UNC System International Recruitment Consortium

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

"11 universiti kami adalah pelbagai seperti matlamat anda."
UNC International mewakili sekumpulan 11 universiti berkualiti tinggi di University of North Carolina System. Institusi kami merangkumi negeri, dari pergunungan ke pantai. Mereka terdiri daripada kecil dan peribadi dengan 3,500 pelajar, hingga intensif dan intensif penyelidikan dengan 35,000 pelajar. Dengan program pengajaran dan pembelajaran untuk siswazah untuk program pascasiswazah, kami benar-benar menawarkan sesuatu untuk setiap pelajar.

"Mampu. Boleh diakses. Diakui. Sebelas universiti yang hebat, yang mana yang sesuai untuk anda? "
Dengan begitu banyak pilihan, kami memahami bahawa memilih universiti yang tepat dan program pengajian dapat merasa sangat menggembirakan bagi pelajar antarabangsa, dan tujuan kami adalah untuk menyelaraskan proses untuk anda. UNC International melakukan ini dengan berkhidmat sebagai hub untuk pelajar yang berminat untuk belajar di salah satu sekolah ahli kami - 11 universiti yang sangat baik, satu perhentian!

Kami di sini untuk membantu!
Kakitangan yang berpengetahuan kami telah membuat penyelidikan awal untuk anda dengan menyusun maklumat yang anda ingin tahu - kedudukan, program pengajian yang ketara, prospek kerjaya, tarikh akhir permohonan dan keperluan, dan banyak lagi - untuk semua universiti kami di satu tempat yang mudah. Hubungi kami dan marilah kami membantu anda mencari universiti UNC International yang paling sesuai dengan matlamat profesional dan peribadi anda.

Lokasi

Bukit Chapel

Alamat
910 Raleigh Road
27514 Bukit Chapel, North Carolina, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami