Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Program Siswazah di Pusat Pengajian Siswazah dan Sains Siswazah Tufts University menggabungkan suasana kolej seni liberal dengan sumber teknologi terkini institusi penyelidikan. Penyelidik bertaraf dunia, mentor peribadi, kemudahan makmal kerjasama, dan perkongsian industri melengkapkan pelajar Tufts dengan kemahiran untuk cemerlang dalam kepakaran mereka yang dipilih dan meneruskan kerjaya mereka dengan semangat dan komitmen.

Sekolah Siswazah Sains dan Sains membawa semua sumber Tufts University-sebuah institusi penyelidikan yang penuh dengan budaya intelektual yang ketat. Kami menawarkan lebih daripada 22 program kedoktoran dan 30 program ijazah sarjana - dari Sejarah Seni ke Fizik - dan peluang untuk mengajar dan mentor beberapa pelajar cemerlang di negara ini.
Ahli fakulti kami komited untuk kejayaan anda dan menawarkan penyediaan profesional lengkap. Melalui kursus, bimbingan, penerbitan, kerja lapangan, dan penyelidikan bebas, pelajar siswazah kami memasuki kerjaya mereka untuk menerapkan apa yang mereka pelajari.

Lokasi

Medford

Alamat
2 The Green, Bendetson Hall
02155 Medford, Massachusetts, Amerika Syarikat

Program-program

MA