The Language Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Akademi Langauge TThe adalah salah satu sekolah bahasa Inggeris terkemuka untuk pelajar asing dan orang-orang perniagaan. Keutamaan kami adalah pelajaran peribadi dan kualiti pelajaran Bahasa Inggeris. Kami memahami apa arti pembelajaran kepada anda. Itulah sebabnya pelajaran Bahasa Inggeris di sekolah kami adalah pengalaman yang sangat baik dalam kehidupan akademik, sosial dan budaya Amerika Syarikat, dan merupakan pelaburan penting dalam masa depan anda. Metodologi pengajaran Akademi Langauge pada dasarnya berorientasikan pelajar. Guru kami merekabentuk pelajaran mengikut keperluan, minat dan matlamat peribadi anda. Anda, pelajar, digalakkan untuk mengambil bahagian secara aktif dalam aktiviti budaya dan lawatan untuk mendapat manfaat daripada lawatan anda ke Amerika Syarikat di luar sekolah.

Guru dan kaunselor kami akan menyemak kemajuan anda semasa kursus untuk memastikan anda belajar dengan berkesan.

  • Dengan anggaran yang berhati-hati tentang kemahiran bahasa anda yang sedia ada dan peperiksaan bertulis pada awal kursus, kami memastikan anda bermula pada tahap yang betul.
  • Melalui perundingan yang kerap dengan guru anda, kami memantau kemajuan anda semasa kursus.
  • Setiap kelas termasuk semakan mingguan bahan kursus, dan pelajar diuji setiap dua minggu untuk mengukur kemajuan mereka.
  • Pengarah kajian boleh didapati untuk pelajar setiap hari dan menjawab sebarang soalan yang mungkin mereka ada mengenai program ini.
  • Guru-guru dan pentadbiran sekolah sentiasa bersedia untuk membantu anda sepanjang masa tinggal dengan kata-kata dan perbuatan.

Tidak kira kursus yang anda pilih, perhatian yang teliti terhadap kualiti dan perkhidmatan peribadi kami menjamin kemajuan dan kejayaan anda.

Lokasi

Fort Lauderdale

Alamat
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: