The University of Texas at San Antonio College of Education and Human Development

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Texas di San Antonio adalah institusi perusahaan penemuan pelbagai budaya dengan lebih daripada 32,000 pelajar. Ia adalah universiti terbesar di wilayah metropolitan San Antonio dengan empat kampus di seluruh bandar.

Misi kita

University of Texas di San Antonio didedikasikan untuk kemajuan pengetahuan melalui penyelidikan dan penemuan, pengajaran dan pembelajaran, penglibatan masyarakat dan perkhidmatan awam. Sebagai institusi akses dan kecemerlangan, UTSA menerapkan tradisi pelbagai budaya dan berfungsi sebagai pusat sumber daya intelektual dan kreatif serta pemangkin pembangunan sosioekonomi dan pengkomersialan harta intelek - untuk Texas, negara dan dunia.

Destinasi Kami

UTSA akan menjadi model kejayaan pelajar

UTSA akan menjadi universiti penyelidikan awam yang hebat

UTSA akan menjadi teladan untuk pertumbuhan strategik & kecemerlangan inovatif

UTSA adalah Institusi Pelayan Hispanik (HSI) yang dibanggakan seperti yang ditetapkan oleh Jabatan Pendidikan AS.

Visi kami

Menjadi universiti penyelidikan awam yang utama, menyediakan akses kepada kecemerlangan pendidikan dan menyediakan pemimpin rakyat untuk persekitaran global.

Nilai Teras kami

Kami menggalakkan persekitaran dialog dan penemuan, di mana integriti, kecemerlangan, inklusif, menghormati, kerjasama dan inovasi dipupuk.

Komitmen Kami terhadap Inklusiviti

University of Texas di San Antonio, sebuah Institusi Pelayan Hispanik yang terletak di sebuah kota global yang telah menjadi persimpangan masyarakat dan budaya selama berabad-abad, menghargai kepelbagaian dan kemasukan dalam semua aspek kehidupan universiti. Sebagai sebuah institusi yang diasaskan secara tegas untuk memajukan pendidikan orang Amerika Mexico dan komuniti lain yang tidak dilayani, universiti kami komited untuk mengakhiri generasi diskriminasi dan ketidakadilan. UTSA, sebuah universiti penyelidikan awam utama, memupuk kecemerlangan akademik melalui komuniti dialog, penemuan dan inovasi yang merangkumi keunikan setiap suara.

Lokasi

San Antonio

Alamat
UTSA Circle,1
78249 San Antonio, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami