The University of Virginia's College at Wise

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Virginia's College at Wise adalah sebuah kolej seni liberal kediaman selama empat tahun yang terletak di pergunungan yang subur di Southwest Virginia. Sebagai institusi anggota COPLAC, UVA Wise diakreditasi secara nasional dan telah diperingkat nasional antara kolej seni liberal awam terkemuka di AS

Apa yang menjadikan UVA Wise sebagai salah satu kolej seni liberal awam terbaik di negara ini?

• Ini adalah kampus kami yang indah. UVA Wise terletak di kampus seluas 396 hektar yang terletak di Pergunungan Appalachian, di mana para pelajar dapat menikmati rasa budaya yang unik dan juga kawasan luar yang hebat.

• Ini adalah ahli akademik kami yang dihormati. Walaupun menawarkan pelbagai ijazah akademik, program pra-profesional, dan lesen mengajar, kolej seni liberal 10 teratas kami mengekalkan nisbah pelajar-fakulti 13: 1 yang mengagumkan.

• Ini adalah dedikasi kami untuk mengurangkan hutang pelajar. Lapan puluh peratus pelajar kami mendapat bantuan kewangan, dan 97 peratus siswazah kami kini bekerja atau mencari ijazah yang lebih tinggi.

• Ini adalah kehidupan pelajar kita yang maju. Dengan lebih daripada 50 organisasi pelajar, program atletik NCAA yang bersemangat, dan acara kampus hampir setiap hari, pelajar kami mempunyai banyak peluang untuk terlibat, berkembang sebagai individu, dan menemui minat mereka.

Lokasi

Wise

Alamat
College Avenue,1
24293 Wise, Virginia, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami