Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Temui satu jenis universiti baru di New York City, di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Universiti kami memanfaatkan sepenuhnya lokasinya di salah satu bandar yang paling bersemangat dan pelbagai di dunia. Kolej-kolej kami termasuk Parsons School of Design, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, Sekolah-sekolah Penglibatan Awam, dan Parsons Paris.

Sejak penubuhan kami pada 1919, The New School telah melukis semula dan mentakrifkan sempadan pemikiran intelektual dan kreatif sebagai pusat akademik yang unggul. Pendekatan yang ketat, pelbagai pendekatan untuk pendidikan membubarkan dinding antara disiplin dan membantu memupuk minda progresif. Di universiti kami, para pelajar mempunyai kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang rumit dan cepat berubah.

Dengan fakulti terkemuka dan alumni terkenal di dunia, kami komited untuk membangunkan pelajar yang akan memberi impak kepada dunia dan menyelesaikan isu sosial yang paling mendesak masa kita.

Misi

The New School akan dibentuk oleh nilai teras yang telah mendefinisikan masa lalu kami: kebebasan akademik, toleransi, dan eksperimen.

Misi

The New School menyediakan pelajar untuk memahami, menyumbang, dan berjaya dalam masyarakat yang berubah dengan pantas, sehingga menjadikan dunia menjadi tempat yang lebih baik dan justeru. Kami akan memastikan bahawa pelajar kami membangunkan kedua-dua kemahiran yang diberikan oleh pendidikan yang mantap dan kompetensi yang penting untuk kejayaan dan kepimpinan dalam ekonomi kreatif yang sedang muncul. Kami juga akan membawa dalam menghasilkan pengetahuan praktikal dan teori yang membolehkan orang lebih memahami dunia kita dan memperbaiki keadaan masyarakat tempatan dan global.

Visi

Kami adalah dan akan menjadi universiti di mana pendekatan reka bentuk dan penyelidikan sosial pendekatan untuk mengkaji isu masa kita, seperti demokrasi, urbanisasi, perubahan teknologi, pemberdayaan ekonomi, kelestarian, penghijrahan, dan globalisasi. Kami akan menjadi pusat intelektual dan kreatif yang unggul untuk penglibatan yang berkesan dalam dunia yang semakin menuntut objek, komunikasi, sistem, dan organisasi yang direka dengan lebih baik untuk memenuhi keperluan sosial.

Visi kami sejajar dengan perubahan dalam ekonomi global, masyarakat, dan alam sekitar, yang menghidupkan misi dan nilai kami:

  • Kreativiti, inovasi, dan hasrat untuk mencabar status quo akan mempengaruhi apa dan bagaimana kita mengajar dan cita-cita intelektual universiti itu sendiri.
  • Penglibatan sosial harus mengarahkan pengalaman akademik pelajar untuk membantu mereka menjadi warga yang kritis, yang berdedikasi untuk menyelesaikan masalah dan menyumbang kepada kebaikan masyarakat.
  • The New School mesti merangkul prinsip-prinsip ini dan berinovasi untuk menangani perubahan dalam ekonomi, masyarakat dan persekitaran global yang memerlukan individu bergelut dengan masalah yang rumit, mengejar lebih banyak Pathways kerjaya yang lebih cair dan fleksibel, dan membuat perubahan secara kolaboratif.

Pendekatan Pendidikan

Kami akan memenuhi misi kami dengan memperluaskan warisan The New School sebagai sebuah universiti dan komuniti tanpa pertalian, lincah dan responsif untuk berubah, iaitu:

  • Berfokus pada dan terlibat dengan isu-isu kritikal yang kritikal
  • Memprioritaskan kemanusiaan dan budaya dalam merancang sistem dan persekitaran untuk memperbaiki keadaan manusia, suatu pendekatan yang melibatkan pemikiran reka bentuk dan seni liberal, kreatif, dan berprestasi
  • Tempat pembelajaran kolaboratif, berasaskan projek di pusat pengalaman pendidikan
  • Mengambil kesempatan penuh lokasi New York City dan sambungan ke pusat bandar global

Kepimpinan universiti

Masa depan The New School akan dibentuk oleh nilai teras yang telah mendefinisikan masa lalu kami: kebebasan akademik, toleransi, dan eksperimen. Pasukan kepimpinan kami membawa misi ini ke kehidupan.

Dengan komitmen untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelajar dan memajukan persekitaran akademik yang ketat, para pemimpin universiti kami memastikan kami menyesuaikan diri dan bertindak balas terhadap isu-isu kontemporari, mewujudkan masyarakat yang lebih inklusif, dan memupuk kreativiti dan kolaborasi di kalangan pelajar.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

The New School

Jabatan Ekonomi di The New School for Social Research menawarkan pendekatan yang luas dan kritikal terhadap kajian ekonomi, yang meliputi pelbagai pemikiran, termasuk eko ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Jabatan Ekonomi di The New School for Social Research menawarkan pendekatan yang luas dan kritikal terhadap kajian ekonomi, yang meliputi pelbagai pemikiran, termasuk ekonomi Keynesian dan post-Keynesian; ekonomi politik klasik Smith, Ricardo, dan Marx; pendekatan struktur dan institutionalist kepada ekonomi; dan ekonomi neoklasik.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Sarjana Seni Halus Parsons dalam program Reka Bentuk Perindustrian menawarkan kurikulum sarjana lulusan sepenuh masa dua tahun, 60 kredit yang menyediakan pelajar untuk m ... [+]

Parsons School of Design di New York City - baru-baru ini dinamakan sebagai Sekolah Terbaik untuk Seni dan Reka Bentuk di Amerika Syarikat dan kedudukan 2 nd di dunia - telah menawarkan pendekatan inovatif untuk mereka bentuk pendidikan sejak ditubuhkan pada tahun 1896. Hari ini, Parsons adalah satu-satunya utama Amerika sekolah seni dan reka bentuk di dalam sebuah universiti yang komprehensif: The New School . Di Parsons, anda boleh menguasai mewujudkan amalan kreatif yang mantap dan mencadangkan yang baru semasa belajar di semua disiplin universiti.

Mengenai

Sarjana Seni Halus Parsons dalam program Reka Bentuk Perindustrian menawarkan kurikulum sarjana lulusan sepenuh masa dua tahun, 60 kredit yang menyediakan pelajar untuk merundingkan kuasa-kuasa yang seolah-olah bercanggah dalam permainan dalam industri reka bentuk produk yang semakin meningkat. Pelajar meneroka cara barangan boleh dihasilkan dalam konteks tempatan (pendekatan "membuat tempat", bergantung kepada keperluan dan kekangan serantau) dan konteks global (menggunakan prinsip reka bentuk yang memberi tumpuan kepada keperluan sejagat). Persekitaran Pembinaan Sekolah Parsons termasuk pelajar siswazah dalam Seni Bina, Reka Bentuk Dalaman dan Rekaan Pencahayaan, mewujudkan komuniti pembelajaran yang unik.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Sekolah Reka Bentuk Parsons di New York City - baru-baru ini menamakan Sekolah Terbaik untuk Seni dan Rekaan di Amerika Syarikat dan menduduki tempat ke-2 di dunia - tela ... [+]

Parsons School of Design di New York City - baru-baru ini dinamakan sebagai Sekolah Terbaik untuk Seni dan Reka Bentuk di Amerika Syarikat dan kedudukan 2 nd di dunia - telah menawarkan pendekatan inovatif untuk mereka bentuk pendidikan sejak ditubuhkan pada tahun 1896. Hari ini, Parsons adalah satu-satunya utama Amerika sekolah seni dan reka bentuk di dalam sebuah universiti yang komprehensif: The New School . Di Parsons, anda boleh menguasai mewujudkan amalan kreatif yang mantap dan mencadangkan yang baru semasa belajar di semua disiplin universiti.

Master baru dalam Pengurusan Fesyen di Parsons School of Design menyediakan pelajar untuk memajukan dan mengubah karier mereka dalam landskap perniagaan fesyen yang berkembang. Melalui ijazah Sarjana Pengajian Profesional (MPS) satu tahun ini, para pelajar belajar untuk mencabar paradigma yang ada di dunia fesyen untuk mewujudkan idea-idea terobosan dalam perniagaan fesyen, permulaan, dan perkhidmatan yang berkaitan dengan fesyen. Pelajar lulus dengan pengetahuan yang mendalam dan kemahiran maju dalam pembuatan global dan tempatan, pengeluaran etika, rantaian nilai, pemasaran, dan perdagangan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sambilan
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Sarjana Seni Halus dalam Tekstil, yang dilancarkan pada musim gugur 2018, membolehkan anda meneroka dinamik ini secara kreatif dan mencerminkan, membubarkan sempadan anta ... [+]

Sekolah Reka Bentuk Parsons di New York City - baru-baru ini menamakan Sekolah Terbaik untuk Seni dan Rekaan di Amerika Syarikat dan menduduki tempat ke-2 di dunia - telah menawarkan pendekatan inovatif untuk merancang pendidikan sejak penubuhannya pada tahun 1896. Hari ini, Parsons adalah satu-satunya seni Amerika utama dan sekolah reka bentuk dalam sebuah universiti yang komprehensif: The New School . Di Parsons, anda boleh menguasai mewujudkan amalan kreatif yang mantap dan mencadangkan yang baru semasa belajar di semua disiplin universiti.

Mengenai

Tekstil secara harfiah dan kiasan ditenun ke dalam sejarah dan budaya manusia. Hari ini komuniti pembuat, pereka, dan sarjana menjelajah tekstil - dari bahan buatan tempatan untuk bahan rajutan 3D untuk fabrik tangan yang dihiasi - dan industri dan teori berasaskan tekstil. Sarjana Seni Halus dalam Tekstil, yang dilancarkan pada musim gugur 2018, membolehkan anda meneroka dinamik ini secara kreatif dan mencerminkan, membubarkan sempadan antara teknologi dan kraf. Dalam proses ini, anda bersedia untuk pelbagai peluang kreatif dan profesional yang berkaitan dengan tekstil dalam reka bentuk fesyen, reka bentuk produk, reka bentuk dalaman, penyelidikan tekstil, reka bentuk set, seni halus, seni bina, dan bidang hibrid.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

The New School

The MA in Anthropology adalah 30 program kredit yang menggabungkan asas teori dan metodologi antropologi sosial dan budaya dengan penekanan pada penerokaan kritikal bagai ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan pelbagai program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

The MA in Anthropology adalah 30 program kredit yang menggabungkan asas teori dan metodologi antropologi sosial dan budaya dengan penekanan pada penerokaan kritikal bagaimana perasaan etnografis penting di dunia hari ini.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

MA dalam Ekonomi Politik Global dan Kewangan adalah program 30 kredit yang memberikan pelajar pemahaman yang canggih tentang ekonomi dunia dalam konteks sejarah, analisis ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

MA dalam Ekonomi Politik Global dan Kewangan adalah program 30 kredit yang memberikan pelajar pemahaman yang canggih tentang ekonomi dunia dalam konteks sejarah, analisis ekonomi politik dinamika masyarakat kapitalis dunia kontemporari, dan state-of-the-art alat analisis ekonomi dan kewangan politik.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

MA dalam Falsafah adalah 30 program kredit yang menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan dalam sejarah falsafah dan di kawasan pusat penyelidikan falsafah semasa. Prog ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

MA dalam Falsafah adalah 30 program kredit yang menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan dalam sejarah falsafah dan di kawasan pusat penyelidikan falsafah semasa. Program ini menawarkan pilihan kecil khusus dalam Psychoanalysis.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Bidang urusan antarabangsa berubah. Pendekatan kami di dalam dan di luar bilik darjah mesti berubah juga. Dapatkan alat teori dan praktikal yang anda perlukan untuk mengh ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Bidang urusan antarabangsa berubah. Pendekatan kami di dalam dan di luar bilik darjah mesti berubah juga. Dapatkan alat teori dan praktikal yang anda perlukan untuk menghadapi cabaran yang paling mendesak di abad ke-21.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

The New School Sarjana TESOL The New School (MA TESOL) menawarkan latihan guru profesional dengan fokus pada tindakan sosial dan menangani keperluan pelajar dewasa. Berit ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan pelbagai program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

The New School Sarjana TESOL The New School (MA TESOL) menawarkan latihan guru profesional dengan fokus pada tindakan sosial dan menangani keperluan pelajar dewasa. Berita AS... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 20 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Melalui program Pengajian Liberal, anda akan secara kritis meneroka dan secara intensif mengkaji isu-isu teras masa kita. MA dalam Pengajian Liberal menawarkan alat penul ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Kursus teras program ini akan memberi anda pengalaman sejarah dan praktik penulisan yang berterusan, semasa anda membangunkan komuniti rakan sebaya intelektual. Dari sana, anda boleh bercakap, mengambil kesempatan daripada tawaran yang kaya dan fakulti yang dibezakan The New School . Bekerjasama dengan penasihat fakulti dan penasihat pelajar untuk mewujudkan Pathway teguh yang disesuaikan dengan keperluan individu dan cita-cita akademik. Kami menawarkan pemilihan kursus yang kaya dengan profesor bertaraf dunia yang boleh memanjangkan teori kritikal anda, sejarah ide, estetika, falsafah, politik, antropologi, teori media - di mana pun rasa ingin tahu anda membawa anda. Kursus-kursus boleh didapati di waktu siang dan malam untuk memenuhi jadual yang paling sibuk.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Program Sarjana Seni dalam Pengajian Media menawarkan kurikulum interdisipliner dalam teori, rekaan, dan praktik media dengan penekanan pada produksi video, audio, dan me ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Program Sarjana Seni dalam Pengajian Media menawarkan kurikulum interdisipliner dalam teori, rekaan, dan praktik media dengan penekanan pada produksi video, audio, dan media berasaskan Web.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Master of Arts dalam Pengurusan Seni dan Keusahawanan di College of Performing Arts The New School adalah salah satu program siswazah pertama yang direka khusus untuk mem ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Master of Arts dalam Pengurusan Seni dan Keusahawanan di College of Performing Arts The New School adalah salah satu program siswazah pertama yang direka khusus untuk membantu para pemain memperoleh kemahiran kritis yang mereka perlukan untuk menjadi pemimpin seni yang diakui-di panggung dan seterusnya.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

MA dalam Politik menyediakan graduan untuk kerjaya akademik dan profesional dalam pelbagai bidang, termasuk kerajaan, NGO, undang-undang, perundingan, kewartawanan, atau ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

The MA in Politics adalah program 30 kredit yang menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan dalam analisis politik dan kaedah penyelidikan sains politik.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Program lepasan Psikologi menyediakan latihan komprehensif dalam semua bidang utama psikologi moden dan menekankan penyelidikan yang sensitif terhadap pengaruh sosial dan ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

The MA in General Psychology adalah program 30 kredit yang menyediakan pelajar dengan pendidikan dasar dalam psikologi dan merupakan prasyarat untuk kerja lebih khusus yang membawa kepada Ph.D. ijazah.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

MA dalam Sosiologi adalah program 30 kredit yang menyediakan pelajar dengan landasan menyeluruh dalam sejarah, teori, dan metodologi sosiologi dan memberikan pelajar alat ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

MA dalam Sosiologi adalah program 30 kredit yang menyediakan pelajar dengan landasan menyeluruh dalam sejarah, teori, dan metodologi sosiologi dan memberikan pelajar alat untuk menerapkan pengetahuan ini di dunia di sekelilingnya.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

The New School

Sarjana Sains dalam Dasar Awam dan Bandar The New School mencabar anda untuk membangunkan penyelesaian yang inovatif untuk cabaran paling sukar di dunia, yang semakin men ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Sarjana Sains dalam Dasar Awam dan Bandar menantang anda untuk membangunkan penyelesaian inovatif untuk cabaran-cabaran yang paling sukar di dunia, yang semakin menjadi bandar dan global. Komuniti cendekiawan The New School meneliti isu dasar bandar hari ini dalam penyelesaian masa nyata dan reka bentuk kreatif, semuanya sambil bekerja rapat dengan penggubal dasar di agensi kerajaan dan organisasi bukan untung.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 42 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Bidang urusan antarabangsa berubah. Pendekatan kami di dalam dan di luar bilik darjah mesti berubah juga. Dapatkan alat teori dan praktikal yang anda perlukan untuk mengh ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Bidang urusan antarabangsa berubah. Pendekatan kami di dalam dan di luar bilik darjah mesti berubah juga. Dapatkan alat teori dan praktikal yang anda perlukan untuk menghadapi cabaran yang paling mendesak di abad ke-21.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Program pengurusan Nirlaba terunggul Milano adalah yang pertama seumpamanya di negara ini. Dari awal lagi, kurikulum kami yang terlibat sangat berakar dengan para pemikir ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Program pengurusan Nirlaba terunggul Milano adalah yang pertama seumpamanya di negara ini. Dari awal lagi, kurikulum kami yang terlibat sangat berakar dengan para pemikir inovatif yang biasa dengan komitmen The New School untuk memajukan perubahan progresif dan keadilan sosial. Pelajar kami mengembangkan kemahiran pemikiran kritikal mereka dan terlibat dengan cabaran bukan keuntungan dunia sebenar dan pengalaman keusahawanan sosial. Kami menyediakan anda untuk mencabar andaian dan mengembangkan perspektif baru untuk mengetuai dan menguruskan bukan keuntungan dalam persekitaran yang semakin kompleks ini. Hasilnya adalah program unik yang direka untuk memberi anda keupayaan dan keberanian kreatif untuk menjana, mengurus, dan mengekalkan kejayaan untung.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

The New School di barisan hadapan untuk menangani isu-isu alam sekitar global, berkat program Pengurusan Dasar dan Kemapanan Milano (EPSM). Program ini direka untuk menja ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

The New School di barisan hadapan untuk menangani isu-isu alam sekitar global, berkat program Pengurusan Dasar dan Kemapanan Milano (EPSM). Program ini direka untuk menjadikan minat pelajar terhadap perubahan alam sekitar dan kemampanan kepada kerjaya yang mempunyai kesan. Pelajar kami mendapat manfaat daripada kelas-kelas kecil, disesuaikan, program teori dan amalan kritikal yang ketat, dan mendapat perhatian dari fakulti yang terlibat dalam penyelidikan, biasiswa, dan amalan profesional yang canggih. Pembelajaran berasaskan amalan kami menempatkan para pelajar di hadapan dan pusat bersama-sama organisasi yang bekerja pada isu-isu alam sekitar yang paling mendesak masa kita, dari perubahan iklim dan keadilan alam sekitar kepada sistem makanan dan pembangunan mampan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Ketahui kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi pemimpin dalam bidang yang anda sukai. The New School Sarjana Sains The New School dalam Pengurusan Media menawarkan al ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Ketahui kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi pemimpin dalam bidang yang anda sukai.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Organisasi hari ini tidak memerlukan dogma. Mereka memerlukan model konsultasi dan intervensi baru. Program Pengurusan Perubahan Organisasi Milano melatih para pelajar un ... [+]

The New School adalah sebuah universiti progresif di New York City di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Ditubuhkan pada tahun 1919, universiti ini terdiri daripada Sekolah Reka Bentuk Parsons, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, dan banyak program siswazah yang terkenal. The New School ketat, multidimensi The New School untuk Pendidikan memberikan pelajar kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang kompleks dan cepat berubah.

Mengenai

Organisasi hari ini tidak memerlukan dogma. Mereka memerlukan model konsultasi dan intervensi baru. Program Pengurusan Perubahan Organisasi Milano melatih para pelajar untuk menjadi pakar diagnostik dan pereka cara yang elegan, campur tangan yang unik yang menyusun semula dan menyusun semula budaya, membina keupayaan kepimpinan, dan memudahkan dinamika kumpulan. Kami menawarkan kurikulum yang menyediakan pelajar dengan bakat intelektual dan praktikal yang besar diisi dengan teori, alat, dan teknik. Fakulti kami terdiri daripada profesional yang terlibat membuat perubahan dalam pelbagai organisasi. Mereka menawarkan kursus kursus yang ketat dalam pemikiran dan teori kritikal bersama dengan urutan projek-projek yang semakin kompleks yang dijalankan untuk pelanggan dunia nyata. Apabila selesai, anda akan mempunyai portfolio yang mempamerkan pendekatan untuk perubahan yang ditakrifkan oleh pemikiran yang inovatif, komitmen terhadap tanggungjawab sivik, dan rehat dari formula konvensional yang gagal menyelesaikan masalah asas.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Program Master of Science dalam Reka Bentuk dan Ekologi Perkotaan 60 kredit secara radikal membuktikan kajian terhadap persekitaran bandar dan pendekatan reka bentuk ke b ... [+]

Parsons School of Design di New York City - baru-baru ini dinamakan sebagai Sekolah Terbaik untuk Seni dan Reka Bentuk di Amerika Syarikat dan kedudukan 2 nd di dunia - telah menawarkan pendekatan inovatif untuk mereka bentuk pendidikan sejak ditubuhkan pada tahun 1896. Hari ini, Parsons adalah satu-satunya utama Amerika sekolah seni dan reka bentuk di dalam sebuah universiti yang komprehensif: The New School . Di Parsons, anda boleh menguasai mewujudkan amalan kreatif yang mantap dan mencadangkan yang baru semasa belajar di semua disiplin universiti.

Mengenai

Program Master of Science dalam Reka Bentuk dan Ekologi Perkotaan 60 kredit secara radikal membuktikan kajian terhadap persekitaran bandar dan pendekatan reka bentuk ke bandar-bandar. Dengan menggabungkan perancangan bandar, dasar, reka bentuk bandar, aktivisme, dan amalan masyarakat, pelajar mendapat kemahiran dan kepakaran yang diperlukan untuk menangani cabaran bandar kontemporari. Selaras dengan komitmen bersejarah The New School terhadap keadilan alam sekitar dan sosial, pelajar merancang dan melaksanakan projek strategik untuk membawa perubahan transformasi dalam persekitaran bandar pada skala global.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School

Sarjana Sains dalam Visualisasi Data adalah program multidisiplin di mana pelajar membangunkan kemahiran yang membawa bersama reka bentuk visual, sains komputer, analisis ... [+]

Parsons School of Design di New York City - baru-baru ini dinamakan sebagai Sekolah Terbaik untuk Seni dan Reka Bentuk di Amerika Syarikat dan kedudukan 2 nd di dunia - telah menawarkan pendekatan inovatif untuk mereka bentuk pendidikan sejak ditubuhkan pada tahun 1896. Hari ini, Parsons adalah satu-satunya utama Amerika sekolah seni dan reka bentuk di dalam sebuah universiti yang komprehensif: The New School . Di Parsons, anda boleh menguasai mewujudkan amalan kreatif yang mantap dan mencadangkan yang baru semasa belajar di semua disiplin universiti.Mengenai

Sarjana Sains dalam Visualisasi Data adalah program multidisiplin di mana pelajar membangunkan kemahiran yang membawa bersama reka bentuk visual, sains komputer, analisis statistik, dan pertimbangan etika analisis data dan perwakilan. Penyampaian data memainkan peranan penting dalam membentuk pendapat, dasar, dan membuat keputusan dalam masyarakat global yang semakin hari ini. Memberi kelebihan daya saing pelajar kerana mereka memasuki bidang, program MS memberi respons kepada peningkatan permintaan para pakar yang dapat mengubah data menjadi wawasan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New School