Trine University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ia mudah untuk bercakap tentang kecemerlangan. Tetapi ia adalah perkara lain sama sekali untuk benar-benar melakukan diri anda kepadanya setiap hari. Untuk tinggal. Untuk memberi inspirasi dalam segala-galanya di sekeliling anda. Pada tiga kali ganda University, komitmen ini untuk kecemerlangan telah membentuk asas kepada pengalaman kami selama lebih satu abad. Anda akan melihat ia, dan anda akan merasakan demikian, kedua anda menginjak indah, kampus 450 ekar kami di Angola, Indiana.

Beberapa sekolah boleh mengatakan mereka telah mendapat ia dilakukan pada tahap yang tinggi selama hampir 130 tahun. Kita boleh.

Komitmen untuk Kecemerlangan

Dari program kami, untuk fakulti kami, untuk kemudahan kami, kesan positif kerja kita terhadap masyarakat di mana-mana, kami menetapkan standard kami di tiga kali ganda hanya sedikit lebih tinggi. Kita tidak boleh membantu ia. Ia adalah siapa kita. Ia sebabnya US News & World Report dan Kajian Princeton konsisten kedudukan kita di kalangan universiti Midwest terbaik, dan ia adalah mengapa lebih daripada 1900 syarikat di seluruh dunia yang mencari graduan kita.

Satu Kampus Dales

Dalam dekad yang lepas sahaja, kami telah membelanjakan lebih daripada $ 75 juta pada pengubahsuaian dan kemudahan baru di kampus kami. Sama ada penambahan yang baru, state-of-the-art bangunan kejuruteraan bioperubatan; sebuah stadium bola sepak yang akan membuat mana-mana kolej swasta di negara ini bangga; perumahan kampus gaya apartmen-sukar ditandingi; atau pengubahsuaian kepada seni persembahan, perniagaan, pendidikan, dan berpuluh-puluh kemudahan lain; kampus tiga kali ganda adalah, dalam perkataan, yang luar biasa.

Semangat inovatif

Inovasi adalah dalam DNA kita di tiga kali ganda. Ia sentiasa telah. Malah, zaman moden bola golf telah dipatenkan oleh seorang graduan tiga kali ganda. Pelajar-pelajar kita menikmati pengalaman pembelajaran aktif dan menarik, yang memenangi anugerah kebangsaan bagi amali kerja yang mereka capai. Kami telah melabur lebih daripada $ 8 juta dalam Bahagian Inovasi dan Teknologi. Dan kita baru-baru ini mengumumkan baru, teknologi tinggi Projek Pusat Pembelajaran Berasaskan Kecemerlangan.

Lokasi

Angola

Trine University

Alamat
Trine University
One University Avenue

IN 46703 Angola, Indiana, Amerika Syarikat
Telefon
+1 800-347-4878

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami