Baca keterangan rasmi

Mengenai Touro

Apa yang membezakan Touro bukan hanya program terbaik kami, ahli fakulti yang terlibat, atau peluang belajar pengalaman, budaya dan kurikulum kami yang menghormati komitmen anda - kepada komuniti anda, nilai anda dan masa depan anda.

Ditubuhkan pada tahun 1970 untuk memberi tumpuan kepada pendidikan tinggi untuk komuniti Yahudi , kami telah berkembang menjadi populasi yang beragam yang terdiri daripada lebih 19,000 pelajar di seluruh 30 sekolah di 4 negara . Kami secara unik menyesuaikan dengan pentingnya pendidikan yang menampung pelajar dari semua latar belakang dan keadaan.

Dari seni liberal ke undang-undang, sains kesihatan untuk teknologi, perniagaan, kajian Yahudi, pendidikan-dan segala-galanya di antara-Touro menyediakan peluang pendidikan dan jalur kerjaya bukan sahaja kepada pelajar yang paling berbakat dan termotivasi tetapi juga mereka yang telah diabaikan dan kurang mendapat perhatian, yang mempunyai pemacu dan potensi untuk berjaya.

Kami ada sesuatu untuk semua orang. Satu-satunya soalan ialah: Kepada apa yang anda bercita-cita dan apa yang anda mahu capai?117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

Sekali pandang

95,000 alumni. 19,200 pelajar. 30 sekolah. 4 negara. Satu Touro.

Touro College adalah institusi swasta terbesar di Amerika yang mempunyai pendidikan tinggi dan profesional di bawah naungan Yahudi. Setiap tahun, beribu-ribu pelajar dari semua negara dan jalan hidup berpaling kepada kami untuk mengikuti pengajian, pendidikan, pengajian Yahudi, teknologi dan segala-galanya.

New York kekal sebagai pusat rangkaian Touro, dengan program yang berkembang di Chicago, California, Nevada, Moscow, Israel, Berlin.

Kami menarik kekuatan kita bukan sahaja dalam jumlah kita, tetapi dari komitmen kita yang berterusan terhadap nilai-nilai, kepercayaan keadilan sosial , dan menghormati pengetahuan dan penemuan yang diterapkan. Dari fakulti yang berdedikasi kepada kemampuan kami untuk pelbagai pelajar dan penawaran program kami, anda tidak perlu melihat jauh untuk melihat apa yang membezakan Touro.

Kenyataan Misi

Touro College adalah institusi perguruan tinggi yang bebas di bawah naungan Yahudi, yang ditubuhkan untuk menghantar dan melestarikan warisan Yahudi, serta untuk melayani masyarakat umum selaras dengan komitmen Yahudi bersejarah untuk penyelidikan intelektual, penyebaran pengetahuan, keadilan sosial, dan perkhidmatan kepada masyarakat.

Touro menawarkan program sarjana dan siswazah dalam kajian Yahudi, seni liberal dan sains, dan profesion termasuk pendidikan, undang-undang, perubatan, farmasi, sains kesihatan, kerja sosial, dan perniagaan. Program-program ini menyediakan pelbagai komponen masyarakat Yahudi dan masyarakat yang lebih besar, terutama mereka yang telah kurang mendapat perhatian pada masa lalu. Touro adalah sebuah kolej di mana pertumbuhan peribadi, biasiswa, dan penyelidikan dipupuk dan di mana lelaki dan wanita disediakan untuk kehidupan yang bermaruah maruah, nilai, dan nilai-nilai.

Warisan Yahudi merangkumi dua komponen asas, khususnya dan universal, seperti yang dicerminkan dalam dictum Hillel dalam Etika Bapa, "Jika saya bukan untuk diriku sendiri, siapa yang akan menjadi bagi saya? Dan jika saya hanya mengambil berat tentang diri sendiri, apa yang Saya? " Pengajaran ini membentuk nilai teras kolej, yang termasuk komitmen kepada pendidikan berkualiti untuk semua, rawatan, integriti dan penghormatan, semua pelajar, fakulti, dan kakitangan, peranan etika dalam profesi, dan pembinaan masyarakat yang responsif dan bertanggungjawab.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Warisan Yahudi

Berakar dalam tradisi Yahudi, dibina berdasarkan nilai-nilai Yahudi.

Dr. Bernard Lander membayangkan dan menubuhkan Touro College untuk memenuhi komuniti pelajar yang sering diabaikan. Dengan berbuat demikian, beliau mencipta persekitaran di mana keperluan budaya dan rohani pelajar Yahudi dapat mengikuti perkembangan pendidikan mereka.

Touro tidak hanya menampung tradisi Yahudi, ia menyokong dan menopang mereka. Kolej ini adalah salah satu daripada sedikit di negara ini yang membina masa untuk pelajar menyembah dan belajar, untuk meraikan dan menghormati budaya dan kepercayaan mereka.

Sejak tahun 1970, sekolah telah berkembang dengan pesat tetapi nilai-nilai kita kekal. Ketika kami telah berkembang, tumpuan kami adalah untuk melayani masyarakat yang pelbagai, serta populasi Ortodoks, dan melayani para pelajar yang hanya mahu pendidikan yang luar biasa dalam persekitaran yang hangat, toleran, dan intelektual yang ketat.

Di seluruh sekolah dan program kami, kami menganjurkan dan mengharapkan semua pelajar untuk bersikap integriti dan menghormati. Kami percaya pada martabat semua, dan berusaha untuk menyumbang kepada masyarakat yang tidak juga.

Nilai-nilai Yahudi kita adalah nilai sejagat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Touro College

Program Sarjana kami dalam Pendidikan ... [+]

Program Sarjana kami dalam Pendidikan

Penyelesaian program membawa kepada ijazah Sarjana Sains serta pensijilan dalam pendidikan am dan pendidikan khas (gred kelahiran 2 atau gred 1-6) atau pendidikan khas (gred 7-12), apabila anda memenuhi semua keperluan NYSED, termasuk mengambil seminar dan bengkel yang diperlukan, memfailkan cap jari dengan NYSED, dan lulus peperiksaan pensijilan guru NYS.

Kami menawarkan tiga program:Zaman kanak-kanakKanak-kanak dan Pendidikan Khas (1-6)Mengajar Pelajar Kurang Upaya (7-12)Apa yang anda akan pelajari

Walau apa pun program anda, anda akan didedahkan kepada teori dan kaedah pengajaran berasaskan bukti terkini dan bagaimana menggabungkan standard pembelajaran teras bersama ke dalam pengajaran anda. Anda akan belajar betapa kritikalnya untuk memahami pelbagai konteks kebudayaan badan pelajar besar dan pelbagai kawasan metro di New York City. Anda juga akan mendapat masa yang cukup untuk meletakkan apa yang telah anda pelajari ke dalam bilik darjah sebenar .... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Touro College

Memperkenalkan konsep pentadbiran, kemahiran undang-undang dan kewangan, dan isu-isu sosial dan etika yang diperlukan untuk berjaya mengurus organisasi teknologi yang sem ... [+]

Memperkenalkan konsep pentadbiran, kemahiran undang-undang dan kewangan, dan isu-isu sosial dan etika yang diperlukan untuk berjaya mengurus organisasi teknologi yang semakin kompleks.

Bagi para profesional industri yang ingin menyertai barisan pemimpin teknologi esok.

Pilihan kerjaya termasuk:PengurusKetua ProjekPengurus TeknologiEksekutif ProjekCIO: Ketua Pegawai MaklumatKeperluan Program4 Kursus Teras Kursus 12 kredit4 Kepimpinan Teknologi Diperlukan Kursus 12 kredit3 Kursus Elektif Kepimpinan Teknologi 9 kredit =11 Program Jumlah Kursus 33 kreditMS dalam Kepimpinan Teknologi yang Diperlukan KursusPengurusan Projek Teknologi Informasi MSIN 610Kepimpinan MSIN 611 dalam Pertubuhan TeknologiMSIN 621 Belanjawan dan Kewangan untuk Pengurus TeknologiMSIN 622 Isu-isu Perundangan, Sosial dan Etika dalam TeknologiMS dalam Kursus Elektif Kepimpinan TeknologiPengurusan Keselamatan Maklumat MSIN 649Pengurusan Pengetahuan MSIN 657Teknologi Kerjasama Strategik MSIN 661Pengurusan Proses Perniagaan MSIN 663MSIN 669 Mengurus dan Melaksanakan Analisis Data Big dalam Persekitaran Perniagaan Hari IniPengalaman Magang Profesional MSIN 675... [-]
Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Touro College

Sarjana Sains dalam program Pengajaran Teknologi melatih siswazah dalam penggunaan teknologi pengajaran yang berkesan di sekolah (K-12), kolej, universiti, atau pengatura ... [+]

Sarjana Sains dalam program Pengajaran Teknologi melatih siswazah dalam penggunaan teknologi pengajaran yang berkesan di sekolah (K-12), kolej, universiti, atau pengaturan perniagaan / industri.

Apabila berjaya menamatkan Latihan Pensijilan Guru , pelajar yang sudah memegang pensijilan guru asal New York akan layak untuk pensijilan guru profesional NYS sebagai Pakar Teknologi Pendidikan, serta 30 kredit kontrak UFT di atas perbezaan gaji Master. Pelajar yang melengkapkan Track Trainer Korporat akan mendapat kemahiran yang diperlukan untuk bekerja sebagai Jurulatih Korporat, Pereka Instruksional, atau Pemaju Kakitangan.

Track Pensijilan Guru

Kualifikasi graduan yang memegang sijil guru awal NYS untuk pensijilan pengajaran profesional sebagai Pakar Teknologi Pendidikan serta Pembezaan Gaji Kedua di NYC DOE.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu