Baca keterangan rasmi

Di Touro College Graduate School of Business , kami memberi tumpuan kepada masa depan pelajar kami, dan masa depan perniagaan.

Pendidikan Edge Cutting

Program akademik kami menggabungkan kedua-dua teori dan aplikasi dunia sebenar, dan mereka mencabar seperti apa yang anda akan dapati di institusi teratas, dengan saiz kelas kecil, fakulti inspirasi, dan tuisyen yang mampu. Kami menggalakkan semangat berdaya usaha dan bercita-cita tinggi dan berkembang dan menyesuaikan program kami dengan permintaan dunia perniagaan. Dengan bimbingan peribadi dari Pusat Kerjaya kami, serta profesor anda, anda akan mengusahakan "toolkit" kerjaya seumur hidup, supaya anda akan mempunyai pengetahuan mendalam, kemahiran praktikal yang maju dan keyakinan untuk berkembang maju, di mana kerjaya anda membawa anda.three persons in front of tablerawpixel / Unsplash

City kami, Kampus kami

Terletak di tengah-tengah New York City, kampus kami adalah rumah kami, tetapi pembelajaran melangkaui dinding kami. Pelajar pelajar di lima wilayah kecil dan kawasan metro NY di pelbagai saiz organisasi, termasuk syarikat permulaan, sumber manusia, kewangan dan firma perakaunan.

Kampus New York

Terletak di tengah-tengah New York City, Touro College Graduate School of Business mendapat manfaat dari salah satu kota paling sibuk dan paling meriah di dunia.

New York City adalah pusat perniagaan global, dengan berbilion dolar ditukar dalam urus niaga peringkat tinggi setiap hari. Kampus kami terletak di salah satu kawasan kejiranan yang paling aktif di bandar ini, dan ia mudah diakses melalui kebanyakan kereta bawah tanah.

Kampus Moden

Bangunan kami dipenuhi dengan profesionalisme yang berbeza dan termasuk semua kemudahan untuk persekitaran pembelajaran yang selesa dan kondusif: internet tanpa wayar berkelajuan tinggi, bilik kelas multimedia, makmal komputer yang lengkap, lounge pelajar, pusat kerjaya, dan perniagaan yang sangat baik perpustakaan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Touro Graduate School of Business

Program Sarjana Sains kami dalam Kewangan Perniagaan Antarabangsa melengkapkan pelajar dengan pendidikan komprehensif dalam prinsip-prinsip perniagaan asas sambil memberi ... [+]

Kita hidup dalam dunia yang semakin global. Peluang yang wujud yang tidak pernah ada sebelumnya. Sekarang adalah masa untuk membangunkan kepakaran untuk mempengaruhi keputusan peringkat tinggi dalam persekitaran global.

Program Sarjana Sains kami dalam Kewangan Perniagaan Antarabangsa melengkapkan pelajar dengan pendidikan komprehensif dalam prinsip-prinsip perniagaan asas sambil memberi tumpuan kepada isu-isu kewangan dalam organisasi global dan pengaruh pelbagai budaya dalam perusahaan antarabangsa.

Sama ada anda berminat untuk meneruskan kerjaya dalam kewangan antarabangsa atau usaha global, kami akan menyediakan anda dengan kemahiran untuk menangani cabaran kontemporari dalam pengurusan, pemasaran, perakaunan dan strategi global secara berkesan.... [-]

Amerika Syarikat New York
September 2019
Sambilan
2 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Touro Graduate School of Business

Program Sarjana Sains kami dalam Pengurusan Sumber Manusia adalah sesuai untuk para profesional HR masuk ke peringkat pertengahan yang bercita-cita untuk menjadi penggera ... [+]

Belajar untuk membina dan mengurus sumber manusia terbesar, modal insan. Memperluaskan pengetahuan pengurusan sumber manusia anda dan mengembangkan kemahiran praktikal dan manusia untuk maju dalam kedudukan kepimpinan di organisasi anda.

Program Sarjana Sains kami dalam Pengurusan Sumber Manusia adalah sesuai untuk para profesional HR masuk ke peringkat pertengahan yang bercita-cita untuk menjadi penggerak utama organisasi dan pemimpin yang berwibawa, yang boleh dipercayai.

Ijazah yang berorientasikan pengamal ini membina kemahiran dan kecekapan praktikal sambil membiasakan pelajar dengan amalan terbaik dalam menguruskan kekuatan dan ciri manusia, serta konsep sumber manusia asas yang mendasari produktiviti organisasi, keuntungan, dan kemampanan.... [-]

Amerika Syarikat New York
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Touro Graduate School of Business

Program Sarjana Sains dalam program Perakaunan kami menyediakan pelajar dengan pendidikan menyeluruh dalam keperluan perakaunan, termasuk perancangan dan kawalan belanjaw ... [+]

Apabila peraturan-peraturan kerajaan yang baru muncul dan kewangan korporat datang dengan pengawasan awam yang lebih besar, semakin banyak perniagaan memerlukan profesional perakaunan yang kompeten dengan kemahiran dan kepintaran yang bertanggungjawab mempengaruhi keputusan korporat.

Program Sarjana Sains dalam program Perakaunan kami menyediakan pelajar dengan pendidikan menyeluruh dalam keperluan perakaunan, termasuk perancangan dan kawalan belanjawan, audit dan penilaian kawalan, pengukuran kewangan, dan dokumentasi dan pelaporan.

Pelajar-pelajar kami lulus bersedia untuk mengambil dan lulus peperiksaan CPA seragam. Ramai yang berjaya dalam bidang kerjaya dalam industri, undang-undang cukai, kerajaan, dan pertubuhan bukan keuntungan.... [-]

Amerika Syarikat New York
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu