan pelbagai pendekatan untuk pembangunan semula dan keadilan sosial, mengintegrasikan teori dan amalan di dalam kelas serta komuniti di seluruh dunia.

Kami meneliti sebahagian daripada fenomena yang paling sukar dan paling menyusahkan masa kita, menghasilkan kerja yang ketat dan inovatif yang diterbitkan dalam pelbagai rangkaian.

Pelajar dari seluruh dunia disediakan oleh fakulti yang luar biasa dan mendapat pengalaman dalam bidang ini melalui Program Latihan dan Program Kroc School - Institut Perdamaian dan Keadilan, Institut Trans-Sempadan, dan Pusat Perdamaian dan Perdagangan (yang terakhir dengan kerjasama School of Business Administration).

Sekolah Kroc adalah sumber untuk peacebuilding antarabangsa dan pakar chang, pelajar, fakulti, ahli komuniti dan semua yang berdedikasi untuk keamanan dan keadilan.

Kami menjemput anda untuk meneroka laman web kami, mengetahui lebih lanjut mengenai program tuan kami dan kerja-kerja institut kami, mendaftar untuk e-newsletter kami, atau menjadualkan lawatan.

Lokasi

San Diego

University of San Diego - Joan B. Kroc Institute for Peace and Justice

Alamat
University of San Diego
5998 Alcalá Park
San Diego, CA

92110 San Diego, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 619-260-4600