The New School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Temui satu jenis universiti baru di New York City, di mana para sarjana, artis, dan pereka datang bersama untuk mencabar konvensyen dan membuat perubahan positif. Universiti kami memanfaatkan sepenuhnya lokasinya di salah satu bandar yang paling bersemangat dan pelbagai di dunia. Kolej-kolej kami termasuk Parsons School of Design, Kolej Seni Liberal Eugene Lang, Kolej Seni Persembahan, The New School untuk Penyelidikan Sosial, Sekolah-sekolah Penglibatan Awam, dan Parsons Paris.

Sejak penubuhan kami pada 1919, The New School telah melukis semula dan mentakrifkan sempadan pemikiran intelektual dan kreatif sebagai pusat akademik yang unggul. Pendekatan yang ketat, pelbagai pendekatan untuk pendidikan membubarkan dinding antara disiplin dan membantu memupuk minda progresif. Di universiti kami, para pelajar mempunyai kebebasan akademik untuk membentuk laluan individu yang unik dan unik untuk dunia yang rumit dan cepat berubah.

Dengan fakulti terkemuka dan alumni terkenal di dunia, kami komited untuk membangunkan pelajar yang akan memberi impak kepada dunia dan menyelesaikan isu sosial yang paling mendesak masa kita.

Misi

123719_012814_UC_Architectural_013.jpeg

The New School akan dibentuk oleh nilai teras yang telah mendefinisikan masa lalu kami: kebebasan akademik, toleransi, dan eksperimen.

Misi123726_TNS_Website-20181204_SPE_Classroom_009.jpg

The New School menyediakan pelajar untuk memahami, menyumbang, dan berjaya dalam masyarakat yang berubah dengan pantas, sehingga menjadikan dunia menjadi tempat yang lebih baik dan justeru. Kami akan memastikan bahawa pelajar kami membangunkan kedua-dua kemahiran yang diberikan oleh pendidikan yang mantap dan kompetensi yang penting untuk kejayaan dan kepimpinan dalam ekonomi kreatif yang sedang muncul. Kami juga akan membawa dalam menghasilkan pengetahuan praktikal dan teori yang membolehkan orang lebih memahami dunia kita dan memperbaiki keadaan masyarakat tempatan dan global.

Visi123727_TNS_Website-20190920_Climate_March_023.jpg

Kami adalah dan akan menjadi universiti di mana pendekatan reka bentuk dan penyelidikan sosial pendekatan untuk mengkaji isu masa kita, seperti demokrasi, urbanisasi, perubahan teknologi, pemberdayaan ekonomi, kelestarian, penghijrahan, dan globalisasi. Kami akan menjadi pusat intelektual dan kreatif yang unggul untuk penglibatan yang berkesan dalam dunia yang semakin menuntut objek, komunikasi, sistem, dan organisasi yang direka dengan lebih baik untuk memenuhi keperluan sosial.

Visi kami sejajar dengan perubahan dalam ekonomi global, masyarakat, dan alam sekitar, yang menghidupkan misi dan nilai kami:

  • Kreativiti, inovasi, dan hasrat untuk mencabar status quo akan mempengaruhi apa dan bagaimana kita mengajar dan cita-cita intelektual universiti itu sendiri.
  • Penglibatan sosial harus mengarahkan pengalaman akademik pelajar untuk membantu mereka menjadi warga yang kritis, yang berdedikasi untuk menyelesaikan masalah dan menyumbang kepada kebaikan masyarakat.
  • The New School mesti merangkul prinsip-prinsip ini dan berinovasi untuk menangani perubahan dalam ekonomi, masyarakat dan persekitaran global yang memerlukan individu bergelut dengan masalah yang rumit, mengejar lebih banyak Pathways kerjaya yang lebih cair dan fleksibel, dan membuat perubahan secara kolaboratif.

Pendekatan Pendidikan

123725_TNS_Website-20170405_Street_Seats-0209.jpg

Kami akan memenuhi misi kami dengan memperluaskan warisan The New School sebagai sebuah universiti dan komuniti tanpa pertalian, lincah dan responsif untuk berubah, iaitu:

  • Berfokus pada dan terlibat dengan isu-isu kritikal yang kritikal
  • Memprioritaskan kemanusiaan dan budaya dalam merancang sistem dan persekitaran untuk memperbaiki keadaan manusia, suatu pendekatan yang melibatkan pemikiran reka bentuk dan seni liberal, kreatif, dan berprestasi
  • Tempat pembelajaran kolaboratif, berasaskan projek di pusat pengalaman pendidikan
  • Mengambil kesempatan penuh lokasi New York City dan sambungan ke pusat bandar global

Kepimpinan universiti

Masa depan The New School akan dibentuk oleh nilai teras yang telah mendefinisikan masa lalu kami: kebebasan akademik, toleransi, dan eksperimen. Pasukan kepimpinan kami membawa misi ini ke kehidupan.

Dengan komitmen untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelajar dan memajukan persekitaran akademik yang ketat, para pemimpin universiti kami memastikan kami menyesuaikan diri dan bertindak balas terhadap isu-isu kontemporari, mewujudkan masyarakat yang lebih inklusif, dan memupuk kreativiti dan kolaborasi di kalangan pelajar.

Lokasi

New York

The New School

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami