Touro College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Touro

Apa yang membezakan Touro bukan hanya program terbaik kami, ahli fakulti yang terlibat, atau peluang belajar pengalaman, budaya dan kurikulum kami yang menghormati komitmen anda - kepada komuniti anda, nilai anda dan masa depan anda.

Ditubuhkan pada tahun 1970 untuk memberi tumpuan kepada pendidikan tinggi untuk komuniti Yahudi , kami telah berkembang menjadi populasi yang beragam yang terdiri daripada lebih 19,000 pelajar di seluruh 30 sekolah di 4 negara . Kami secara unik menyesuaikan dengan pentingnya pendidikan yang menampung pelajar dari semua latar belakang dan keadaan.

Dari seni liberal ke undang-undang, sains kesihatan untuk teknologi, perniagaan, kajian Yahudi, pendidikan-dan segala-galanya di antara-Touro menyediakan peluang pendidikan dan jalur kerjaya bukan sahaja kepada pelajar yang paling berbakat dan termotivasi tetapi juga mereka yang telah diabaikan dan kurang mendapat perhatian, yang mempunyai pemacu dan potensi untuk berjaya.

Kami ada sesuatu untuk semua orang. Satu-satunya soalan ialah: Kepada apa yang anda bercita-cita dan apa yang anda mahu capai?128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Sekali pandang

95,000 alumni. 19,200 pelajar. 30 sekolah. 4 negara. Satu Touro.

Touro College adalah institusi swasta terbesar di Amerika yang mempunyai pendidikan tinggi dan profesional di bawah naungan Yahudi. Setiap tahun, beribu-ribu pelajar dari semua negara dan jalan hidup berpaling kepada kami untuk mengikuti pengajian, pendidikan, pengajian Yahudi, teknologi dan segala-galanya.

New York kekal sebagai pusat rangkaian Touro, dengan program yang berkembang di Chicago, California, Nevada, Moscow, Israel, Berlin.

Kami menarik kekuatan kita bukan sahaja dalam jumlah kita, tetapi dari komitmen kita yang berterusan terhadap nilai-nilai, kepercayaan keadilan sosial , dan menghormati pengetahuan dan penemuan yang diterapkan. Dari fakulti yang berdedikasi kepada kemampuan kami untuk pelbagai pelajar dan penawaran program kami, anda tidak perlu melihat jauh untuk melihat apa yang membezakan Touro.

Kenyataan Misi

Touro College adalah institusi perguruan tinggi yang bebas di bawah naungan Yahudi, yang ditubuhkan untuk menghantar dan melestarikan warisan Yahudi, serta untuk melayani masyarakat umum selaras dengan komitmen Yahudi bersejarah untuk penyelidikan intelektual, penyebaran pengetahuan, keadilan sosial, dan perkhidmatan kepada masyarakat.

Touro menawarkan program sarjana dan siswazah dalam kajian Yahudi, seni liberal dan sains, dan profesion termasuk pendidikan, undang-undang, perubatan, farmasi, sains kesihatan, kerja sosial, dan perniagaan. Program-program ini menyediakan pelbagai komponen masyarakat Yahudi dan masyarakat yang lebih besar, terutama mereka yang telah kurang mendapat perhatian pada masa lalu. Touro adalah sebuah kolej di mana pertumbuhan peribadi, biasiswa, dan penyelidikan dipupuk dan di mana lelaki dan wanita disediakan untuk kehidupan yang bermaruah maruah, nilai, dan nilai-nilai.

Warisan Yahudi merangkumi dua komponen asas, khususnya dan universal, seperti yang dicerminkan dalam dictum Hillel dalam Etika Bapa, "Jika saya bukan untuk diriku sendiri, siapa yang akan menjadi bagi saya? Dan jika saya hanya mengambil berat tentang diri sendiri, apa yang Saya? " Pengajaran ini membentuk nilai teras kolej, yang termasuk komitmen kepada pendidikan berkualiti untuk semua, rawatan, integriti dan penghormatan, semua pelajar, fakulti, dan kakitangan, peranan etika dalam profesi, dan pembinaan masyarakat yang responsif dan bertanggungjawab.128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Warisan Yahudi

Berakar dalam tradisi Yahudi, dibina berdasarkan nilai-nilai Yahudi.

Dr. Bernard Lander membayangkan dan menubuhkan Touro College untuk memenuhi komuniti pelajar yang sering diabaikan. Dengan berbuat demikian, beliau mencipta persekitaran di mana keperluan budaya dan rohani pelajar Yahudi dapat mengikuti perkembangan pendidikan mereka.

Touro tidak hanya menampung tradisi Yahudi, ia menyokong dan menopang mereka. Kolej ini adalah salah satu daripada sedikit di negara ini yang membina masa untuk pelajar menyembah dan belajar, untuk meraikan dan menghormati budaya dan kepercayaan mereka.

Sejak tahun 1970, sekolah telah berkembang dengan pesat tetapi nilai-nilai kita kekal. Ketika kami telah berkembang, tumpuan kami adalah untuk melayani masyarakat yang pelbagai, serta populasi Ortodoks, dan melayani para pelajar yang hanya mahu pendidikan yang luar biasa dalam persekitaran yang hangat, toleran, dan intelektual yang ketat.

Di seluruh sekolah dan program kami, kami menganjurkan dan mengharapkan semua pelajar untuk bersikap integriti dan menghormati. Kami percaya pada martabat semua, dan berusaha untuk menyumbang kepada masyarakat yang tidak juga.

Nilai-nilai Yahudi kita adalah nilai sejagat.

Lokasi

New York

Alamat
500 Seventh Avenue
New York, NY 10018

New York, New York, Amerika Syarikat