UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dialu-alukan untuk GPS, komuniti global tulen yang memajukan ilmu melalui pengajaran, penyelidikan dan penglibatan.

Sekolah ini diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk kepakarannya bagi Pasifik-Amerika dan Asia dan kami berusaha untuk menjadi rumah pelajar, alumni, ulama dan pemimpin dari seluruh dunia yang nilai menangani cabaran global dan Pasifik dengan analisis yang teliti dan semangat untuk penyelesaian masalah.

Memanfaatkan lokasi Pantai Barat dan program terkenal di UC San Diego dalam bidang sains dan teknologi, GPS membangunkan alat analisis baru dengan aplikasi praktikal, manakala ketat melatih generasi akan datang pemimpin global. Kita menanamkan dalam kurikulum kaedah untuk mereka bentuk, ujian, menilai dan mendapatkan hasil penyelesaian bagi masyarakat global dalam abad ke-21, mengajar tentang soalan-soalan besar yang dihadapi dunia dan menyediakan pelajar untuk mengenal pasti yang keputusan lebih cenderung untuk bekerja maju. alumni kami telah mengambil alih jawatan kepimpinan dalam perniagaan, kerajaan dan organisasi bukan untung di lebih daripada 80 buah negara di seluruh dunia.

banner_about_900X300

Siapa kita

Kita adalah masyarakat global sebenar fakulti, kakitangan, pelajar dan rakan-rakan komuniti yang memajukan ilmu melalui pendidikan dan penyelidikan - semua dengan mata kepada membina komuniti Pasifik. Sekolah ini berlabuh di reputasi dan kejayaan UC San Diego dan Universiti California sistem. Kami dipandu oleh individu yang berusaha untuk mengekalkan iklim keadilan, kerjasama dan profesionalisme yang termaktub dalam prinsip-prinsip etika kita. Tambahan pula, kami percaya bahawa kepelbagaian, kesamarataan dan adalah intipati penting bagi kecemerlangan akademik.

.

Fakulti

Pelajar mempunyai akses yang tidak dapat ditandingi kepada fakulti terkenal di peringkat antarabangsa yang mengintegrasikan biasiswa yang ketat dengan penuh semangat untuk pengajaran dan penglibatan aktif dalam dan di luar bilik darjah. Mereka adalah pemimpin dalam penyelidikan yang terdiri daripada resolusi perang saudara untuk implikasi perubahan corak perdagangan antarabangsa; daripada politik domestik dengan kewangan dan perniagaan di negara-negara Pasifik; dan dari dasar luar China kepada penilaian anti-kemiskinan, kesihatan awam dan program alam sekitar di negara-negara membangun. Mengetahui lebih lanjut mengenai pelbagai dan kedalaman kepentingan penyelidikan mereka yang luas hari ini.

banner_diversity

Komitmen kepada Ekuiti, Kepelbagaian & Penyertaan

Ekuiti, kepelbagaian dan penyertaan adalah menentukan ciri-ciri sekolah, UC San Diego dan seluruh University of California sistem. Mereka adalah unsur penting untuk persekitaran yang produktif dan Innovate, dan kami memeluk mereka semua sebagai sumber kekuatan.

perbezaan kita - kaum, kewarganegaraan, etnik, jantina, agama, orientasi seksual, identiti jantina, umur, status sosioekonomi, kebolehan, pengalaman dan banyak lagi - meningkatkan keupayaan kita untuk mencapai misi teras kami dalam perkhidmatan awam, pengajaran dan penyelidikan. Kami mengalu-alukan fakulti, kakitangan dan pelajar dari pelbagai latar belakang dan mahu semua orang rasa dihormati dan dihargai.

Selain itu, UC San Diego mempunyai banyak sumber-sumber yang menyokong pengambilan dan pengekalan populasi sejarah yang kurang, memperdalam pemahaman dan mencabar salah faham sekitar kepelbagaian, dan membangunkan pemimpin proaktif yang menyokong untuk dimasukkan.

Pelajar Devoted untuk Rangkuman

Memenuhi dua kumpulan pelajar yang baru ditubuhkan di sekolah yang dikhaskan untuk kemasukan. Di samping itu, yang diketuai oleh Hal Ehwal Antarabangsa Pertubuhan Pelajar Pasifik (PIASO), terdapat beberapa peringkat serantau dan profesional kumpulan pelajar fokus lain yang memperkayakan iklim kampus.

QuIRPS

Misi QuIRPS adalah untuk memupuk masyarakat di kalangan aneh dan bukan aneh anggota School dan meningkatkan kesedaran tentang cabaran unik yang dihadapi oleh lesbian, gay, biseksual, transgender dan aneh orang di seluruh dunia, serta pembangunan profesional untuk pelajar aneh dan sekutu.

Wanita Arah Antarabangsa

Misi Wanita Ke Arah Antarabangsa adalah untuk meningkatkan kesedaran dan pembangunan wanita dalam peranan kepimpinan masa depan di alam profesional dan akademik antarabangsa. Kumpulan itu menawarkan peluang kepada pelajar, fakulti, kakitangan dan masyarakat San Diego yang lebih besar untuk bertukar-tukar dalam wacana yang menggalakkan isu-isu wanita di peringkat global.

Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami secara langsung melalui telefon (858-534-5914) atau e-mel (gps-apply@ucsd.edu)

Lokasi

San Diego

School of Global Policy and Strategy

Alamat
9500 Gilman Dr. #0519


92093 San Diego, California, Amerika Syarikat