University of Florida Levin College of Law

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The University of Florida Levin College of Law mempunyai tradisi lama untuk menghasilkan pemimpin nasional dan merupakan salah satu nilai terbaik bangsa dalam pendidikan undang-undang.

Pemimpin Latihan

UF Law - UF Law mempunyai tradisi lama untuk menyiapkan graduannya untuk peranan kepimpinan yang signifikan. Kami meletakkan pertama di Florida, keempat di kalangan sekolah-sekolah awam, dan kelapan keseluruhan dalam "output," iaitu berkaliber di kalangan graduan sekolah. Ia menduduki tangga keempat di kalangan sekolah undang-undang awam pada tahun 2013 (diikat untuk keseluruhan ketujuh) dalam bilangan graduannya yang berkhidmat sebagai hakim daerah dan mahkamah litar persekutuan; lebih daripada 250 graduan berkhidmat sebagai rayuan negeri dan hakim percubaan di Florida, dan banyak yang berperanan dalam peranan di negara lain juga. Tiada sekolah undang-undang yang lain telah menghasilkan banyak presiden Persatuan Bar Amerika sejak tahun 1973; lima termasuk Presiden 2010-11 Steve Zack (gambar). Graduan juga diwakili oleh majoriti Presiden Bar Florida, termasuk presiden semasa Eugene Pettis (JD 85), Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87), dan John G. White III (JD 79). Empat Gabenor Florida dan ratusan senator, wakil dan ahli kabinet negeri berasal dari UF Law . Dua belas graduan juga menjadi presiden kolej, dan lebih daripada sedozen telah berkhidmat sebagai dekan sekolah undang-undang.

Kepelbagaian dalam kepimpinan

Kami amat berbangga dengan rekod pencapaian kami dalam menghasilkan pelbagai pemimpin untuk profesion undang-undang. Eugene K. Pettis (JD 85) menjadi presiden Afrika-Amerika pertama The Florida Bar pada tahun 2013. Stephen N. Zack (JD 71), datang ke Amerika Syarikat dari Cuba pada tahun 1961 dan menjadi presiden pertama Hispanik kedua Florida Bar dan Persatuan Bar Amerika. Martha Barnett (JD 72) menjadi salah satu daripada presiden ABA wanita pertama pada tahun 2000. UF Law menduduki peringkat pada tahun 2012 sebagai salah satu daripada enam sekolah teratas untuk orang kulit hitam di Selatan oleh Pada Menjadi majalah Black Lawyer.

Kedudukan

Berita AS

Salah satu nilai terbaik bangsa dalam pendidikan undang-undang

UF Law adalah keempat paling berpatutan di kalangan 50 sekolah undang-undang tertinggi di negara berdasarkan data Persatuan Bar Amerika untuk tuisyen dan yuran serta perbelanjaan tahunan. Kira-kira 50 fakulti tenure / tenure dan 80-plus ahli fakulti lain yang menyokong kolej melalui klinikal, penyelidikan, latihan kemahiran dan program pentadbiran bekerja untuk mendidik lebih dari 1,000 pelajar. Pelajar boleh menjadi pakar dalam Undang-undang Alam Sekitar dan Penggunaan Tanah, Estet dan Amalan Amanah, Undang-undang Keluarga, Undang-undang Harta Intelek, dan Undang-undang Antarabangsa dan Perbandingan. Bidang e-discovery berkembang juga di UF Law di mana pelajar terdedah kepada perisian, pengurusan, dan praktik tangan. Sebagai tambahan kepada JD, kolej ini menawarkan LL.M dalam Perpajakan, Perpajakan Antarabangsa, Undang-undang Penggunaan Alam Sekitar dan Tanah, dan Undang-Undang Perbandingan serta salah satu dari beberapa SJD dalam Perpajakan di negara ini. UF Law menawarkan program sijil JD dalam Undang-undang Alam Sekitar dan Penggunaan Tanah, Estet dan Amalan Amanah, Undang-undang Keluarga, Undang-undang Harta Intelek, dan Undang-undang Antarabangsa dan Perbandingan; pelbagai program sarjana bersama; pusat khusus, institut dan kawasan program; dan penawaran klinikal yang kuat.

Peluang di rumah dan di luar negara

Gainesville menganjurkan salah satu program merekrut di kampus terbesar di Tenggara, dengan majikan undang-undang yang mewawancara sepanjang musim gugur dan musim bunga. Di samping itu, UF Law menarik pengunjung ke kampus setiap tahun untuk bercakap dengan pelajar. UF Law - UF Law telah mempunyai lapan lawatan Mahkamah Agung ke Mahkamah selama lapan tahun yang lalu. Banyak persembahan boleh dilihat untuk kemudahan anda di halaman webcast kami. Program antarabangsa UF Law kuat dan kepakaran fakulti dalam isu undang-undang antarabangsa memperluaskan kurikulum sekolah dan penawaran antarabangsa dan memperkuat hubungannya dengan program dan sarjana di seluruh dunia.

Kemudahan yang canggih

Kemas kini terkini untuk kemudahannya membuat UF Law menjadi persekitaran pembelajaran yang utama. Projek pembesaran dan pengubahsuaian bernilai AS $ 25 juta pada tahun 2005 menjadikan perpustakaan UF Law salah satu yang terbesar di Tenggara dan antara 20 teratas di negara ini. Pusat penyokong berbilang juta baru yang dibuka pada Fall 2009 menyediakan pelajar dengan kemudahan percubaan terkini.

Persekitaran yang indah

UF Law terletak di North Central Florida, salah satu kawasan yang paling diingini di negara ini. Gainesville menduduki tempat pertama dari 400 bandar di Amerika Syarikat dan Kanada mengikut Kedudukan dan Kedudukan Bandar, Edisi Kedua dan telah dinilai tinggi oleh penerbitan seperti Majalah Money, Forbes, dan Mekanik Popular.

Visi

Sekolah undang-undang yang didedikasikan untuk memajukan martabat manusia, kesejahteraan sosial, dan keadilan melalui pengetahuan undang-undang. Pernyataan Misi Misi Universiti Florida Fredric G. Levin College of Law adalah untuk mencapai kecemerlangan dalam mendidik para profesional, memajukan biasiswa undang-undang, berkhidmat kepada orang awam, dan memupuk keadilan. Kami bercita-cita untuk menyediakan peguam untuk melayani pelanggan mereka, sistem keadilan, dan orang awam dengan pencapaian yang tinggi dan komitmen terhadap cita-cita tinggi profesion undang-undang. Kami berusaha untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan undang-undang yang baik. Kurikulum kami direka untuk mengajar pelajar mengenai undang-undang dan untuk membantu mereka mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk menggunakan pengetahuan itu dalam amalan. Matlamat kami adalah untuk graduan kami memiliki kecekapan teras yang penting untuk memulakan amalan undang-undang. Kecekapan teras ini termasuk:

  • Analisis Perundangan (termasuk pengetahuan tentang undang-undang dan peraturan, keupayaan untuk memohon undang-undang dan peraturan untuk tetapan faktual yang berlainan, dan keupayaan untuk terlibat dalam argumentasi undang-undang);
  • Penyelidikan dan Penulisan Undang-undang (termasuk keupayaan untuk menjalankan penyelidikan undang-undang bebas dan menghasilkan tulisan sah dari kualiti profesional);
  • Asas-asas Perkhidmatan Pelanggan (termasuk kemahiran temubual dan kaunseling);
  • Asas Pemprosesan Pertikaian dan Penyelesaian Masalah Perundangan (termasuk litigasi, penyelesaian, dan transaksi); dan
  • Asas Tanggungjawab Profesional dan Identiti (termasuk pengetahuan tentang nilai bersama profesion undang-undang dan penyelesaian masalah etika, kemahiran untuk mewujudkan identiti profesional, dan kemahiran untuk bekerja dengan orang dari pelbagai latar belakang).

Lokasi

Gainesville

Alamat
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: